Itt az új A-team, yeah?

Ezúttal nem csak a kocsit, hanem az egész csapatot kapta le a lesifotós a forgatáson.

az új A-team forgat

human
írta
2009. 10. 01. 14:46
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Itt az új A-team, yeah?” bejegyzéshez

  1. Ahogy látom teljesen más lesz, mint az eredeti. A karakterek alig-alig hasonlítanak (nyiván szerepük szerint persze jobban).

  2. Az a pofa volt a District 9-ben a főszereplő. Hát nem nagyon ismerhető fel, így a kép alapján.

  3. lestatvenom: Elöször azt hittem, ő Szépfiú.

    Én várom, jó lenne már látni az előzetest. Remélem sikerül olyan jól, mint a Starsky és Hutch, és nem modernizálják túl mint a Miami Vicet.

  4. Csak Én gondolom azt hogy egy limonádé lesz a film… mint a Charlie Angyalai vagy Duke of Hazzard?
    Vagy olyan mint a Miami Vice hogy köze nincs a sorozathoz de egész kó akciófilm vol.

  5. “fel sem ismertem liam neesont.”
    Átmenet az “eredeti” Hannibal és Steve Martin között :D

  6. In 2003, a crack commando unit was sent to prison by a military court for a crime they didnt commit…. Nem lenne rossz ha aze redeti szöveget így hallanánk :D:D persze ha a 2003 as iraki háborúra gondolnak.
    Persze a legjobb benne: if you have a problem, if no-one else can help, and if you can find them, maybe you can hire
    the A-team :_D

  7. Neeson-t nagyon nem tudom elképzelni ebben a szerepben, de ha leglább olyan jól összedobják, mint a Starsky és Hutch filmet, akkor jöhet!

  8. Neeson mostanában arat :) Bradley Cooper jó választás szerintem. A feka ki, az lesz az érdekes szerintem :) Bár én annyira nem voltam oda a sorozatért megmondom őszintén, de lehet ez nem lesz rossz, bár nem rohanok érte a moziba.

  9. Baracust Quinton “Rampage” Jackson, volt UFC Light Heavyweight bajnok és elég jó arc. Persze az más kérdés milyen színész, bár az aktuális TUF-ban elég jól játssza Rashad haragosát:)

  10. Én is aszittem az előbb, h aki Murdockot jtssza az lenne szépfiú. aztán megláttam a szürke öltönyt. A szereposztásban bízom (ez nem vonatkozik “Baraccusra”, lévén, őt nem ismerem)

  11. Nekem elég vegyesek az érzésim a szereposztás kapcsán. Baraccus szerintem a legjobb jelenlegi választás Rosszfiúra, és Bradley Cooper is simán fogja hozni Szépfiú karakterét azzal a bájmosolyával, de lehet ezzel csak én vagyok így Liam Neeson egyáltalán nem illik erre a szerepre. Michael Caine lehet jobb lett volna, mert szerintem benne van az az elegancia, ami Hannibált jellemezte. Ha meg Murdock akkor senki, de senki más nem jöhetett volna szóba csak az isteni Woody Harrelson.

  12. @Gabesz83:
    Most, hogy mondod, Woody Harelson nem lett volna rossz, de szerintem Caine egy kicsit öreg (meg egyszerűen szerintem túlságosan angol is ehhez a szerephez). Majd meglátjuk Neeson mit tud kihozni belőle.

  13. Elgondolva Woody fejét abban a zombis filmben, kalappal a fején lett volna tökéletes. Breadly viszont így jó. Most hirtelen megnéztem az introt a sorozathoz és mostmár értem miért sétál Szépfiú előtt egy Cylon :)

  14. Ha nézed a főcímét a sorozatnak, mikor bemutatják Szépfiút elsétál előtte egy robot, nos az nem a Star Wars-ból van hanem a Battlestar Galactica-ból, ott úgy hívták a robotokat hogy Cylon, és hát Dirk Benedict játszotta ott az egyik főszerepet.

    Egyébként ki ez a srác aki MOurdockot játsza? mert megnézve az imdb-n nem lettem sokkal okosabb ::)

  15. én nem tudom ki játsza Mourdockot, de yo lenne, ha az eredeti szereplő játszaná :D nekem úgy tetszett a sorozat…kíváncsi leszek a filmre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.