The Book of Eli-előzetes

Voltak már videóanyagok, de ez most mindegy, láttuk mindet, a lényeg, hogy az Eli legújabb bemutatója odavág. És véresnek is tűnik rendesen, legalábbis ha ilyen kézlevágást nem mutatnak majd a filmben, az gáz, míg a trailerből igazoltan maradhat ki.

Yahoonál HD

49 hozzászólás a “The Book of Eli-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nagyon jónak tűnik, de tényleg nagyon hasonlít a fallout 3-ra. Persze látatlanba nem lehet ilyet mondani, majd a moziban kiderül.

  2. Csatlakozom az előttem szólókhoz, az első, ami az eszembe jut erről a bemutatóról: Fallout 3. Persze ez nem feltétlenül baj.

  3. Nekem meg nem jut erről eszembe egy játék se :)(bocs, nem vagyok kocka)

    Viszont ilyen filmet még sokat, posztapokaliptikus bármikor jöhet

  4. Köszi a trailert, human, ez fasza lesz!
    Viszont a Yahoonál HD link az Apple oldalára mutat, és az ott látható trailer nem is ugyanez.

  5. Nekem az a bajom, hogy szerencsétlen Gary Oldman lett megint a rossz fiú. Azt hittem, hogy sikerült megszabadulnia ettől a ráragasztott skatulyától, de látom sajnos tévedtem. Mármint szerintem Ő az egyik legjobb “rossz fiú” de félek, hogy megint rajtamarad, ahogy a 90-es években már egyszer megtörtént.

  6. Különben most nézem csak hogy a 3 nagy fejes mellet milyen jó castingja van a filmnek. Dumbledoreon meg Lindermanen kívül ienek h Tom Waits meg a Rome-os Ray Stevenson. Lesz itt nemulass…:)

  7. Tyű. A végére nagyon bepörgött a cucc. Gary Oldmanre kiváncsi leszek :)
    Na meg úgy tűnik ez a január 15 mozis nap lesz :P

  8. egy az egyben Fallout 3. Beállitások, ellenfelek, környezet. A játék nagyon nagy siker volt(megérdemelten) egy jópár órát beletettem. és ahogy néztem ezt a videot mintha a játék lett volna megfilmesitve. ez persze nem baj:) csak jó legyen!

  9. Imádom ezt a kiscsajt, de sajnos nem tudom elképzelni azt ,hogy ne rontaná el a filmet :S Romantikus vígjátékokba mehet, de ne ő legyen már az első jelölt ha kell vmi izmos kiscsaj a badass Danzel mellé…

  10. odabaszós jobbról balról, messze van a január.

    ps: nekem nem ugrott be a game, pedig soksok órám van benne nekem is.

  11. pisketi: mert valószínűleg az első két részét nem ismerik, a Tacticsról nem is beszélve…

    A trailer hangulatos, és én is remélem, hogy a filmben nem vágják ki a vért… így ez a kézlevágós jelenet sem tudott akkorát ütni :-/

  12. ténylek csak ez hiányzik már amúgy, a sok fallout komment mellé a “bezzeg a fallout 1-2-TCS-t nem ismeritek” :P

  13. Human!ezek szerint nem játszottál a játékkal,különben nem vitatnád az egyértelmű hasonlóságokat.szerintem nem baj,hogy ötleteket merítettek a játékból.nekem jobban bejön a film így,mintha a játékot próbálták volna megfilmesíteni.az sajnos még senkinek nem sikerült.

  14. Denzel kökemény arc.Human a Fallout 1-2-TCS-t azért nem irják oda mert sokkal fiatalabbak mint te xD
    Szeretem a poszt-ap. filmeket nekem nagyon város.. érdekes de nekem olyan mutáns arcú macskám már volt.

  15. Nyilván azért rögtön a Fallout 3 ugrik be nekünk, mert az néz ki egy-az-egyben ugyanígy, mint ennek a trailernek az egyes jelenetei. Nem a hangulatról beszélünk, hanem a látványról, a színekről.

    A nyitó autópályás jelenet gyakorlatilag berakható lenne bármelyik Fallout 3 videóba. A többi Fallout meg 2D izometrikus volt, bocs, hogy nem hasonlítjuk össze ezzel a bemutatóval…

  16. Szerintem nem olyan, mint a Fallout 3, hanem olyan mint egy posztapokaliptikus “mese”, amilyen a Fallout 3 is… :) Ergo csak azért hasonlítjátok ahhoz, mert az friss élmény.
    Kíváncsi vagyok, amúgy mi ez a Book of Eli, mármint nem a film, hanem az a könyv, mit tartalmaz, ami megmentené az emberiséget.

  17. Üt!! Gary alakitására kiváncsi leszek! Imádom egyszerűen.
    “hahah I Love this guy” (:
    Denzel odavág rendesen.
    Azzal viszont nme értek egyet hogy Gary Oldman csak rosszfiút alakítana. Jim Gordon a Batmanből, Sirius Black a Harry Potterből, pölö.

  18. tök érdekes,hogy egy poszt-ap.,kissé fejletlen “civilizációban” pont egy könyv a legfontosabb,ha értitek, mire gondolok

  19. látom nem értitek: az a gáz a fallout 3 hasonlattal, mert az meg alapból egy csomó posztapok filmre hasonlít. Szóval felesleges azzal jönni ki mire hasonlít. Pl a nyilas jeleneteket simán valami John Woo filmből vették, jóval a Fallout előttről. A kisvárosi aprítást valami Westernből, satöbbi

  20. Daniel:
    én hozzá mondanám a klasszikus Bram Stoker féle Drakulát is az új filmjei mellé :)

  21. Nekem az volt az érzésem, mintha a Kevin Cosner féle “Waterworld” szárazföldi változata lenne a film. Remélem, hogy nem jutalmazzák majd az (2010) Év legrosszabb filmjének járó díjjal. Meg egy kicsi MadMax féle posztjövőkép is akad. Hiányolom az előzetesből a színeket, néhol szinte “fekete-fehér”.

  22. Hát nemtom, nekem nemteccik ,hogy ien videójátékokhoz hasonlítgatjátok,aztán lehet , hogy csak azért vagyok így mert a játékok nem nagyon kötnek le.DE azért biztosan nemhasonlít annyira…Enyi erővel mondhatnánk hogy Adolf Hitler hasonlít Charlie Chaplin-re….Human szeddmár ki a fallout szavakat mintha csúnyaszólennne…:D…Amugy Eli héberül Istent jelent??

  23. fiuk fallout ide v oda ez a film NAGYon város! Amugy miért baj az ha egy játék hasonlit egy filmre, van olyan játék amibol film készult.

  24. jók az olyan poszt-apo filmek, ahol hősünk, mint “lonely wolf” járja az utat és rendet rak a világban:) (pl. mad max 2)

  25. Hunibácsi
    :) senki nem mondta hogy baj. Sőt, legyen jó mert szeressük a témát. De akkor is durva a hasonlóság, még ha ez csak lehet a véletlen műve. Bár a háttérben zajló dolgokat nem nagyon ismerhetjük, hogy ki honnan, ki kötől, és miért:) Meglessük simán:)

  26. elég badass de sose értettem miért van az hogy minden túlélő perverz pszichopata gyilkos az ilyen filmekben – szerintem ez elég nagy hülyeség

  27. Nekem bejött nagyon ez a trailer, kicsit Doomsday beütése volt ! :D Várós! (De még messze van január=( )

  28. Mennyire, mennyire odavágós ez a trailer! Anyám!!! A végén a lassított zenés robbantgatós résztől a hideg kiráz. Nagyon várom.

  29. ugyanmár, az mint a 28 nappal későbben hogy rögtön nőket erőszakoljon mindenki egy hónap után? normális ember soha nem tenne ilyet – vagy hasonló a reident evil 3 elején is van

  30. OFF!
    susypeti: Mivel posztapok, ezér nincs törvény se semmi és aki életben maradt vagy megzizzant az agya, (ésezér szpichopata) vagy rájön hogy aki erősebb az a törvény és azt csinál amit akar. (pölö nőket erőszakol) Szerintem ez így logikus, csak gondolj bele egy kicsit.
    OFF

    Az hogy a könyv a legfontosabb megint a posztapok számlájára írnám: van valami, amibe le van fektetve egy preapok (:D) morális kód, és gondolom páran ragaszkodnak hozzá.(normálisabbja)

  31. Amikor még nagyon régen megnéztem a haverokkal a Costner féle Waterworld-öt, akkor 8 emberből egyedül csak nekem tetszett:D nem is nagyon hangoztattam:D Ezt a filmet én is várom és nem csak azért mert a környezet és sok képi beállítás hasonlít egy olyan játékra, mit már nagyon sokan leírtak itt előttem:D Egy dolgot nehezményeznék (de szerintem nem csak én) ha nagyon “soft”-ra csinálnák meg, vagy nagyon megvágnák a véres jeleneteket. Na az ilyen besorolást eldöntő emberkéknek üzenem, hogy egy atomvillanás után a megmaradt “emberállatok” nem hiszem, hogy illatozó virágcsokrokat lengetve ölelgetnék egymást. Vagy ha mégis, akkor ideje lenne már kieszközölni azt az apokalipszist:DDD

  32. Fasza film lesz már várom Denzel meg biztos sokat nyomta a Norbi Update-t a “hajsza a föld alatt után”

  33. Nekem Denzel Washington kicsit hiteltelen ebben a karakterben de fel fogom dolgozni mert birom mint szinészt.

  34. Daniel: preapok morális kód? meg ahogy megnézed a trailerbe amikor a könyvből mutatnak pár sort?
    Eli(isten) könyve?
    embere… egyértelműh ez tuti egy biblia…:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.