Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans-előzetes

Na, csak összeraktak egy jobb trailert a filmhez. A régi nem nagyon győzött meg senkit arról, hogy látnia kell, de ez most egész korrekt. És nyugi, a trailert mindenkinek akarják vetíteni ezért van levágva az a motherf meg a többi, de ez bizony kemény piros R betűs film lesz.

Val Kilmernek meg elkéne már egy jobb szerep. Yahoonál HD elvileg, ha nem törölték valami miatt.

7 hozzászólás a “Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans-előzetes” bejegyzéshez

  1. Végre, nem forgatom a szemem egy Cage-film trailere láttán. :D De miért van olyan érzésem, hogy ez már a harmadik “közös” filmjük Eva Mendes-el (ennek ellenére csak egy jut eszembe, de majd mindjárt imdb…).

  2. Cage abbahagyná a lazsálást? Spike Jonze Adaptációja óta várok arra, hogy újra színészként kezdjen viselkedni egy filmben és eljátssza a karaktert, ahelyett, hogy arcoskodik. Emlékeztek a Megérint a halál (Kiss of Death) izompacsirtájára, aki nem szereti “a fém ízét”, mennyire többre lehetett számítani tőle akkor.

  3. Nos igen Cage az utóbbi időben nem szerepelt túl jó filmekben – bár a Képlet és Az időjós, amit nem fogadott jól a kritika nekem nagyon tetszettek – ez a trailer pedig szintén felkeltette az érdeklődésemet a film iránt. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.