Megalázzák Megan Fox-ot?

Matt Zaller úgy döntött, hogy neki is elege van a kisasszonyból, mivel most a Jennifer teste miatt mindenhonnan ő folyt, így inkább a co-start interjúvolta meg normálisan. Zaller amúgy komikus, szal nem kell annyira komolyan venni az egészet.

Mellesleg a film a pénztáraknál bukta volt, szóval se Megan se a Juno írója nem volt elég nagy név a mozibamenetelre sokaknak. És hát a trailerek sem sugalltak olyan extra humorú horrort.

human
írta
2009. 09. 27. 13:44
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Megalázzák Megan Fox-ot?” bejegyzéshez

 1. mennyi igényes kommentelő vágya teljesült most! bárcsak minden filmjében igy szerepelne, hogy ne kelljen nézni az átlagos vagy akár annál is rondább(!) fejét, nem?XD

  tudom, h nem menő emiatt sírni, de indavideó brühühü

 2. Kényszerít valaki hogy elolvasd a cikkeket róla? Fegyvert tartanak a fejedhez hogy írjál kommentet? Ha én valamit unok és nem érdekel akkor átugrom (tudom, én vagyok a hülye nem ez a jó módszer)

 3. Ez a Matt zaller vajon rokona Seth Rogennek? Nagyon hasonlítanak egymásra. Amúgy meg az elgondolás jó volt, de én már a közepétől untam. A srácoknak nem forgott elég gyorsan az agya. Ha nem gondolkoznak annyit állatneveken, talán viccesebb lett volna. De Megan rögtön rájött, miben sántikál a riporter.

 4. “Mert unjuk a pofiját. Jóból is megárt a sok.”

  azért, mert láttad 2 filmjét az elmúlt 3 évben?

 5. Nekem meg csak szimplán unszimpi. Klisés primadonnának tűnik így első ránézésre, aki azt hiszi magáról, hogy ő a vilég közepe…

  Amugy miért ne unhatná meg valaki 2 film után???!!!
  Nekem 1 után is elegem lett belőle…

  Amugy szép csaj meg minden, de nekem akkor sem szimpi.

 6. “azért, mert láttad 2 filmjét az elmúlt 3 évben?”

  Filmekben (esetleg az ágyban) jó helyen van, de ennél jobban engem személy szerint nem érdekel. Én a millió interjúra, bulvárfotóra, és blogpostra gondolok. Valószínűleg nem akkor ír az átlag user gyűlölködő kommentet a filmbuzira, ha a moziban vagy a tévében látta Megant.

  “Kényszerít valaki hogy elolvasd a cikkeket róla? Fegyvert tartanak a fejedhez hogy írjál kommentet?”

  Nem, én csak válaszoltam az előző hozzászóló kérdésére. Magamból kiindulva persze. És igen, képes vagyok átugrani a cikkeket, elfordítani a fejem stb. De bizonyára van olyan is, aki annyira gyűlöli Megant, hogy szinte örül egy-egy róla szóló írásnak, ahol kiélheti magát a hölgy leosztása közben.

 7. Amennyiben az a klisé, hogy kurva jól néz ki, akkor tényleg klisé, mert ez már csak így van ebben a mocskos kapitalista filmiparban. A színészek 90% jól néz ki, a másik 10 % pedig vagy baromi jó színész, vagy baromi vicces.

  Amúgy meg nekem egy laza csajnak tűnik, és még a tetkói is bejönnek. Lehet nem a legnagyobb színésznő, de egye fene, elviselem még ezt a “klisét” egy jó 10 évig a filmvásznon, mert az is biztos, hogy az utóbbi 10 év amerikai filmjeinek egyik legszexibb, legbevállalósabb “terméke”. Nem aza tipikus dívácska. :D

  Másrészről, ha valaki irritál, akkor szimplán nem olvasgatom a cikkeket róla. Én például nagyon nem szeretem Seth Rogen-t, és éppen ezért nemcsak, hogy nem írom oda mindegyik posthoz, hogy: “Idióta feje van, szar a humora, és amúgy is miafattot csinál ez a filmvásznon”, hanem szimplán továbblapozok.

 8. Nem tudom mit nem lehet rajt szeretni, szerintem egy NAGYON szép nő, vicces ( a videóból ítélve), és a filmben is tehetséges, bár eddig két filmjét láttam (transformers 1-2), de szívesen néznék tőle még filmeket…

 9. “Filmekben (esetleg az ágyban) jó helyen van, de ennél jobban engem személy szerint nem érdekel.”

  Most nem azért de ezzel nem csak őt hanem magadat is minősíted.

  Egyszerűen divat lett a Megan Fox fika mert ez egy ilyen világ. A csajt persze lehet utálni és lehet szeretni is, személy szerint semmi bajom nincsen vele, de ahhoz, hogy megállapítsam, hogy milyen színész még túl keveset mutatott magából. Több film kell ide.

  Szóval a lényeg a lényeg, ki nem állhatom a személytelen és értelmetlen fikahadjáratot de hát az internet már csak ilyen. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.