Még mindig Cloverfield 2-viral? Na és Budapest hol marad?

Újabb házivideó, amiben képhiba van és valszeg a Cloverfield 2-re pörgeti előre a népet (ahogy esetleg az előző is tette), vagy valami másra, majd megtudjuk.

Igen, olcsó előállítani egy ilyet, úgyhogy most játsszunk olyat, hogy küldjetek Budapesteset, és kerüljetek ki a filmbuzi főoldalára, ahol a többezer olvasóból csak rákattint pár száz a playgombra. Tény, hogy itthon kevesebben tanulnak médiát, de esetleg jól jöhet később, vagy hasonló. Komolyan mondom, nem annak a jegyében, hogy “csak úgy szóld le ha jobbat csinálsz”, hanem mert tök jó lenne egy budapesti és hasonló cucc. Ha sok érkezik, akkor majd meglátom, hogy lesz, de ami szerintem megüti ezt a szintet, az simán kikerül.

A határidő október vége.

Azért ne telefonkamerával vedd fel és azt effektezd szét, de nyilván nem kell profi cucc hozzá. Plusz legyen benne természetesség, nem kell túljátszva felnézni a Cloverfield 1-ből kivágott szörnyre, meg ilyenek, mert ha hasonlót raksz a videóba, akkor az vicces zs-filmes, de most nem olyat keresnék.

human
írta
2009. 09. 15. 09:19
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Még mindig Cloverfield 2-viral? Na és Budapest hol marad?” bejegyzéshez

 1. LOL amikor mutatja a várost megszólal a csaj central park akkor ott mozgatja a kamerát jobbra és az egyik közeli felhőkarcolónál leesik az égből valami.Másik észrevételem amikor fordítja vissza a kamerát a városmutagatás után valaki áll a csaj mellett.

 2. Nem értem miért szar ez! Teljesen jó! Lehet hogy könnyűnek tünik, szerintem meg nem az! (és média szakot végeztem, TV-nél dolgozok!)

  Semmi baj nincs ezzel, jo kis teaser és ennyi!

 3. Az oké hogy ötletes meg minden. De engem az idegesit hogy mint a Cloverfieldben is, ugye itt is voltak bevillanások az előző/következő felvételből. DE most komolyan az azért van mert visszatekered a kamerát hogy megnézd mit vettél fel, ráveszel az előzőre és akaratlanul mindig megmarad 1-2 mp az előzőből. DE ez a visszatekerés miatt van, a csaj minek tekerte volna vissza felvétel közben. Szal okés hogy így akarnak Cloverfieldezni, de ott mindig volt oka a régi felvétel bevillanásának, mert akkor mondták is hogy tekerjük vissza meg kikapcsolták előtte stb. Remélem érthető volt mi zavart :D

 4. lehet depreceni is, csak legyen benne jellegzetes debreceni helyszín.

  tényleg, határidő, mondjuk október vége.

  Ja és magyarul legyen :)

 5. Kacsa86: főleg h láthatóan digitális kamera, cmos szenzor, szal mit tekergetné. De nem lényeg, ez nekem még kikapcsolható a filmségért az agyamban.

 6. paródiával lehet probálkozni? :D
  csak akkor küldöm be ha tényleg vicces lesz :D
  és ha levizsgáztam számvitelből :D

 7. 1.
  Bevillanásokat én sem értettem a filmben, egy digitális cuccon ilyen nincs, szalagoson sem gyakori.

  2.
  Ezt nem tudom megnézni most mert a kibaszott cégnél le van tiltva minden videomegosztó. Pedig érdekel mert a múltkori elég gáz volt. Majd otthon este.

  3.
  Jó 5let a pályázat, ha lenne valami fasza kikerülne külföldi szájtokra és akkor megint jönne a téma mint a HALO3 ODST trailernél tyúbon:

  Joe: Wát iz disz lengvidzs?
  Johnny: Rássön.
  Pisti: No, it iz hángérien ju fákin idiot.

  És ez 10 hozzászólásonként. :) Az összes videónál (mert ugye egy videót 20-szor fel kell tenni). :)

  3.
  A budapesti kis “b”.

 8. most újranéztem, tényleg olyan, h megsérült a fileokat leíró tábla, és cska simán kiolvasták egybe az összevissza a kártyára írt adatokat, ezért keverednek pont így. Még a “ez msot rögzít” is illik ebbe az elméletbe, mert akkor elállította, és amikor újra nyomta, hogy rögzítés, akkor máshova kezdett írni a kamera. Persze így nem lenne a tényleges rész ennyire összefüggő talán, de hm

 9. Szeged is lehet? Mert akkor 100 hogy csinálunk egyet. Most épp egy kísérleti doksit forgatunk fesztiválra, még ez is belefér.

 10. Sárvári??? Bakker szóljatok majd mikor filmeztek! Ha szerepelni nem is akarok benn de azért megnézném hogy készült a film.

 11. human, érdemesebb Budapestes témát kibővíteni Magyarországosra, mert úgy tűnik van érdeklődés csak főként nem fővárosi.

 12. “Tibikém nézzed má’ azt a firrefrancot ott a kút melett!”
  “Hű Ferikém ebbő’ mennyi kolbászunk vón!”
  :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.