Ömlesztett sajt megint? De sok kishír az biztosan

Először is egy folytatás, amire mindenki vár: Showgirls: Story of Hope. Bizony, a Showgirlsnek tutira kell egy második rész, Hope története.

Ha már folytatások, itt egy ábra, amin láthatjuk a nagy bukásokat a témában. Azt hitték csengetnek a népek a pénztáraknál, aztán tévedtek.

A múltkor láttuk a The Losers-ből a gyilkos férfiakat, most nézzük meg a nőt.

Michael Mann úgy döntött, hogy Robert Capa (még elmehettek a kiállítására, már ha Budapest közelében vagytok) életéről forgat filmet legközelebb. Nos az biztos, hogy háború az dögivel lesz a filmben. 1935 körül kezdik, szerelem, fotózás, harcok. Rövidebben nem lehet. A fejleményekről majd nyilván, remélem a következő hírt nem azzal kell majd kezdenem, hogy megint “házimozi” képet dob össze.

Stellan Skarsgard is csatlakozott a Thor szereplőgárdájához. Még nem tudni kit fog alakítani, de kétsorban ide elfért.

Ja igen, a Zombielandet már ugye bemutatták kinn, olcsó volt megcsinálni és ahoz képest jól hozott, így már csiripelnek a nádak alá elbújt madarak, hogy ebből lehet folytatás lesz.

Bicskanyitogató remake hír is jut mára: Reykjavik-Rotterdam. Tavalyi a film, de újraforgatják az amik, csak hogy Mark Wahlberg dumálhasson angolul benne. Ki látta amúgy az erdetit?

6 hozzászólás a “Ömlesztett sajt megint? De sok kishír az biztosan” bejegyzéshez

 1. Remélem összejön a Capa film. Voltam a kiállitáson és elolvastam egyik könyvét is (Kissé elmosódva), hihetetlen fazon volt. Élete ordit a megfilmesitésért. Én is remélem, hogy nem “tűéles” képeket akar Mann.

 2. hát a HD-kamera sztem már most tutira vehető, ehhez a filmhez még illeni is fog sztem, nem úgy mint a PE-hez.

 3. Ja igen a Showgirls folytatása úgy kell most mint egy falat kenyér :-P az utóbbi évek legérdektelenebb, legfeleslegesebb folytatása címre simán pályázhat már most.
  Fogadni mernék rá, hogy Odint fogja alakítani Skarsgard, olyan Odinos feje van :-P Thor amúgy várós.

 4. “Fogadni mernék rá, hogy Odint fogja alakítani Skarsgard”

  ott a pont, pár perccel beelőztél.

  idézzük csak fel, hogy milyen pacekja volt az Artúr királyban Cerdic szerepében. és lássunk csodát. :) az egyik kedvenc európai színészem egyébként, sokoldalú, ezerarcú, stb.

  és a másik pont:

  “az utóbbi évek legérdektelenebb, legfeleslegesebb folytatása címre simán pályázhat már most.”

  ezért mondjuk az asszony a fejemet venné, de egyetértek. :P neki a kedvence az első rész (Gina Gerhsont mondjuk tolnám), de nem látok benne potenciált.

 5. ez meg kimaradt az előzőből: nem hiszek az ilyen életrjazi filmekben, valamiért nálam nem működnek… bár Mann miatt lehet kivételt teszek majd.

  az amcsi remake-ektől, újraforgatásoktól hánynom kell, egyszerűbb nekik szinkron helyett újraforgatni, szánalom.

  na mindegy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.