Tarantino nyilatkozgat, western a Kill Bill 3 előtt?

Az a baj, hogy el kell osztani kettővel amit mond, mert mind ő, mind pedig a haverja, Rodriguez is állandóan filmötletekről beszélt az elmúlt években, aztán alig valósult meg valami. A múlt héten még a Kill Bill 3-ra utalgatott, most úgy néz ki nem az lesz a következő projekt, ott a cél inkább 2014 környéke, ha eljutunk addig. Azért 2014, mert a filmben 10 év telik majd el.

És akkor most a homályosabb utalások: “Tarantino said that there would be one film in between, saying he was “wide open” to his next project. Tarantino added that he would like to do a “re-imagining” of a number of genres including a Western or a 1920s to ’30s “Pretty Boy Floyd” type gangster movie.” Azaz a Kill Bill 3 előtt még vagy egy westernt vagy egy gengszterfilmet szívesen összedobna. Vagy valami mást. A basterds előzmény meg ki tudja mikor.

human
írta
2009. 10. 07. 05:45
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Tarantino nyilatkozgat, western a Kill Bill 3 előtt?” bejegyzéshez

 1. “és kit fog megölni a 3. részben?”

  valszeg a feka csaj (Vernita Green) lánya – aki végignézte az anyja megölését,- fogja megkeresni őt, és próbál bosszút állni.

  egyéb lehetőségek is elképzelhetőek, de én erre voksolnék. az is lehet egyébként, hogy Elle Driver szerez valahonnan új szemeket, vagy vakon áll bosszút… :P

 2. Vagy ezek mind együtt, Sophie-val(aki szintén túlélte, fél karral) együtt. És a bride sorban nyírja majd ki őket.

 3. Oké, nyilván lehetne mit kitalálni, de akkor hogyan jönne Kill Bill 3 címként?
  Értem én, hogy a kettő folytatása (bár Tarantino egynek mondta az első két részt, csak a hossz miatt vágta ketté), viszont ez már nem lenne az igazi, főleg, hogy Bill és gyakorlatilag mindenki más is halott. A kislány szemszögéből indított bosszú már nem férne ebbe bele.

 4. “Sophie-val(aki szintén túlélte, fél karral)”

  freeone: asszem nem fél, hanem egész hiányt volt kénytelen elszenvedni, emlékeim szerint mind a két keze megcsúszott. :)

  Aurus: enyi erővel az eredeti film címe 80%-ban nem fedi le a két részt. :P Bill megölése ugyanis csak a második rész utolsó harmada… egyébként pedig ez csak egy ötlet, ahogy human írta osztani kell legalább kettővel, és ha el is készül, nem biztos, hogy Kill Bill lesz a címe. kár ezen (még)pörögni.

 5. dimitrij: Lefedi, mert A cél Bill megölése, a többi rész úgymond a teljes történet elmesélése.
  Nem pörgök én, nem feszengek, csak megjegyeztem, amit gondolok. Szeretem Tarantino munkásságát, nyilván nem lesz szar az esetleges folytatás.

  Amúgy csak az egyik kezét vágta le, a többi testrésze levágásával csak fenyegette.

 6. Szerettem a Basterds-öt, szerettem mindkét Kill Bill-t, de ha azok kerekre fel vannak építve, én már se elé, se mögé nem tennék be semmilyen történetet. Jöjjön inkább tényleg a QT féle western, vagy valami alkoholtilalmas, jazz-korszakos gangster film.

 7. “Lefedi, mert A cél Bill megölése, a többi rész úgymond a teljes történet elmesélése.”

  nem, a cél a bosszú, nem csak Bill megölése, de mindenkin bosszút akar állni, aki részt vett az esküvője megzavarásán. gondolj csak a filctollal írt listára. Bill is szerepel rajta, ő a fő prioritás, de van rajta 4 másik név is. plusz a járulékos veszteségek, a 88 őrült, Sophie, stb.

  a wc-ben az egyik kezét vágja le, de a végén, amikor otthagyja a csomagtartónál valami havas domb oldalában már mindkét keze hiányzik, emlékeim szerint.

 8. Rendben, de tulajdonképpen Bill a hibás az egészért, ő tervelt ki mindent. Mindegy nem fogok vitatkozni.
  Amúgy az esküvő megzavarása enyhe kifejezés. :D

  Az előtérben vágja le a kezét és ha 01:39:00-kor megnézed a filmet, a másik keze megvan még.

 9. Télleg elég nagy hülyeség ez h Kill Bill 3. Az úgy lett megírva, megrendezve, hogy az a két rész bemutassa a történetet ugyanis ahogy már írták előttem, nem fért el egybe. De most 3-at mi a francnak?!

  Meg nem értem, hogy ő mi a faszért feszeng a folytatásokon?! legalább ő ne legyen már ilyen, ha egész amerika csak a folytatásokból él. Ő mindig is kreatív volt és újjal állt elő. Jó oké oké biztos jó lenne a film, mert Tarantino tudja mitcsinál, de akkor is inkább egy vadiúj dolgot várok tőle, mint egy előzményt v folytatást.

 10. minase: szerintem még csak ki se lett vágva, a végén, amikor végzett Japánban, és megy vissza az Usa-ba, a reptér mellett kirakja a csomagtartóból, és már csak “törzs-vendég”… :)

 11. kill bill vol. 3-ról amúgy már a 2. után javában szó volt, és akkor is a kis feka csaj bosszúját jelölte történetként, vmint azt, h 10 év múlva (most ugye félidő) lesz majd aktuál. szóval ez konkrét terv volt, ahogy a basterds is, ami végül azért megszületett, én pl. több elkotyogott ötletéről nem tudok, amit húde vártunk és nem jött össze

 12. Osztom CyClotroniC véleményét. Mi a fenének folytatás? Szerintem egy nagyon jól összerakott, remekmű a Kill Bill, ahogy a Basterds is, aminek (szerintem) totálisan fölösleges előzményt gyártani. Szerintem kábé olyan banális ötlet, mintha csinálna egy Ponyvaregény 2-őt. :D

 13. Remélem neki adnak egy James Bond epizódot, habár Broccoliék sohasem lesznek ennyire bátrak. Mekkora lenne viszont ha megcsinálná Bond női megfelelőjét a Modesty Blaise-t, hisz annak silány, csak DVD-re forgalmazott legújabb feldolgozásához szívesen odatette a véleményét. Szerintem megfelelő bemelegítés lenne a Kill Bill 3 előtt, ráadásul még beleférne, hogy az egyetlen jelenkori színésznőt kaparintsa meg Blaise szerepére, aki most leginkább Monica Belucci. Földanyai szépségével, sötét eleganciájával és cosmopolita személyiségével végtelenül megfelelne a szerepre, erről fantáziálok legalábbis Tarantino-rajongó filmértőként.

 14. Ahogy betegesh mondja, mindig is volt szó 3. részről. Mondta is Vernita lányának, hogy a felnő és megérti, miért ölte meg az anyját, és úgy gondolja, akkor megkeresheti és bosszút állhat rajta. Amúgy anime sorozat is volt tervezve a Kill Bill karaktereivel :)

  És én még egy filmtervéről tudok: össze akarta hozni egy filmbe a Vega fivéreket (Madsen mint Vic Vega a Kutyaszorítóban-ból és Travolta mint Vincent Vega a Ponyvaregényből), mert hogy utóbbit úgy találta ki, hogy előbbi testvére :) Még Madsen bele is illene a régi szerepkörbe, de Travolta… Ráférne Johnny-ra egy újabb Tarantino mozi, ahogyan Pam Grier-re és Sam Jackson-ra, és Uma Thurman-re, és … kvázi az összes korábbi filmjének főszereplőjének karrier építés céljából benne kellene lenni a következő Tarantino filmben :D Amúgy, van még egy filmterv, amiről tudok. Abban egy elit, feketékből álló osztag harcolt volna a második világháborúban, természetesen Sam Jackson-nal az élen. Talán a Brigantyk után ezt a tervét is megvalósítja :)

 15. “Ahogy betegesh mondja, mindig is volt szó 3. részről”

  sőt, harmadik és negyedik részről nyilatkozott akkortájt…

  egyébként Sony Chiba-t is berakhatná majd mehin, ő is nagy ikonja volt Tarantino-nak, jusson csak eszünkbe, hogy a Tiszta románc főszereplője mely filmeket nézi meg minden évben, illetve, hogy ki azoknak a főszereplője?

  “Abban egy elit, feketékből álló osztag harcolt volna a második világháborúban..”

  ezt kevéssé tartom valószínűnek, hogy elkészül, tekintettel a brigantikra.

 16. “mert hogy utóbbit úgy találta ki, hogy előbbi testvére”

  Én úgy tudom, ugyanaz a Vega szerepelt volna, csak Madsen nem vállalta a Ponyvaregényt, ezért lett kitalálva egy testvér, aki Travolta lett.

 17. Egy westernt? A Kill Billben a harcművészeti és bosszúfilmeken kívül pont a westernnek állított emléket. Nem tűnik reálisnak, hogy egy Kill Bill 3 relőtt pont ilyet forgatna. Persze ki tudja Tarantinónál.

 18. Én sem értem, hogy minek belőle harmadik rész… A westernnel pedig nem nagyon kéne próbálkoznia, legalábbis a Sukiyaki Western Djangóból ítélve. Nekem nem tetszett. Pont.

 19. Az előző hozzászólásomat le sem írtam… :) Korán van még.
  De a film akkor sem tetszett…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.