Harry Brown-előzetes

Tudjátok, a film amiben Caine bosszút esküszik, aztán úgy tűnik be is tartja. Megölik a barátját, a rendőrség tehetetlen, így kénytelen a saját kezébe venni az ügyet. Durva, hogy úgy tűnik Angliában nagyon mérgesedik a helyzet, ennyit ér a big brother, hiszen ők komolyabban vették a könyvet. Visszatérve ehhez a filmhez, akármilyen gyenge is a zeneválasztás egy 70-80 éves öregúr által elköetett gyilkolászáshoz, ahogy hidegvérrel lelő pár rosszfiút, az durva.

human
írta
2009. 09. 19. 05:03
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Harry Brown-előzetes” bejegyzéshez

  1. Annak idején a Bosszúvágy is bejött nálam Charles Bronsontól (RIP). Sokkal ütősebb, ha meglett öregurak raknak rendet valahol.

  2. Nézős! Gran Torino és Taken egy filmben! Szeretem az ilyen filmeket, ráadásul angol, jajj az az angol beszédstílus amit imádok :P

  3. ez így okéka, teljesen. várós, meg minden. és szerintem azért lesz valszeg nagyon oké, mert egy komoly tehetséggel megáldott színész viszi a főszerepet, mint anno a Taken-ben. egyébként nekem is egyből a Bosszúvágy ugrott be, meg a jó öreg Bronson.

  4. Megint valami aprítós cucc Angliából, juhhé :) Amúgy így hangulatra az ilyen angol futball huligános filmek ugrottak be:)

  5. Sztem tök jó a trailer még a zeneválasztás is. Jó film lesz ez. Én is inkább megnézek egy ilyen öreguras bosszúállós filmet, mint pár nyikhajt, hiszen itt se arról van szó, hogy lekaratézza őket. Pisztoly meg ugyanolyan halálos bárki kezében!
    Hát ja, egy öreg Eastwoodal de meg néznék egy új Dirty Harryt :-)

  6. de várjuk már a filmet. :P nagyon jó előzetes lett. :)
    valaki véletlenül nem tudja a zene szám címét?

  7. Én nem tudom elképzelni Caine-t akciósztárként. Nem megy. A zene is elüt a trailer hangulatától.
    Nem vett meg.

  8. érdekes, hogy a 10 évvel ezelőtti Amerikai Vérbosszút (The Limey – Steven Soderbergh) meg sem említitek, nekem teljesen olyannak tűnik. az ősz angol bosszúálló abban egyébként Terence Stamp.

  9. ez a zene tényleg borzalmas, azért plan b-re kíváncsi vagyok, a repperek mindig magukat játsszák

  10. Alfred papa akcióban, ez nekem is bejött. a zenével sincs semmi bajom, remélem a film is hozza ezt a hangulatot.

  11. pont múlthéten újráztam a Get Cartert (anno 1971) szóval ez itt most elmosolyogtató egybeesés; Cain, brits, guns várós természetesen ]:]

  12. Michael Caine az én személyes hősöm volt gyermekkoromban, amikor még egyáltalán nem a tehetsége miatt mértem ezt a fajta nagyrabecsülést.

    Harry Palmer figurája okán, ő volt nekem a szemüveges, fenségesen szenvtelen, szarkasztikus humorú kém, de leginkább SZEMÜVEGES. Az első dioptriáim idején ez sokat számított, nem lehettem többé James Bond, sem Rambo, Batman vagy G.I. Joe akcióhős. Egyik sem olyan szerencsétlen, hogy nagymenő férfiként kukkert hordjon, viszont akkor rátaláltam Michael Caine-re. Utánozhatatlanul könnyed, lezser és SZEMÜVEGES kémje volt a gyermeklétemnek, az intelligens Bond, vagyis Palmer, Harry Palmer.

    Szóval Caine bár nem mindenben jött be, kifejezetten közel áll hozzám és ez egy ízléses akciódrámának is tűnik, így biztos belenézek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.