16 hozzászólás a “A film amit — hát senki nem vár” bejegyzéshez

 1. De, ha már átnevezték Kung-fu Kid-re, akkor miért karate Kid szerepel a poszteren? Vagy a marketingeseknek elfelejtettek szólni? O.o

 2. Hehe.

  Én várom. Ízlések és pofonok. Engem például a Végtelen történet-szerű mese nem vonz, amit most hetente promózol.

  Mondjuk jobb castinggal talán több érdeklődésre tartana számot.

 3. “mert annyira várja mindenki”
  Ez ugye vicc volt, ugye?? O.o xD
  Amúgy nem is hallottam róla… De nem hiszem hogy sokkal többet adna az elődeinél.

 4. Chan már nem egyszer elmesélte, hogy tették őt nevelői mesteri akrobatává és harcművésszé. Ha negyed annyinak teszi ki kicsi Smith-tet, értsd. igazi gyermekbarát kínai bambusznevelést kap a pici harcostanonc érdemes várni a filmre. Na persze ezt az elégtételt ne várjuk egy jó helyre született aranygyermekkel szemben.

  Adja majd a csúnya gangszta környezetből megmenteni érdemes édes pofijú, rasztásítottan szegény, de meglepően okos kis feketét. Melódramatikus és néhány szólamában, ezernyi rádió- és kliplejátszás után, dúdolva előadhatő tinizene kíséri majd a naplemente díszletében gyakorló kicsi Smith-tet, míg Chan bácsi megmenekíti a bandák elől útmutatásaival. Kiserken talán egy gyerekszerelem, nevetős puszival megfűszerezve. Pici Smith a küzdősportban leli meg örömét, lehetőségeit és feledi a csúnya, bagatellül valótlan hátterét.

  Ha még valaki nem jött rá a fentiek így látatlanban is spoiler-nek számítanak, leleplezik a film fordulatait. Ezért eleve Bocs! – nekem, nem a filmnek.

  Legjobb esetben, talán mégis születhet valami meglepő a küzdősport dicsőségéről, mert az ezredévek alatti fejlődéséből sosem hiányzott. Igazán élni, láttatni viszont csak néhány film engedte – a jövőre nézve bizakodom tegye magát ilyen kivétellé az új Karate kölyök, ha nem sikerülne neki legfeljebb újranézem A sárkány visszatértet, A részeges karatemestert, vagy a Redbelt.

 5. a régit hajdanán gyerekként szerettem
  de hogy így, ilyen fiatal sráccal …

  meg chan sosem mehet el egy megfontolt és bölcs miaginak, talán majd 25 év múlva, de így ls most

  a cím részemről stimmel

  de egyébként tényleg hogy van ez a karate kid címszó a plakáton ha egyszer nem az lesz, mint ahogy írod is? vagy ez valójában csak fanmade lnne?

 6. hivatalos sony oldalról a kép elevileg, lehet mgé átnevezés előtt készült csak most jutott a népekhez

 7. Nihilist: sztem csak téged. :D

  amúgy én is úgy állok hozzá h Jackiet bírom, az alaptörténet jó, szal jó is lehet majd.

 8. De tényleg, hogy Jackie öreg bölcs mester legyen ?!:) Mert most még azért nem tart ott, de én is szerettem kiskoromban, bírom az ürgét, de nem hinném hogy ez ütni fog. kiderül..

  A cím hatalmas én is nevettem egy halkat mikor elolvastam:)

 9. A gyengém a harcmüvészetekkel foglakozó nyugati filmek, legyenek akármennyire gagyik. Még mindig jobbak, mint a kínai örületek. Sztem azért nevezték át, mert Chan kung-fu-s és a kung-fu-ban sokkal több akrobatikus mozdulat van, amivel egy ilyen filmet el lehet adni. Meg fogom nézni.

 10. a kis will smith gyerek polóján egy heineken reklám van :), és ez mit zaklatt fel lelkileg?
  egyébként meg a remake-ek korában élünk, azt meg hogy ennyire változtattaka karakterek stílusán, csak azé van hogy bele lehessen magyarázni az eredetiséget.

 11. Tényleg ízlések és pofonok.

  Én szerintem, tisztelegve a gyerekkorom előtt meg fogom nézni. Jackie Chan-t szeretem, bár elég fura bajusszal. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.