California is GOING DOWN!

A nézőn? Öt percnyi őrület a 2012-ből, csak az nézze meg aki, nos kevésbé akar majd a moziban izgulni a katasztrófapornóra. (Az Arnold a tévében? Mármint ok, ő a tényleges kormányzó vagy mi ott, meg az akcentusa simán, de el is vállalta a szerepet?

Azt elképzelni sem tudom, hogy ezután még mit lehet majd nyomatni a stílusban. Ebbe mindent belerak Emmerick, ez már tuti.

Egy kis Sia is bejátszik, nonononono-noooo.

human
írta
2009. 10. 07. 04:19
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “California is GOING DOWN!” bejegyzéshez

  1. Egy kicsit poénos, hogy “minden” úgy alakul, hogy megölje őket, és ők mindig egy centivel űsszák meg :P

    Azért ütni fog.

  2. :D

    Ezen mennyit fogok nevetni, te jó ég. Fergeteges, mindenképpen az év vígjátéka. Már ezt az 5 perces részletet is megkönnyeztem. Köszönjük Emmerick.

  3. Na ezek értenek a túléléshez wazz!!! Szerintem kurvára túldramatizálták a helyzetet, kiváncsi leszek h h élik túl mert ugyebár nem csak California omlik majd igy össze!!!

  4. Egy ismerősöm megnézte még anno a legelső trailert, amikor a tibeti templomot elmossa a szökőár és jogosan kérdezte: Miért is kell filmet csinálni ebből? Ha a Himaláját elmossa abban a magasságában egy szökőár akkor már úgyis mindegy nem?:).

  5. Látványos nagyon, de az a “bajom”, hogy Emmerich mindig úgy csinálja meg a filmjeit, hogy az ember úgymond jól elszórakozik a filmen -ahogy fentebb is írta Thomasb- ahelyett, hogy elszörnyedne, sajnálná a szerencsétlenül járt embereket/állatokat/stb… az egyszer biztos, hogy ő nem a drámát emeli ki egy ilyen témánál is, amihez azért már hozzá is szoktam.

    Amúgy nem volt Emmerich a filmfősulin M.Bay lakótársa, szobatársa vagy valami spanja? :)
    Bay: BUMM-BUMMMM-BUMMMMMM
    Emmerich: DIE-DIE-DIE

  6. Szerintem meg pont jó lesz. Lesz ebben dráma, biztos vagyok benne, de csak egy katasztrófa film ez, és épp ezért nézzük, mert dől össze benne minden, ami lehet. Ha nagyon drámázni akarok, akkor meg megnézem a Titanicot, azt jónapot.

    nagyon várós:)

  7. Baro : lehetséges h nem Arnold mert nem látszik az arca tisztán,de az BIZTOS h az ő hangaja és kiejtése!

  8. Atyaég, ezt így komoly katasztrófa filmnek akarják eladni? Vígjátéknak esetleg elmenne.

  9. Azt a k@rva! Ez elég arcletevős egy öt perc. A fene se bánná ha annyi lenne a mozi ,hogy 100 percen keresztül csak dőlne össze a vásznon a világ a főszereplők menekülnének a bot-ok meg pusztulnának ezerszám. Egyébként a Cinema már ’96-ban a Függetlenség napjánál is megemlítette ,Emmerich úgy tud milliókat a halába küldeni ,hogy közben nevetsz és baromi jól szórakozol a filmen. A bazi nagy ezüstvásznat és a dübörgő hangrendszert az isten is a pusztítás bemutatására teremtette.

  10. Számomra ez abszolút ilyen Hegyomlás 6, Támad a Föld/Nap/Hold érzést kelt. Ettől persze még lehet jó, ez csak első benyomás.

  11. Wáá, meghaltam, CT-t, katétert, defibrillátort! :D:D:D
    Katasztrófafilmnek katasztrofális, vígjátéknak zseniális. Látványpornónak abszolút jó, értelmet keresni benne abszolút felesleges.
    Az, hogy ők egy limoval mindenhol átjutnak (iroda rulz), épp bejutnak egy reptérre (becsekkolni nem kell?), pont van ott egy repülő (mert ugye mindennap ottfelejtenek egy-egy repülőt), beindítják, és nekiállnak várakozni valamilyen szintre, aztán felszállnak, és minden gázos dolgot három centivel kerülnek el, az egy dolog.
    Dehogy a fent olvasható förtelmet komoly filmnek akarják eladni, az egyszerűen… zseniális.
    Nekem várós ez a 100 percnyi fenomenális és szánalmasan-értelmetlenül-eszméletlenül vicces látványpornó.

  12. #21: Egész pontosan kik nem gondolkodtak? Azok, akik esetleg megjegyezték, hogy szerintük egy vicc az egész? Mert hát lássuk be szépnek lehet, hogy szép, de azért a törésvonal ne üldözze már a kocsit kanyarogva, mert nevetséges lesz tőle az egész.

    A videóhoz meg annyit, hogy sokkal jobb lenne, ha ezeket a katasztrófafilmeket úgy általánosságban egy kicsit nyersebben mutatnák be, a saját bőrüket mentő emberekkel, kihegyezve inkább a drámára, hogy mi történik a túlélőkkel, miután megtörtén a katasztrófa. Itt nem feltétlenül egy posztapokaliptikus utópiára gondolok, mert az megint más műfaj, hanem, hogy ezt a hirtelen káoszt ott és akkor, a katasztrófa utáni néhány órában, napban hogyan kezelik az emberek. Mint pl a “I am Legend” flashback jelenetei, ahol evakuálták a várost, vagy ahogy a “28 Days Later” megközelítette az egészet. Persze ezek ugye “zombifilmek” voltak, pont ezért lenne érdekes egy katasztrófa filmnél is. Persze ez már kevésbé box-office barátabb, így nem túl sok erre az esély. Csak minden ilyen popcorn mozis város-szétkúrásnál eszembe jut, hogy mennyire más irányból kéne megközelíteni ezt az alaphelyzetet.

  13. Röhej… :D De azért megnézzük moziban a látvány meg a hanghatások miatt, aztán elfelejtjük gyorsan.
    Egyszeri mozis kikapcsolódásnak teljesen korrekt lesz.
    Amúgy ahogy elnézem rengeteg katasztrófafilmes klisé lesz benne, ami visszaköszön innen-onnan, de sebaj. Ez már csak ilyen.

  14. Az összeomló iroda épület belülről levegővel volt kitöltve hogy csak úgy átmennek rajta? Hová tűnt a több ezer tonna beton és egyéb törmelék? Törésvonal csak utakon közlekedik? Röhejes, de látványos. :)

  15. Katasztrófagiccs, vajon hány évbe telik mire eljön az az idő, hogy CGI-vel már nem lehet filmet eladni.

  16. “vajon hány évbe telik mire eljön az az idő, hogy CGI-vel már nem lehet filmet eladni.”

    majd eljut az ember arra a technológiai fejlettségi szintre, hogy nem érzékszervekkel, hanem közvetlen idegi ingerléssel (az összes érzékszervet stimulálva) juttatja élményhez az embert, de még akkor is lesz cgi… akinek nem tetszik a cgi, az menjen színházba.

  17. A rendező bá nagyon rá lehet izgulva a rombolásra. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem ment inkább pirotechnikusnak? :)

    A stúdió minden áron bizonyítani akar saját magának: “Mi meg tudjuk csinálni azt amit mások nem!” Csakhát a lóvét is be kell hajtani a jónépen vagy mi. Szerintem ha Emmerick bá ezzel a filmjével sem tudja megmozgatni a tömegeket, akkor “lehet”, hogy ugyan arra a sorsra jut, mint a Hichkock mániás M.Night Salamalan. Rajzfilmes rendezőnek talán még jó lesz. De csak hülyéskedem… :D A látványért biztos kapnak Oscar-díjat jövőre.

    A nagy romolás maradványait pedig majd WALL-E barátunk takarítja majd el? :)

    Amúgy ki tudja, mi váltja ki ezt az eseménysorozatot a filmben? Írja meg valaki, kösz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.