16 hozzászólás a “A Wall Street 2 forgatásáról” bejegyzéshez

 1. wall street 2? ez a nálunk tözsdecápák címen futó 80-as évekbeli film, amiért Douglas Oscart kapott? minek? nevetséges…

 2. Khmm, azért mint Depeche-es ezt a Dave-hasonlatot inkább nem erőltetném. Hol van ez a pelyhesállú kis pöcsi Davetől..? :-))

  Amúgy meg szerintem is teljesen felesleges ez a dolog, megint az a gyanúm, hogy nem tudnak már mit írni, elővesznek egy régebbi nagy nevet, aztán hátha bekajolja a nép a szart, mint kb. az Elemi Ösztön 2-nél. Michael Douglas-t meg úgysem tudja senki sem lejátszani, isten volt abban a szerepben. Vagy inkább ördög. :-)

 3. Mert a bongyorhajú kiscsávónak kell valami meló a “Transformers III: Annihillation” c. kiváló filmig.

 4. @dimitrij:

  Azért lesz benne Michael Douglas is (GG ofcoz) meg állítólag Charlie Sheen is (Bud Fox), Oliver Stone rendezni, szóval azért nem kéne ezt még leszarozni szerintem.

 5. dimitrij teljesen igazad lenne, sőt egyet is értenék veled ha nem O. Stone rendezné, mert így már egészen más a leányzó fekvése, ha ő lát benne fantáziát akkor én is. Amúgy az első rész nagy film.
  Látom Shia itt is jampecot játszik :-)

 6. blackdogone, sandor:

  nem szaroztam le, egyszerűen nem látok potenciált egy ilyen történet folytatásában, annak dacára, hogy Gordon Gekko karaktere zseniálisan lett megformálva, és volt nem egy jó (sőt, zseniális) dobása Stone-nak, korábban. ahhoz a sztorihoz nehéz hozzáadni, elvenni meg kár lenne egy szerencsételen folytatással. vagy Stone ezt módját választja arra, hogy sajátos nézeteit ismertesse a gazdasági válságról? nekem Stone neve már nem garancia sajnos. :(

  Shiat belerakni meg olyan lenne, mintha Budot Tom Cruise játszotta volna. :P

 7. Te, ki akaja májkölt lejátszani? Nem értem miért kell ostobán mindig szélsőségig menni…csírsznek szól az üzi…
  (Elkészítették a Hannibál ébredésést, és neked gondolom az fordult meg az agyadban, hogy úgyse lehet lejáccani entonihopkinszt) Olykor vonatkoztassunk már el alapművektől…a hülye is tudja, hogy mi megy hálivúdban, itt meg még tetézed a bajt…GAZDASÁGI VILÁGVÁLSÁG FIAM!NEM MÁJKÖLDÁGLESZ ZSENIÁLIS JÁTÁKA!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.