A maratonfutók hírtelensége: Hornet, Drive Angry, Hungry Rabbit, Akira, Children of Judge Dredd

A Green Hornet megmenekült! Hogy miért? Nicolas Cage haja már nem fog szerepelni benne.

Filmek amiket viszont nem kímélt Cage: Drive Angry, ez egy 3D akciófilm, amiben a felesége halált bosszulja meg, miközben a gyerekét próbálja megmenteni ugyanazoktól a gonosz bácsiktól; a másik pedig a The Hungry Rabbit Jumps, ami pedig valami thriller.

Újra előveszik a Children of the Cornt, mert a régi változat.. erm, tökmindegy miért, a Weinsteinek azt hiszik tudnak valamit kezdeni most, hogy Tarantino filmje egy icipicit javított a cégen.

Az Akira-projekt mégsem kötött ki a kukában? A WB felfogadta a Mark Fergus és Hawk Ostby párost, akik például az ember gyermekét körmölték, hogy ugyan már, mit kezdenének az eredeti rajzfilmmel, ha filmre kéne átültetniük?

És a végére hagytam egy egész jó hírt, ami Dredd bíróhoz kapcsolódik. A filmhez felvették Alex Garland-ot írónak. A csávó könyvben megírta a partot, de a filmhez nem volt annyi köze, aztán átnyergelt a forgatókönyvekhez, és letette a 28 nappal későbbet, meg a Sunshineot az asztalra. Szóval úgy néz ki, hogy Judge Dredd jó kezekben lesz.

5 hozzászólás a “A maratonfutók hírtelensége: Hornet, Drive Angry, Hungry Rabbit, Akira, Children of Judge Dredd” bejegyzéshez

  1. “Újra előveszik a Children of the Cornt, mert a régi változat.. e”

    ne feledjük, hogy pár hét múlca itt a tévés remake.

  2. Lehet a Dredd sem lesz akkora király, mint ahogy várjuk. De a Stallonés az még mindig klasszikus:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.