És Red Dawn forgatás is

Már nekiálltak a munkálatoknak, legalábbis a díszletek tutira épülnek. A remake-ben nem a ruszkik, hanem a mostani vörösök, Kína fog partraszállni Amerikában. Ez gondolom mindenki leesett a képek láttán.

Red Dawn remake forgatásról kép

human
írta
2009. 10. 05. 04:42
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “És Red Dawn forgatás is” bejegyzéshez

 1. Eeeez várós! az eredetiről se hallottam még, tehát megmondaná valaki annak nagyjából mi a története?

 2. Ruszkik bevonulnak , ifjú titán amcsi középiskolások partizán taktikot nyomnak kb ennyi , de nem volt rossz!
  Kiváncsi vok mit tudnak ezen a kínaiak változtatni…

 3. A kubaiak szovjet segítséggel megszállják az USA egyes tagállamait és hosszú háború kezdődik, ahol nem vetnek be atomfegyvereket. Néhány gimnazista kiskölyök afgán gerillásat játszik végül pedig legyőzik a szörnyű kubaiakat és a gonosz szovjet tanácsadóját. Nagyjából ennyi, rém rossz, a kategóriájához a betűt valahonnan az ábécé végéről kellene rendelni. Kortünet volt, a támogassuk a szabadságszerető afgánok harcát a gonosz szovjetek ellen félhivatalos médiakampány részeként készült a propagandafilm anno.

 4. Ez mennyire tuti, hogy díszlet? Csak mert io9 oldalon kint van egy halom kép, és abból ilyen District9 féle vírusmarketingnek tűnt, és egy komplett várost kiplakátoltak ilyesmikkel …

 5. Komplikato: legalább rákattinthattál volna a képre. Igen, díszlet, sőt, a siteon már forgatási videó is van.

 6. Örülök neki, hogy be tudták vállalni kínát és nem döntöttek úgy, hogy politikai, gazdasági, egyéb okokból Észak-korea támadja meg az államokat.

  Remélem, az ilyen abszurd propaganda sokszor visszaköszön majd a filmben. A defeating your enemy-nél már tudtam, hogy erre veszek jegyet. :)

 7. Az eredeti nekem tetszett. Patrick Swayze(RIP) és Charlie Sheen nyomult benne baromi a fiatalon és írtotta a komcsikat :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.