Solomon Kane-előzetes

Kevés kardozósra mondom azt, hogy “ezaz, jöhet most rögtön!”, de a Solomon Kane simán odakerült körülbelül 20 másodperc alatt. Egyszerűen ez badass. James Purefoy odateszi a pisztolyait meg a kardját, mert hát nem akar pokolra kerülni, a megváltásának pedig egy lány megmentését hiszi. Ne feledjük, hogy ez a karakter először a 30-as évek környékén jelent meg regényekben.

A bemutató dátuma még odakinn sincs kitűzve.

human
írta
2009. 09. 13. 02:50
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “Solomon Kane-előzetes” bejegyzéshez

 1. Wow! Jól néz ki!

  Valamiérét nagyon hasonlít a látvány a LOTR re. A helyszínek meg az effektek. Jó lesz ez.

 2. Bocs, I don’t wanna piss on your parade, de nekem meg pont az ellenkezoje jott le: LOTR feeling, vagyis utanzat, valahogy nagyon gagyinak tunik az akcio es az egesznek van valami staright to DVD hangulata… de lehet, hogy ezzel csak en vagyok igy…

 3. Szegény Robert E. Howard, imádom a könyveit, mennyi mindent megírhatott volna, ha nem hal meg 30 évesen.
  Ideje volt már hogy Conan után egy újjabb karakterét elővegyék, aztán jöhet Conan again!!

 4. A trailer ezzel a kórusos aláfestéssel nagyon hangulatos. Picit nekem is látványra LOTR a szörnyek meg olyan Hellboy/Faun Labirintusa picit, a fsz meg Hellsing. :) De 30-as években született szóval nem másolt semmit, csak érdekes…

 5. A végén az a lángoló szörny vmi pontosan úgy lépett, mint a LOTR-ben a Balrog. Még a kameraállás is stimmel!!!

 6. Igen nekem is az a véleményem kb mint az elöttem szólóknak. A fsz olyan Helsinges, a szörnyek meg e helyszíenk LOTR-re hajas. De ez a keverék dolog engem bejön. Felkeltette az érdeklődésem mindenképpen város.

 7. szépen sorban jöhetnének majd R.E.Howard adaptációk!
  persze csak minőségileg.
  írt ő nagyon komoly vikinges cuccokat is,filmért kiált az is!

 8. Ennél gyengébb szereplőgárdát még a leggyengébb napomon sem tudtam volna kitalálni (Pete Postlethwaite szánalmas-röhejes ebben a környezetben). Remélem, hogy ha már ZS-kategória, legalább vicces lesz.

 9. Purefoy itt olyan, mint Cristopher Lambert fénykorába. DE nem ?:) Jónak néz ki, de annyira azért nem. Egy full “átlagos” fantasy cuccnak szörnyekkel meg minden. De nem rossz, majd meglátjuk

 10. Mindenkivel 1et értek, csak ne az legyen belőle h a trailerre összeválogatták a cool részeket és aztán a film kevésbé lesz akció dús. Reméljük nem igy lesz mert nekem is fenn van a listán:).

 11. Sztem jó Purefoy ehhez a karakterhez, nem kell gondolom majd sokat játszania, de ehhez így sztem telitalálat lehet. Trailer meg jó, de hát hányszor mondtuk ezt már…

 12. Akkor 1 kis ismertető, akit érdekel:

  Itthon egy novella gyűjtemény került kiadásra, ebben a kb 300 oldalban jobbnál jobb történetek vannak, csak ajánlani tudom!
  Képregényben is fellelhető, rendkívül színvonalas feldolgozásként!

  Mellesleg nem nyúlja le a LOTR-t, világ+történet terén pláne, maximum a szörnyek megvalósításában 1 picit…

  Szóval várós!

 13. Bizzaro, mi a novellagyűjtemény címe? Mert a Robert E. Howard féle Conan novellagyűjteményt már sikerült beszereznem, de ha van még más gyűjtemény is, akkor arra szívesen rárabolnék.
  Conan-t is simán megcsinálhatnák….csak egy nagyon jó főszereplő kellene hozzá…meg pénz….és az, hogy kellően fröcsöghessen benne a vér meg a belek…ahogy azt a Conan novellákból jól ismerjük ugye:D:D:D

 14. Jónak tűnik a trailer alapján, de előzetesből sosem szabad véleményt alkotni, eddig csak csalódások voltak belőle :-(
  Nálam várós film, kíváncsi leszek rá.

 15. Yakhead, a magyar novelláskötet címe Solomon Kane történetei, és tavaly jelent meg. Keress így rá mondjuk a búklájnon, és meg is találod. Szinte mindenhol lehet kapni.
  A képregényt meg a Dark Horse Comics kezdte nemrég kiadni, aki a Conan (és a Hellboy, meg sok egyéb más) kiadója is. Ez magyarul nem jelent meg, de az amerikai kiadás simán beszerezhető, nekem is megvan.

 16. 0101: Kössz a kisegítést, nem voltam eddig gépközelben :(
  Ami a képregényt illeti szerintem nagyon durván el lett találva (The Castle of the Devil), és a trailert nézegetve a film vissza fogja adni a hangulatot, legalábbis nagyon remélem! :)

 17. Hú a csávóról nekem 1 ből Van Hellsing ugrotbe sajnáltam is hogy már a 4. hozászólásban elis sütötte más…dehát ez van én mindig elkések:D Amugy szerintem a Lord of the Rings re nemanyira hasonlít.

 18. NEm olvastam el minden kommentett ,de nekem ez nem Lord of the rings hanem inkább Warhammer age of reckoning onnan meg a witch hunter :)

  Ha nem csak a legjobb jeleneteket ollózták bele a kkor igen csak várós :D

 19. Nemegyszerű ahogy ez kinéz. Nem hittem volna, hogy egy ilyen film még üthet a mozikban. Kicsit még most is kételkedek, de várom a fejleményeket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.