16 hozzászólás a “Modern Warfare 2: Infamy-előzetes” bejegyzéshez

 1. és bizony az elődökből kiindulva lehet akármilyen gyönyörű a trailer, ugyanolyan középszer unalomhegy lesz, mint az utóbbi pár évben megjelent szinte összes FPS.

  [felkészül a kőzáporra]

 2. Én játszottam sokat az első részével és minden tekintetben jó a játék. Hangulatilag és grafikailag egyaránt. Szinte kedved van újra és újra elkezdeni a küldetéseket – nekem már több mint egy éve a gépemen van,pedig a legtöbb – szar – játékot végigjátszás után (vagy hamarabb) azonnal letörlöm. Szerintem ütni fog a gém.

 3. Vannak benne hibák, persze, de ha megnézzük, akkor még így is kiemelkedőbb játék mint az átlag fps-ek. Szerintem ép azért van, mert úgy csinálják meg, mintha filmben lennél.
  Minden féleképpen kedvenc a modern warfare, de a Dark Messiah-t szerintem már semmi sem fogja leverni.
  Jöhetne abból is egy 2. rész. :)

 4. Die Hard 2/Black Hawk Dawn/Véres Gyémánt/Szikla/Függetlenség Napja részek is vannak benne :)
  Érdekesség hogy Hans Zimmer szerezte a zenéjét aki pl a Sziklának vagy az Esőembernek a zeneszerzője.

 5. Első részt iszonyatosan megcsinálták, nem sok FPS-t tolok singliben, pont az unalmasság és az 5lettelenség miatt, de a elég masszív volt.
  Kiváncsian várom ezt is.
  Állítólag PC-s verzió 2 héttel később jön a konzolos verziók után (nov vége)

 6. Én nagyon várom már, 1.rész is nagyon tetszett. A zenéje viszont nem kicsit koppintás… Szinte egy az egyben ugyanaz, mint a Fűrész filmeknek…

 7. Jah , a szemetek valszeg eltolták a PCs megjelenést…
  Nem a singl-n van a hangsúly , hanem a multi ami kihagyhatatlan , a wow is az miatt maradt abba…..
  2 éve fent van és minden nap van értelme kapcsolódni !
  Mondjuk Washington lángokban a fehér ház rommá lőve , érdekes lesz.

 8. szerintem jó lesz
  (bocsi a kérdésért de valaki nem tudná nekem megmondani mi az a szám ami a trailer alatt megy?Előre is köszi.)

 9. egy dolgot utáltam ebben a játékban…. hogy az ellenség sose fogyott el, ha vhol megálltam csak irtani őket, akkor husz perc mulva is ugyanazokon a helyeken bukkantak elő mint legelőször..
  várós játék, párszor már végignyomtam az elsőt, csernobil misszio a best :)

 10. Áhh nagyon várom már, (PC-n késni fog 2 hetet!!) Human,ha kijön a gém, nincs kedved majd értékelni?!:):):):)

 11. Nemsokara nem lesznek kulon filmek meg jatekok. Megveszed a filmet a digitalisan krealt Bruce Willis-szel (akit persze nem is tudsz megkulonboztetni az elotol, mert annyira jo minosegu lesz) es nezni kezded, majd amikor van egy akcio, akkor meg te is reszt veszel benne. Igy aztan egy filmnek tobbfele kimelenetele lesz majd… Se nem igazan film, se nem igazan jatek…

 12. Egyre jobbak ezek a játékok. Most, hogy a wolfot kipipáltam már nagyon várom ezt is. A gondom egyedül itt is szerintem a játék hosszúságával lesz. Az első részt 4 és fél óra alatt simán végig játszottuk. Nem volt benne semmi olyan, hogy most hú, elég volt, kicsit játszom mással, vagy pihenek, odaragasztott és sajnos így elég gyorsan végig is lehetett játszani. A grafika biztos szép lesz, csak legyen hardver amin ilyen szépen el is fut. A wolf sajnos nem rakott le semilyen mércét most, mert igaz hent (és a wolf erről szól) grafikában nem hozott újdonságot. Játékstilusában más, kevésbé valós helyzeteket kell megoldani és ugye a megoldások is valótlanok (nem lövöm le a poénokat annak aki még nem játszott vele). Szóval én nagyon várom a mw2-t, remélem lesz értelmes multi része szép nagy pályákkal és normális feladatos missziókkal. A legjobb lenne a coopban nyomulás ami a cod5-ben nagyon bejött. A duke3d óta nem volt igazán normális coop fps. Szóval, okos multi cooppal és 10 órás játékidő legalább.

 13. Először is megköszönöm humannak az előzetest. A COD sorozat összes része meg van, de eddig a Modern Warfare viszi a pálmát. Igaz, hogy grafikailag lehetett volna még min javítani, de ezt leszámítva csúcs lett a játék. Remélem, hogy ebben a részben is hasonló akciózás lesz, mint az elsőben, de ahogy elnéztem az előzetest… Nem fog csalódni az, aki az FPS játékok királyával a COD-Modern Warfare 2-vel nyomul majd az éjszakában. Multizni az elsővel kifejezetten élvezetes volt. Remélem, hogy ez az opció ebben is megtalálható lesz. Bla… bla… bla…

 14. Hát ez a világ egyik legjobb játéka akárki akármit mond!én a single-re azthittem az a csucs mert fasza volt csak rövid
  de mikor felmentem multizni hihetetlen élmény!!kiemelkedik a többi fps közül az biztos!
  csak ne lenne annyi low a szervereken!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.