Trick ‘r Treat csak dvd-re

Most hagyjuk, hogy egy straight to dvd-re kerülő film trailere miért is fontos, inkább nézzük meg, aztán vegyük át: baromi rég Warnerék fiókjában pihent a kész film, egész elfogadhatónak tűnik, közeleg az idei halloween is, úgyhogy kiadják inkább dvdn, moziban meg lehet nézni a Saw sokadik részét (legalábbis odakinn, a hazai premier valszeg megint az amazonról megérkezett dvd-k után lesz). Ilyen a remek szervezés.

Yahoonál HD

12 hozzászólás a “Trick ‘r Treat csak dvd-re” bejegyzéshez

  1. Fuckin’ mess. Szégyen és gyalázat -> az elmúlt évek (kritikák alapján elhisszük) egyik legjobb horrorfilmjét dvdn?!? Ha a saw-t kiadják moziba, akkor ezt is illene…

  2. 4: igen, úgy volt, hogy ez a film október 27-én nálunk is megjelenik, csak időközben a warner kirúgta a hazai forgalmazót (majd egy román cég fog nálunk warner dvd-kkel kereskedni, egyszer csak…), mert nem tetszett neki, hogy nálunk az összes környező ország árainál olcsóbban sem fogynak a filmek, mert egy ilyen jó hely vagyunk. :)

  3. Nem rég halottam, a filmről, hogy jön itthonra, a trailer nagyon bejön. Nálam ez a film Instant get lenne, ha nem lépet, volna le a Warner azért jó lenne, ha még Halloween elött ki jönne, végre rendes horror nem csak ilyen vérengzős gorefest.

  4. Hát neharagudjatok de én nem értem h ez a film és a fűrész h kerűlt egy lapra?! Egész más kategoriás filmek és trailer alapján már a fűrészel hasonlitjátok!

  5. VEGRE!!!! Evek ota varunk erre a filmre! Mint tudjuk odakint mar reg kult statuszt elvez az alkotas, hogy ez azert van e igy mert ennyi hajciho volt korulotte, vagy azert mert tenyleg az utobbi evek egyik legjobb mese-horrorjat kapjuk az arcunkba az ugyis kiderul. Jomagam imadtam a trailert, es az eddig latott karaktereket!!!
    Vasilij saw-al kapcsolatos utalasaval maximalisan egyet ertek! Megegyszer: VEGRE MAR!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.