Volt az a pénz

Bár egy kisebb filmet akart forgatni a Transformers kettő és három között, a stúdió valahogy mégis meggyőzte Bay-t (a dátumot már kvázi nélküle), hogy halassza azt el most picit. Hölgyeim és uraim: Transformers 3 – 2011 július 1.

Konkrétan már a forgatókönyvíróval is találkozott, meg az ILM-kel.

btw: aki csak a második részről akar dumálni az emitt tegye.

35 hozzászólás a “Volt az a pénz” bejegyzéshez

 1. Nem emlékszem az utóbbi évekből borzalmasabb folytatásfilmre a Transformers 2-nél, már emiatt is alig várom a folytatást. Ha valaki Bay biztosan képes túlszárnyalni az előző abnormalitását.

 2. Az első után még az volt, hogy ááá nem volt ez olyan rossz, talán második jobb lesz.

  Nos. Egy darabig hanyagolom a Bay-es filmeket…

 3. Én úgy érzem,hogy az egész alapból el van kúrva. A legtöbb trilógiánál mindig a második részben tetőzik az a bizonyos ürülék. Tehát amikor úgy néz ki,hogy a jók bizony keményen beszívják. Két jó pl erre a Birodalom visszavág és a Gyűrűk ura – Két torony. Ez hiányzott a második részből! Én speciel ezért csalódtam benne.(Csak mert a címe is ezt sejtette: Visszajönnek majd a bukottak aztán jól bosszút állnak.) És emiatt az egész trilógia…súlytalanná válik. Minden esetre várom a harmadik részt. Remélhetőleg Michael Bay a forgatókönyvírókkal keröltve végre összekapja magát! És attól,hogy PG-13 még nem kell totál idóta szintre levinni az egészet! Gondolok itt Sam anyjának kiborulásaira legfőkképp. Bár az apját alakító Kevin Dunn-t nagyon bírom, még is azt kell mondanom,hogy a második részben meg kellett volna halniuk. Kellenek áldozatok is,hogy a háborúnak súlya legyen. Így lett volna meg az a darkos “na most ezt keményen beszívta az emberiség” feeling. Szóval látszik,hogy míg az első rész több korosztálynak készült addig a második már csak egy bizonyos korosztálynak! “Nézd anyu! Robot!XD” Ezt a hibát ne kövess el mégegyszer Mr.Bay!

 4. Awesome! A 2 tényleg kicsit gyengus lett, de adunk egy nagy esélyt Bay-nek, 3 a magyar igazság! Nagyon várós! Bay-rlz!!!!

 5. AZ 1. nagyon jó.
  A 2-ben volt pár jö 5let, azok miatt majd újranézem, de 95%-ban egy retek volt az ikrekkel, az idegesítő szereplőkkel meg a “poénokkal”.
  A 3. rész meg ebből a hírből kiindulva pedig inkább a 2-re fog hajazni szerintem. De ne adja az ég.
  Indestructible-vel értek egyet, a 2-ben szopniuk kellett volna keményen.

 6. Bay-nek sajnos mindig lesz az a pénz, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül újabb szemetet csináljon

 7. Bay-t le kéne cserélni a 3. részre. Meg valami értelmes forgatókönyvírót is találni hozzá, mert ha megint a 2. részhez hasonló szutykot pakolnak össze…
  Bay nem jó rendező. Egyvalamihez ért csak, akciójelenetek levezényléséhez. És itt ki is merül a tudása.

 8. Indestructible–> ki mondta, hogy nem lesz több, mint 3 rész? Lehet nem trilógia lesz, hanem egy 5 részes giga sorozat. A Transformers képregények (és a bevételi adatok) alapján húzhatják ezt akár 10 részig is, ha akarják. Úgy is csak az Eye Candy a lényeg.

  Bár én szerettem a 2. részt is (meg lehet nyugodtan köveznei, a Transformers a gyengém a F&F sorozat mellett), remélem, hogya 3. részben egy kicsit közelebbről megismerjük az új robotok “személyiségét”, amit az elsőben sokkal jobban megoldottak. A 2. rész újonnan becsatlakozott robotjairól semmit sem tudtunk meg gyakorlatilag. Kivéve talán az ikreket.

  Tehát én a személyiségek közelebb hozását várom a 3. résztől, no meg a szokásos zúzós akciót.

  Egyébkét meg “baromira-nagyon” várom a 3. részt, és remélem minél jobbra csinálják meg.

  És akkor majd Bay majd mindenkinek a szemébe mondhatja:

  “I’m too damn gooooood…” ;)

 9. Bírom, hogy a 99°% itt oltja Bay-t,de tuti,hogy ha elkészül a 3. része a TF-nel meg fogják nézni,komolytalan..
  Nekem sem lesz a 2 a kedvenc filmem,de látványban nem sok különbet láttam,de könyörgöm,ezt tudja Bay és a számok őtt igazolják..

 10. Nem értem miért kell szidni Bay-t. Szerintem rohadt jól megcsinálta és amit lehetett kihozott belőle maximálisan.
  Az meg már egy más kérdés hogy az ÍRÓK elb***ták.
  Viszont arról már lehet hogy tehet hogy nem ugyan azt az írót választaná, vagy kicsit ő is bele írna.

 11. Én úgy vagyok vele, hogy ha egy rendező jó és érti a dolgát, akkor vannak olyan dolgok, amiket nem tesz bele a filmjébe a forgatókönyvből vagy legalábbis nem úgy, ahogy az írók megírták. Lehetnek ezek a dolgok karakterek, dialógusok vagy bármi, ami egyszerűen rossz. Ehhez semmi érzéke nincs Bay-nek. Elédobják a könyvet, ő meg megcsinálja, mint valami kisiparos munkás (persze tudom, hogy azért ált. meg van kötve a rendezők keze is). Ahova odateszi magát, az egyedül az akciójelenetek. És szerintem egy filmnek nem csak erről kellene szólnia mindegy, hogy átalakulós földönkívüli robotok vannak-e benne vagy sem.
  Ennyi erővel leforgathatja csak az akciókat és valami zenei aláfestéssel lenyomhatják a mozikban és mindenki bámul milyen jók az effektek és ennyi elég is. Bármilyen filmről legyen is szó, mindig a történeten kell hogy legyen a fő hangsúly, különben nem ér semmit az egész.
  Egy robotot miért kell pl ilyen szinten emberi tulajdonságokkal felruházni?? Meg mondd ki hogy szeretlek, miért nem mondod ki azt a szót, most végre már kimondod pfff… Na de nem megyek bele jobban, mert nem itt a helye.

 12. “Bay nem jó rendező. Egyvalamihez ért csak, akciójelenetek levezényléséhez. És itt ki is merül a tudása.”

  és te mi másra vágysz egy transformers filmben?

 13. Annyira bírom hogy mindenki fikázza a Trasfomers filmeket, igaz végül is bekerült minden idők 10 legjobb filme közé dehát biztos aaaannnyira szaaar :)

 14. minden idők 10 legjobb filmje közé?
  Milyen lista alapján? De komolyan ez most érdekel.

 15. Ez nagyon jó hír!!

  Remélem nem ez lesz a TF saga utolsó felvonása, de azt érzem, a 3. rész után biztos jön egy hosszabb pihi. Michael “Bumm-Bumm” Bay remélem megint kitesz magáért!! :))

 16. “bekerült minden idők 10 legjobb filme közé” a Transformers? hol ? a kismackó óvoda gomba csoport listáján ?
  nekem az egy se tetszett, mert nem szeretem a csak látványfilmeket, de még csak-csak elnéztem a kettő viszont szó szerint fizikai fájdalmat okozott, ennek ellenére meg fogom nézni a harmadik részt, csak hogy azt is lássam, meg mert kíváncsi vagyok, hátha a harmadik rész menti meg a sorozat becsületét, soha se lehet tudni…

 17. Nemtom hogy Bay hibája e de a TF2 nézhetetlen szar. Az első rész is egyszer nézős volt nekem. A 3-at nem hogy moziba, sehol nem nézem meg.

 18. Óriási átalakulórobotos rajongó vagyok és Bay-nél jobb rendezőt keresve se találhattak volna a Transformersre.

  Bay egyet tud, de azt nagyon..akció mozit csinálni. Akinek bejön a stílusa, az mindig élvezi a mozijait. Látványos, hangos, ostoba mozikat csinál, jelenleg Hollywoodban ezt ő nyomja a legjobban.

  Mi is a Transformers…óriási robotok püfölik egymást, átalakulnak, ezmegaz. Ennek a sorozatnak Bay kell.

  A harmadik is agyeldobás lesz, nagy lassításokkal, ostoba dumákkal, de olyan látvány és hangorgiával, ami után mind a 10 ujjunkat megnyaljuk.

 19. Kanda: Hidd el, ha valami épkézláb storyt is faragnának köré, odafigyelnének a részletekre, és nem csak a látványra hegyeznék ki, sokkal nagyobbat ütne. De konkrétan erre reagálva: “és te mi másra vágysz egy transformers filmben?”
  Amúgy meg írtam a kommentemben, hogy “…nem csak erről kellene szólnia mindegy, hogy átalakulós földönkívüli robotok vannak-e benne vagy sem.” Szal ha reagálsz valamire, először olvasd végig a hsz-t, aztán írj amit akarsz.
  Amúgy meg a Transformers második része leginkább arról szólt, hogy az agyatlan, igénytelen embereket becsődítsék a mozikba és tejeljenek, mert nekik elég az, ha látnak valami “csillogást”. A 3. rész ugyanúgy erről fog szólni, úh én nem reménykedek nagy fordulatban, már ami a háttértörténetet illeti. Persze valahol minden film a pénzről szól, hiszen hatalmas üzlet, de sokan azért le is tesznek valamit az asztalra a sok belépőjegy áráért. Mások meg hülyének nézik az embert.
  De nézzétek meg a két Transformers film történetének vázát! Egy az egyben ugyanaz. Az álcák keresnek valamit, amivel lenyomhatják az autobotokat, na meg mindenkit, aki az útjukba kerül, de valahogy mindig a kiscsávó kezébe kerül ez a dolog és rajta is múlik, hogy nem sikerül a terv. Ugye Optimust is ő menti meg mindkét filmben. A főbb történések ugyanazok, csak több a robot meg a hülye üresjárat a 2-ben. És ez a nézők teljesen hülyének nézése! Az meg hogy a 2. rész néhol köszönőviszonyban sincs az első résszel, már szinte nem is érdekes.

 20. én ezt túl gyorsnak érzem, eleve rengeteg idő lesz az utómunka, erre kevesebb mint 2 év és ittvan???
  nemkéne…

 21. Ahhoz képest hogy (ti szavaitokkal élve) Bay nem ért a rendezéshez,csinált mindegyik filmje siker volt,és a transformerek is kaszáltak,akkor most ki a bolond?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.