Kicsit rendesebb minőségű Expendables cucc

A múltkor kamerás felvételen már lathattuk hogy mozognak az öregurak, ezúttal kicsit nézhetőbb minőségben egy kicsit másfajta promó érkezett. Ez bizony kötelező lesz minden akcióbuzinak.

human
írta
2009. 10. 14. 05:45
megjelenés
66
hozzászolás


66 hozzászólás a “Kicsit rendesebb minőségű Expendables cucc” bejegyzéshez

  1. ennyi lövöldözés a világon nincsen.
    Bloodiest movie ever -ahogy a nagy durranásban írták.
    Iszonyú jónak néz ki még mindig, és állandóan elképedek, hogy tudtak ennyi nevet összhozni.
    Jó kis film lesz ez!

  2. Úgy, hogy Sly már régen is lerakott annyit az asztalra(a John Rambo-t meg a Rocky Balboa-t meg mostanság), hogy egy szavára beállnak mögé a színészek akár még minimálbérért is:)

  3. Hát én lepetéztem :) Végre egy “kis” igazi eksön. És úgy látom a kötelező one-linerekről sem feledkeztek meg :)
    “Who sent you? – Your hairdresser!” LOL

  4. Nem vagyok akcióbuzi, de erre a szinészgárdára kiváncsi vok wazzz! Életemben nem tudtam volna elképzelni Jet Li-t meg Stalonet egy filmben.

  5. Schwarzi lesz benne és még Bruce Willis és Danny Trejo is kimaradtak a trailerből. Gondolom ők 3-an csak cameoznak majd. De így is mindenképpen nézős lesz, pláne annak pár százmillió embernek, akik rajtuk nőttek fel :)
    (És tényleg csak szegény JCVD maradt ki. Hátha beugrik még a végére.)

  6. Jáá Van Damme-ot ne!!
    Arnoldnak én is örülnék, ha felbukkanna filmben

    (fél arccal és vörösen világító szemmel!:) )

  7. Én Steven Segalt hiányolom Arnold és Jean-Claud után szabadon:) egy Segal vs Li jelenetet megnéznék!

  8. OMG WTF OMG WTF

    Most akarom. Azonnal. Iszonyat ott van toppon.

    A négus kommandósról vhogy mindig a “Feketék fehéren” jut eszembe. Kutya jó volt benne.

    Viva Stallone. Beérett az öreg így 60+. :D

  9. Állat lesz !
    És a főgonosz tábornok: Angel a Dexterből mekkora már…. , kiváncsi vok mit alakít.

  10. Csak másodszori nézésre bukkantam eme gyöngyszemre:

    -Who sent you?
    -A hairdresser.

    Hasonlóan király beszólás mint a Rocky Balboában:

    -Honnan van ez a szöveg, a nyolcvanas évekből?
    -Lehetséges, hogy a hetvenesekből.

  11. eddig nem nagyon figyeltem a filmre, de ez a szereplő gárda odavasz
    főleg, hogy azért lesznek más nem nagyobb nevű szereplők is benne :)

  12. Úúúúúr Isteeen! Ez a trailer földhözvágott, de rendesen ám! Kezdhetem vágni a centiket! A sok-sok remek színész mellett nekem külön öröm még Eric Roberts! Csípem a csávót, de mostanában ő sem szerepelt nagyon semmiben…

  13. Van Damme-nak is fel lett ajánlva 1 szerep a filmben, de ő visszadobta mondván, annyira sekélyes a karaktere, hogy nem tud vele mit kezdeni…. Bruha! Akkor eddig kb. vagy 50 szerepet vissza kellett volna dobnia…

  14. Segalnak is fel lett ajánlva egy szerep, azért dobta vissza, mert Avi Lerner a producer és eléggé összebalhéztak még régen, Segal meg megfogadta, hogy amiben Lernernek részesedése lehet, abból ő nem kér.
    Swarci, Bruce bá meg cameoznak majd benne.

  15. Úgy látszik, hogy Stallone kell ahhoz, hogy készüljön mostanság valami jó kis akciófilm a sok CGI szemét mellett. Az utolsó eddigi igazán jó akciófilm a John Rambo volt és a Taken voltak.

  16. Remek film lesz, bár Jet Li angolsága egy kicsit “fakó” volt nekem, kizökkentett a hangulatból.

  17. Sly-Swarci-Dolph-Eric négyes egy filmben! Ne ítéljetek el, de gyermekkorom álma volt egy ilyen film. A promo alapján mintha egy Kommando vs Rambo szösszenet lenne, s a két agyongyúrt szupersztár védjegyének számító humor is jelen lesz benne. Bár Sly többször bizonyított, mint rendező, féltem tőle, hogy ennyi nagy névvel egy emberes ZS kerül a mozikba, de első pillantásra egy rég vált klasszikus műfaj tér vissza igazi színében.

    2010 legjobban várt filmje!

  18. ez iszonyat jó, moziban nézem tuti! Akciók nagyon jók, “élnek”, a beszólások, párbeszédek is bejöttek + a szereplőgárda, tényleg minden akcióbuzinak kötelező :-)

  19. tele van fos ripacs szinesszel (Stalone, Li es Statham azert tudogat, Stathamben tobb rejlik…), minden attol fugg, mennyire fogja a film komolyan venni magat

  20. Nekem kicsit csalódás volt ez az előzetes az eddigi felhajtás után. Az új Rambo bejött, ez nekem tényleg igazi ’80-as évek akciónak tűnik, de lehet, hogy a film jó lesz, csak rosszul lett összerakva. Mindenesetre nekem egyelőre Aranymálnások álmának tűnik a film sajnos.

  21. Azért mondjuk remélem még maradt akció jelenet és robbanás a filmben és nem mindent most lőttek el!:)

  22. meg fogom nézni, nem kérdés…és majd utána alkotok véleményt :P
    Ezt a sok “nagy” nevet egy filmben látni, már csak az szórakoztató lesz, mégha a film nem is lesz közepesnél jobb, ami akkor meg nem igazán számít :)

  23. Engem nem győzött meg, de nem is várok sokat tőle. Az utolsó Rambo se volt nagy cucc, ilyen semmittelen akciómozi mindkettő, amit megnézünk, majd elfelejtünk, vagy legalábbis max arra emlékszünk, hogy láttuk. Egyik se hagy mély nyomot az emberben. A dialógusok is kb. olyan szintűek lesznek, mint a Ramboban, amit kb egy ált. iskolás is összehozna. Az akciók viszont biztos látványosan lesznek olyan 80-as évek feelingjének a szintjén, de kb ezért jön létre ez a film, úh hozza majd, amit hoznia kell, nincs kétségem felőle.

  24. Hú bazzeg, erre nincs szó vagy több szóból álló kifejezés. Eddig is vártam, de most trailer után, a jövőévi legjobban várt film lett. Remélem nem szivárog ki a Swarci-Willis-Sly cameo. Külön, öröm a Dexterből, Angel felbukkanása. A Jet Li vs Dolphi fight várós, de egy Dolph vs Slyt is megnéznék.

  25. Én nagyon várom ezt a filmet! Imádom Stallonét hisz rajta nőttem fel, és a trailer alapján jó kis mozinak tűnik ez, pár jó egysorossal remélhetőleg:D kicsit háttérbeszorul Doplh barátunk mert még a nevét sem írják ki, pedig ott áll az utolsó képnél a csapatban, Rourke nevét kiírják pedig Ő nem áll ott! ez csak megjegyzés…..nem kell oltani érte (előre is kösz) Attól még imádom őt is:) és mindenkit aki cameozik is a filmben!

  26. G.I. Joe Stallone módra, feleannyiért, sokkal figyelemreméltóbb svunkkal. Az öreg bácsik ebben csak azért járnak bottal, hogy eltörjék az ellen hátán – várjuk, várjuk!

  27. remélem lesz legalább két és fél órás.
    segal jó hogy nincs benne, fénykorában jó volt a pali, de az elhízáson és a zsíros hajon kívül mást már nem nagyon tud.
    esetleg még sean connery-t is el tudnám képzelni, mint mondjuk valami háttérkoordinátor vagy ilyesmi.
    kurt russel is beférne talán.
    svarci és sly egy filmben?
    nem fog elpusztulni a tér-idő kontinuum?

  28. Hát gyerekek most picit vulgáris leszek de a bemutató megköveteli…Ez odabaszott.
    Ennyi ismerős arccal,ennyi akciósztárral,ennyi pukkanással,áhhh várós de dúrván.

    “-Who sent you?
    -Your Hairdresser!” xD

  29. Kicsit Al Pacinós ezzel a körszakállkával Stallone, amikor nem mutatják a kibigygedő ajkát. :) Veszett jó lesz ez. Állítólag Schwarzi is benne lesz egy rövid jelenet erejéig.

  30. Azért ebben is ott figyel a Stallone-Cobretti járgány, a 49′-es Mercury pár képkocán :D! Ki tudja, kikacsintásnak szánták!? Vagy csak simán kell egy dögös akciófilmbe ;)!

  31. Azért tök jól látszik, ki a “write only user”… Amúgy kicsit nemtudom nekem még a film, de a nagy nevek, és a klasszikus hangulat mindenképpen pozitív!

  32. Eddíg is nehéz volt várni rá, most a bemutatóig még nehezebb lesz. Végre megint egy igazi keményvonalas akciófilm. Sly még mindig tud.

  33. Gabesz! De igen, jól emlékszel, Roberts valóban feltűnt a TDK-ban, de azon kívül szinte semmi jelentősben. Abban is pár perces szerepe volt, remélem, itt valamivel jelentősebb karaktere lesz!

  34. Én nem értem mi jön be ennyire nektek ebben a trailerben, meg úgy az egészben???
    Az, hogy jópár kifutott színész játszik benne és fröcsög a vér. Ennyi? Szerintem hatalmas bukta lesz. Ha nem Stallone rendezné és írná simán DVD-n landolna egyből (de azon se csodálkoznék, ha ennek ellenére is így lenne, vagyis nem lenne mozipremier, de az talán lesz, max itthon nem). “Erős” közepes B film.
    Írtam feljebb is, én pénzt nem adnék érte, hogy lássam, főleg nem egy mozijegy árát. Persze nekem is herótom van már a sok CGI-s akciótól, de azért ez sehol nem lesz egy tökös Die Hard-hoz képest pölö. Olyan Schwarci féle Kommandó jelleg. Ha lecserélnénk a neveket és az arcokat teljesen ismeretlenekre, senkit nem érdekelne, ebben biztos vagyok. Tényleg nem értem mi ez a nagy felhajtás, “várós, meg moziban nézős” stb… ????
    Nem értem?!?! Valaki megmagyarázná?

  35. Cooper

    Szerinted, ha lecserélnénk a szereplőgárdát egy rosszabra, akkor egyből DVD-n landolna és senkit se érdekelne.

    Ez teljesen igaz, csak éppen MINDEN FILMRE.

    El tudnád képzelni a Predatort Cyntia Rotrock (fingom sincs pontosan hogy írja) és Lorenzo Lamas előadásában?

    Vagy esetleg a Karib tenger kalózait , Steven Segallal Johhny Depp helyett?

    Persze, hogy számít a szereposztás, ugyans a filmek 90%nál színészek teszik érdekessé a filmet. miattuk mennek be az emberek a moziba. A maradék 10% film meg csak szimplán zseniális.

  36. Jaa, ha a válasz benne rejlik abban amit írtam, akkor már azt is értem, hogy miért születik annyi gagyi film. Mert erre van igény. Én azok közé tartozom egyébként, akik szerint egy történet is el tud vinni a hátán egy filmet, nem kell ahhoz “sztár” szereplőgárda. És egy film attól még nem lesz jó film, hogy A listás színészek szerepelnek benne (ez nap mint nap be is bizonyosodik), bár az tény, hogy húzóerőnek számít. Ja és Gabesz83, én nem ezt írtam: “Szerinted, ha lecserélnénk a szereplőgárdát egy rosszabra, akkor egyből DVD-n landolna és senkit se érdekelne. ” Hanem azt, hogy ha nem Sly fejéből pattant volna ki az ötlet, nagy valószínűséggel egy ilyen storyval érdemben nem foglalkozna egy stúdió sem, max dvd-re.
    A hsz-em pedig nem flame, csak kíváncsivá tett, hogy konkrétan mi okozza itt ezt a nagy felhajtást, és ahogy látom, korrekt érvekkel megmagyarázni nem tudná senki. Mert ebben a trailerben nem látunk semmi olyat, amitől be kéne ülni a moziba. Csak robbanás, fröcsögő vér, egy-két beszólás, meg klisék tömkelege. Újat nem fog mutatni, az már biztos. Ha valaki más véleményen van, nem kell egyből kirekeszteni, próbáljátok meggyőzni.

  37. Cooper: Az a baj, hogy nem fogod a lényeget.
    Nem a CSAK a színészeken van a hangsúly, hanem
    1; “pazar” színészek, akik így összehozni már eleve megtekintésre való, a legnagyobb akciósztárok most és anno
    2; igazi old-school eksön-feeling, bővebben: gagyi sztori, csak másodlagos, a lényeg tízesével hulljon az ellen és közben elejtünk egy-két frappáns egymondatost
    3; igazi bunyók, igazi kaszkadőr mutatványok, igazi robbanások
    4; ha szemed kiszúrja gagyi CG teljes hiánya, hatalmas plusz pont, kötél bunyó teljes hiánya hatalmas plusz pont stb.
    Az igazi akció-film műfaj kihalt a 90-es években, azóta 1-2 fecske csinált csak nyarat, Rambo, Elrabolva
    És ez így együtt miatt várva-várt film.

    + “…Csak robbanás, fröcsögő vér, egy-két beszólás, meg klisék tömkelege. Újat nem fog mutatni, az már biztos…” épp ez a lényeg, mert már rég volt ilyen.

    + Nem tudom hol élsz te, de 10 évenként jön egy film ami valami újat mutat és felkavarja az állóvizet, szóval várjál még egy kicsit. Mi meg megyünk a moziba “írtani” az ellent :-)

  38. ja igen egy költői kérdés, gondolom nem nagyon vagy oda a régi Stallone, Arnold filmekért???

  39. sandor8206: abszolút nem hülyeség, csak nem egyezik a te véleményeddel! Pazar színészeknek nevezni ezt a szereplőgárdát enyhén szólva is megnevettető, a többi pont rendben van. Valakinek ez is elég ahhoz, hogy beüljön egy filmre, nekem kevés. Amúgy meg át vannak gondolva, amiket írtam, épp ezért írtam le.

    Ha olyan film lenne az Expendables, hogy a hasonló jellegű filmeket, vagy akár mondhatnám azt is, hogy a 80-as évek akciómozijait parodizálná (mint pl. a Shoot’em up a maiakat), akkor azt mondom ok, de attól félek ez komolyan fogja venni magát. És pont ezért lesz nevetséges.

  40. Hogy kit nevezünk “pazar” szinésznek és kit nem az mindenki döntse el maga, egyeseknek ez másoknak az, bár soakt olvasva elég félresikerült emberek is vannak ízlés terén ^^
    Ha ez a film teszem azt tripla zs kategóriás szinészekkel lenne tele akkor azt mondom nem érdekel nem nézem meg de ezeknek a szinészeknek a filmjeit szeretem, megnézem ezt is mert szórakoztató lesz biztosan. Kétlem hogy full komoly lenne majd a film.

  41. Drága cooper… ha nem érzed át ezt a feelinget akkor ez van… nagyon sokan vannak akik igenis tűkön ülnek már a film miatt (többek között én is) mert szerettük/szeretjük ezt a fajta régisulis akciót és ebben a filmben a műfaj legjava lesz…
    én sem értem néha h mit lehet szeretni pár filmen de ráhagyom az emberekre és nem kérek magyarázatot mások ízlésére
    nem tetszik -> nem nézed
    ilyen egyszerű az egész a vélemény mint fogalom szubjektív ezt kell belátni és nem flegmázni (jól mondta human)

    viszlát és kösz a halakat!

  42. ŐŐŐ nemtom valaki írta-e, az összes kommentet nem olvastam végig de ha nem akkor kiegészíteném a szereplőgárdát, nem nagy színész, de Statham mellett a másik kopasz úriember az Randy Couture (“Captain America”)aki azért badass mert ketrecharc világbajnok (UFC). Hatalmas arc szintén.

  43. Cooper: én és szerintem a többiek is megértjük a véleményedet. De ami tény: ez egy “feelgood” film, erre nem azért ül be az ember, hogy világmegváltó dolgokat lásson. Csak egy hasonlat: körhintára sem azért ül fel az ember, mert egy mekkora nagy dolog … hisz pörgünk vagy 10 kört, elszédülünk és csá. De az érzés, amit előhoz belőled … na ezért várják ennyien ezt a filmet … vágyunk egy jó öreg, old school, agy nélküli “körhintázásra” :)

  44. Csak nekem tűnt úgy Sly végig, mint aki állni is alig tud? Kicsit túl sok az év meg a varrás már benne ehhez…

  45. Hát gyerekek, egy szép életpályát, mint a Stallone-é egy ilyen filmmel elrontani… nem teccik… C kategória

  46. ja Mohi, a D-tox volt a csúcs (irónia), ne hülyéskedj már! Stallone el volt kaparva, most tér vissza köszönhető annak, hogy előveszi azt aki más már nem mert a “90-es éveket”, mással esélye se lenne. Neki nem volt egy QT aki visszakaparja, csak magára számíthatott és remélem sikerül neki.

  47. Az a helyzet, hogy a 80-as évek akciófilmei vér komolyan vették magukat, és pont emiatt ütöttek akkorát…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.