Röviden: Management

Nagyon röviden: ez mi a fene volt? Hosszabb rövidebben meg, nos, olyan a Management, mintha valaki fogott volna pár ötletet, aztán nem tudta mi kezdjen magával, így kitalált egy képtelen történetszálat, amire felfűzheti őket. Ezt úgy kell elképzelni, hogy teljesen átlagos dráma, de néha csak nézel mennyire képtelen baromsággal gördül előre a történet.

Az egész ott kezdődik, hogy a Jennifer Anniston által játszott üzletasszony megszál ebben a nem lepukkant, de olcsó útmenti hotelben. Az ott dolgozó Steve Zahn pedig belehabarodik, teljesen gyerekesen. Ezt úgy kell érteni, hogy a nagyvilágban még nem nagyon járt, kicsit naív srác. A nő lefekszik vele, aztán tovarepül (ezek a nők), a csávó meg utána. És eddig tart amíg normálisan haladt a film. A nő hazaküldi, leveleznek, visszatér, feltűnik Woody Harrelson és elhappolja az ismeretlenbe, a srác megint a nő után megy, random kitesz posztereket egy városban, hogy látták-e a csajt, felveszik dolgozni (ül egy kajáldában és a pincér: munkát keresel? mert ilyen a valóság) és összehaverkodik egy kínaival. A főszereplő srác meg szépen lassan felnő agyban.

Igazság szerint voltak jó dolgok a filmben. Szerintem a kínait magáról mintázta az író, legalábbis a film azon része volt legnormálisabban megírva, meg ott volt humor is kicsi. Ellenben aki mindenképp negatív, az Jennifer Anniston, egyszerűen katasztrófa volt a filmben. El nem tudtam hinni, hogy őt akarja a srác. Úgy 5/10. Az viszont biztos, hogy a Management amellett hogy sokszor unalmas, mindenképp fura film.

human
írta
2009. 10. 08. 01:27
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Röviden: Management” bejegyzéshez

  1. Annistonnak szoktak ilyen filmjei lenni…
    Van az amelyikben ő bolti eladó, és Donnie Darko-val csalja a férjét, meg egy másik amelyikben takarítónő, a barátnői meg gazdag, unatkozó banyák.
    Ezeknek az indie cuccoknak inkább a produkciós cégéhez van valami köze, szerintem azért játszik bennük.
    Persze ettől még nem lesz jobb színésznő (arról már 20 évvel és néhány method acting kurzussal lemaradt), de sokan csinálják ezt a hálivúdból kiöregedett színészek/színésznők – mármint mindenféle szkripteknek a jogát összevásárolgatják maguknak, és ha nincs jobb dolguk megcsinálják.

    Ja a film tényleg közepes, Anniston is béna, de valahogy inkább megnézek tíz ilyen filmet, mint a egyszer a GIJoe-t.

  2. Én nem mondom, hogy ez egy jó film, de nem volt unalmas. Nem lehetett tudni, hogy mi fog történni. A szerelmi szál nagyon távol van a realitástól.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.