Castingolnak, de Deadpool 500 millióért áthumorizálja a folyamatot

The Social Network, ízlelgessük a nevet. Ezt kapta a szexszel és drogokkal teli Facebook film. Amúgy kikerült a teljes cast is végre:Jesse Eisenberg (=Mark Zuckerberg), Justin Timberlake (=Sean Parker), Andrew Garfield.

Aztán meg a Thor is kapott két új ember. Colm Feore (24 – 7. évadban az elnök férje) és Jaimie Alexander.

Baromi cool Cowboy Bebop hír, kár, hogy az eredménye már nem lesz olyan jó. Reeves azt ejtette el, hogy az első forgatókönyv filmmé formálása fél milliárd dollárba kerülne.(“There’s a draft of the script, but the writer did such a great job [that] in order to make the movie, you would need half a billion dollars,” Reeves told MTV News.) Természetesen jöhet az újraírás, de így egyelőre nem haladt sokat a film. Aztán Jet szerepét osztják majd Reeves-re, felszed hozzá pár kilót és oscar!

És Deadpool? Hát lehetséges, hogy két szuperhős lesz tényleg Reynolds? Merthogy a film egyik készítője, Rob Liefeld azt twittelte, hogy továbbra is Ryan a kiszemelt főszereplő.

12 hozzászólás a “Castingolnak, de Deadpool 500 millióért áthumorizálja a folyamatot” bejegyzéshez

 1. Deadpoolhoz: Hát maradjon is Ryan a főszereplő, szerintem tökéletes rá. Ellenben a másikra nemtudom, de erre fasza

 2. cuddles: azzal, hogy a sok év alatt más is elnök, nem csak palmer? bocsánat. Tudod ebben is a valóságot követi, ha letelik a 4 év akkor menni kell az elnöknek :)

 3. Naggggyon örülök, hogy Keanu átadta Spike szerepét. Egy vilát dőlt volna össze bennem, ha látom ahogy a földön fekve előveszi az összegyűrt cigit és mosolyogva rágyújt…

  furcsállom, hogy Reynolds két szerepet visz, bár olyan hatalmas gond nem lehet belőle, hisz a Lámpás DC-s, Deadpool meg Marvel.

  Azt meg, hogy miért kell a facebook-ról film, még mindig nem értem…

 4. dude, Keanu semmit nem adott át, az a rész csak poén, ha az oscarból nem jött le akkor tényleg nem tudok segíteni.

 5. igen csigusz arról fog szólni a deadpool film hogy meg se szólal és 1,5 óráig nézzük ahogy a feje esik le a kéményről..

 6. Shirin: direkt vagy ilyen hülye vagy csak megjátszod? én egy minimális karakterhűséget szeretnék legalább (semmiféle kezekből kinövő katana, meg bevart száj, meg acélötvözet beültetés)

 7. karekterhűséget akartok?:D akkor minek Reynolds? deadpool szinte soha nem veszi le a maszkját és ha mégis akkor a durván eltorzult arcárol felsem lehetne ismerni a színészt… úgyhogy vanegy sanda gyanúm, hogyha ennyit filóznak a színészen akkor ott valami nemfog stimmelni…
  vagypedig remek x-men origins deadpool filmet láthatunk amibe bemutatja a történetét amit minden képregényes kívülröl fúj..én nemakarom az élettörténetét látni ..zavarják le 10 percben aztán repkedjenek a poénok végtagok és és folyjon a vér :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.