Expendables-bemutató, csak kamerás egyelőre

Wow, éljen éljen, ez bizony fasza akciófilmnek néz ki ezerrel. És hát a szereplőgárda miatt úgyis kötelező lesz minden akcióbuzinak. Egyelőre csak kamerás a trailer, de így is karcol.

human
írta
2009. 09. 15. 03:43
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Expendables-bemutató, csak kamerás egyelőre” bejegyzéshez

 1. Kell HDben is! :D
  bazz nagyon ütős lesz, főleg ekkora nevekkel!
  és akkor még kihagyták a végéről Robertset és Lundgrent!

 2. El sem hiszem, hogy még közel egy évet kell várnom rá, hogy a filmet megnézhessem. Csak lenne már 2010 augusztusa :)

 3. Szokásos???
  Cooper, csak azért mondjál már az utóbbi 5-10 évből a Rambo 4-en kívül, ami nem high-tech akciófilm, tehát nincs tele CG-al, kötél verekedésekkel vagy tökéletesen megkomponált verekedésekkel, kézi kamera rángatással, gyors vágással (hisz ott legyél a filmben, de mégsem hisz golyózik a szemed) tehát egy igazi old-school akció-filmet stb. biztos van, de az “noname” szereplőkkel, lehet akár csak DvD-re. Itt meg akciófilmre igen parádés szereposztást hoztak össze, ennyi. Aki várja ezért várja, pedig a tűz-robbanás elől való lassítva elugrás akkora klisé, hogy csak na! Más azt mondja rá, hogy béna-akik várják ezt “jeeeeeeeee, ez az” :-D

  A legjobb akciófilmek a 80-as, 90-es években készültek sztem, remélem hozza ez a film azt a feelinget.
  Trailer ok, remélem hamar jön jó minőségben.

 4. Nem trailer ez szerintem sem. Legalábbis nem a végleges. Mindenesetre sikerült telerakni a legdurvább akciófilm hősökkel, szóval csatlakozom a várósokhoz:D

 5. OMG!!!:D Ez brutál jó lesz. Nagyon jó szereposztás, akció orrba-szájba..badass! És Batista a főgonosz, yeah!!:))

 6. Jo latni ezeket az arcokat. Tényleg mintha az idöben visszamennénk. Robertset és Lundgrent kiírhatták volna.

 7. Most néztem meg: Ez kibaszottul kurva nagy film lesz,más nemjut eszembe!Imádom a 80-as 90-es évek filmjeit akkor még tudtak fasza akciófilmeket is csinálni.

 8. BAZZEEEEE!!!! Ilyen szereplőgárdával akkorát fog szólni a film, hogy megsüketülünk!!! Minden színész a maga stílusával jön, és olyan változatos és látványos lesz a film, hogy szerintem összehugyozom magam!

 9. Én azt mondom, hogy öregkorára valahogy megjött Stallone papa esze, és tudja jól, mi kell az akcióra kiéhezett népnek. Nekem is tele a hócipőm néha már a túlkoreografált agyon CGI-zett hi-tec akció filmektől. Néha kell a teljesen agymentes szórakozás, pl. vasárnap d.u. másnaposan… :-)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.