Splice-részlet

Vincenzo Natali még megvan a fejekben? Kocka? Oké. Nos jövő év elején egy ilyen furcsa (vagy nem is annyira furcsa) sci-fi horrorral fog jelentkezni, amiben génmanipuláció meg Adrien Brody és Sarah Polley szerepel. Ez itt egy két perces részlet a filmből.

human
írta
2009. 10. 12. 03:57
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Splice-részlet” bejegyzéshez

 1. Bírom az ilyen okoskodó hülye picsákat…Remélem letépi a karját az a kis izé.:P
  Ez a kis szösszenet felkeltette az érdeklődésemet!

 2. Ez borzalmas volt gyerekek. Értem én, hogy minden műfajnak megvannak a stílusjegyei, bejáratott eszközei, de azért mégiscsak durva cirka két percben látni majdnem az összes horror-klisét, amik ráadásul egyből ki is oltják egymást. Egyszer talán adok egy esélyt a teljes filmnek, addig remélem elfeledkezek erről a két percről.

 3. Az a baj, hogy semmi érdekes nincs benne! Ha legalább A lényt szedték volna gatyába (ami gyakorlatilag ugyanez a történet, csak ott a lény nem egy két lábon járó hímtag, hanem egy Giger-agyszülemény), mindjárt más lenne a leányzó fekvése, de így…majd meglátjuk.

 4. Duplavé-té-ef? :D
  Illetve talán az egyetlen ideillő kifejezés még ami eszembe jut erről az a “disturbing”… :)

 5. Ebből is látszik, hogy nőkre nem szabad tudományos kísérletet bízni, mert érzelemközpontúak, nem logikusak, mint mikor a plázában sétáltatják a padlócirkálójukat és én a kis patkánykutyát nézve arra gondolok mi értelme, ő arra gondol milyen aranyos. Visszatérve remélem leharapja…

 6. nem egyszerű arc ez a Natali se.
  Szerintem a Kocka az érdekes volt, megvan még másik 2 filmje is (a Semmi – Nothing (2003) és a Cypher (2002) de még egyik megnézéséig se jutottam el, csak belenéztem, hát az első főleg furcsa lehet :-)
  Kocka DVD-n ráadásul rajta van az első kisfilmje is, az Elelvated

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.