Uncertainty-előzetes

Az éjszaka az akciófilmeké? Bár ide egy kis családi drámát is kevertek. A nő a 11. hetében van, azaz már csak 1 hetük van eldönteni az abortuszt a pasijával, ezért feldobnak egy érmét. Vagy egy családi vacsora, ahol még titkolják a dolgot, vagy pedig egy üldözős akciófilm. Furcsa keverék lesz ez, az mindenképp elmondható. Mindezt Joseph Gordon-Levitt és Lynn Collins főszereplésével.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-us&#038;from=sp&#038;fg=MsnEntertainment_MoviesTrailersGP2_a&#038;vid=2d1e160c-11a8-40d2-aba0-7c25771e67a9" target="_new" title="Exclusive: 'Uncertainty' Trailer">Video: Exclusive: &#8216;Uncertainty&#8217; Trailer</a>

Az egyedüli ami ultragáz volt ebben a pár percben, az a komoly arccal kiírt “az élet nem érmefeldobás” vagy valami hasonló baromság. most nincs erőm újranézni a pontos idézethez, de fel fogjátok ismerni.

human
írta
2009. 10. 14. 05:31
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Uncertainty-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nekem bejött ez az előzetes,jól össze volt hozva a romantika az akció és a zene is passzolt. Érdekessé teszi a filmet az a mobilos dolog! Nekem várós!!

  2. 10 dologban még egyáltalán nem hasonlított Heath Ledger-re, vagy csak én nem vettem észre..most viszont nagyon durva a hasonlóság..
    Egyszer biztos meg lehet nézni.

  3. Mint itt, itt sem értem minek kell belerakni a filmekbe a szexjeleneteket, olyan érzésem van mindig mintha kukkolnék vagy nem tudom….. meg amúgy is ki kiváncsi rá?

  4. A “végezene” érdekelne. Esetleg ha valaki felismerte legyen szíves világosítson fel :)

  5. Hát ez elég rémes előzetes, kb semmi nem derül ki a történetből, katyvasz az egész… nem igazán keltette fel az érdeklődésem, pedig JGL miatt érdekelt volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.