A Ninja, are you kidding me?

Mit keres 2009-ben a csávó? 30 másodpercben bemtuatják. A filmből eddig látott videók alapján ezen a 30 másodperccel nagyon megizzadhattak a trailerkészítő srácok, mert hát végre faszának tűnne a cucc, ha nem lennének ennyire hatalmas kételyeim. De ahogy múltkor megjegyeztem, a nulláról tornázzák szépen felfelé.

9 hozzászólás a “A Ninja, are you kidding me?” bejegyzéshez

  1. Lehet jó kis darálós film lesz, de én ezzel a címmel nem vagyok megbékélve. Mert elég kis eltérés van a Ninja és az Assasin között. Tehát olyan mintha Répa Répa lenne a címe.. :D
    Noh mindegy. Látványos lesz. Egyszer nézhető max.

  2. Ez alapján nem tűnik rossznak, kiváncsi lettem rá.

    Magyar címe: Bérgyilkos Nindzsa? … de a Répa Répa sem rossz :)

  3. nem tudom miért kell fennakadni a címen, szerintem pont azt sejteti amilyen lesz a film.
    amúgy nekem még mindig tetszik az anyag, de valószínűleg már nem nézek több előzetest mert így is többet láttam belőle mint kellett volna :)

  4. Ide figyelj már te Répa répa, a ninja nem azt jelenti, hogy bérgyilkos. Én se vagyok egy nagy Japán szakértő, de még el tudom olvasni a Wikit. Noh mindegy szóval ne a címen akadjál ki, hanem azon, hogy használd a netet.
    Amúgy ez a trailer már elég korrekt, harcok szépek lesznek és legalább véresek.

  5. Az senkit sem zavar, hogy mennyire kicseszettül kötél+gagyi CGI kombó az egész??? Az a fapadlófeltépős rész az egyszerűen röhejes!

  6. Nemtom mit fikálódtok én megnéztem és elélveztem…:D….pont 1 ilyen filmre lenne most szükségem,semmi buzulás meg romantikus szál csak gyilkoljon! pörögjön! kaszaboljon!Hogy még másnap is telelegyek adrenalinnala filmtől…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.