Akkor ezt vegyük át még egyszer előlről

A Twisted Pictures megkaparintotta a Texasi láncfűrészes további megfilmesítési jogait. Mivel nem rég volt remake, így nem tudni pontosan mit kezdenek vele, de egy dolog biztos: 3D lesz. A horroroknál nagyon ráharaptak.

A Star Trek folytatás még sehol sem tart, de most a dvd kapcsán elkapták megint a készítőket pár mondat erejére. Ők meg kifejtették, hogy kell egy jó ötlet, meg most jobban el lehet merülni mivel az univerzumot és karaktereket nem kell újra teljesen bemutatni. Lesznek kikacsintások az eredeti szériára a rajongóknak (utalások az eredeti idővonalra), de azért továbbra sem ők a fő célcsoport a filmmel, hanem moziélvezők. És bár Abrams az első résznél elutasította a 3D-t, mert alapvetően jó 2D-set akart csinálni, most már magabiztosabb kicsit, így előfordulhat minden. De nagyon úgy tűnik, hogy 100 millió fölötti filmeknél megvárják az Avatar szereplését.

A Spiderman 4-et jövő márciusban kezdik forgatni, hogy a 2011 májusi bemutatóra meglegyenek.

A The Box kapott egy jó kis weboldalt. Vagy rosszatt. Tudjátok, Richard “Darko” Kelly.

A végére még egy 3D hír, mégpedig Whedon filmje (vagyis ő csak író), a Cabin In The Woods térhatású lesz, méghozzá 2011-ben. Most jövő tavaszról eltolták egy évnyit, mert olyan pozitívan szerepelt a film tesztvetítéseken (ti látjátok a logikát?), hogy 6 hónap alatt be3Dsítik.

13 hozzászólás a “Akkor ezt vegyük át még egyszer előlről” bejegyzéshez

  1. Egyetértek Lavmitendor hozzászólásával. Igaz, hogy erről mi filmrajongók nem tehetünk. Talán egyszer megváltozik a véleményünk,ha minden hazai mozi (de minimum a megyeszékhelyek és nagyobb város) rendelkeznek 3D-s mozival.
    Nógrád megye székhelyén pl nincs 3D-s mozi, pedig kb. 1 éve fejezték be a felújítási munkákat. Úgyhogy szemüveget alapból nem lehet ott kapni… Ki érti ezt?!

  2. Hé akkor most a star trek 2009 es filmje az eredeti sorozattal egy párhuzamos idővonalon fut? D: én nem láttam nem is ismerem az eredeti sorozatot D:

  3. basszameg, pedig én vártam a Cabin in the Woods-ot… erre 1 egész évre tolják??? hülye 3D a francnak sem kell. Végső Állomás 4 is rémgyenge volt 3D téren… :(

  4. bárkinek is tetszett amúgy a Spiderman 3?
    oké hogy hozott vagy 1 milliardot, és énis csinálnék 4. részt mert megint lesz belőle 4szeres profit, de az egyik legszarabb film volt amit életemben láttam az tuti

  5. Azért azt tegyük hozzá, hogy a spiderman 3 attól függetlenül, hogy tényleg nem sikerült valami jól, az átlag képregény adaptációkon túlmutat még így is. Lehet szidni a filmet, de spidey szerintem megérdemel mégegy esélyt.

  6. Ez a the box weboldal nagyon nem jön be. Lépegettem ide oda, de mindenhol csak pontok, számok, sok átvezető kép ami baromira felidegel. Amúgy sokaknak bejön, gondolom ponn emiatt, én nem tartozom közéjük.

  7. Francnak ez a sok 3D. Én személy szerint utálom.

    Pókember viszont nem volt olyan rossz, én várom a 4. részt. Annyi bajom volt vele, hogy néhány dolgot eltúloztak, és sok mindent poénosra szántak, ami a végeredményt tekintve nem működött. Sokkal darkosabban, vérengzősebben jobb lett volna. Parker gonosz énje kimerült az utcán táncolásban…

    Azt pedig mégegyszer leírom, hogy:
    KEVESEBB 3D-t. Utálom!!!!

    Disorderrel egyet kell értsek:

    “Fenébe már ezzel a 3D-vel. Inkább arra koncentráljanak, hogy maga a film legyen szuper.”

  8. Azé’ köll a háromdé, hogy valamivel becsaljanak a moziba. Túl olcsó a 100 centis tévé meg a szélessávú internet.
    Ennyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.