Mégsem Fűrészelnek október végén

Úgy nézett ki, hogy itthon is érkezik a Fűrész 6. része október végén, alig 1 héttel az amerikai premier után (ami most hétvége), de a hatóság közbeszólt. A pornófilmekkel egy kategóriába került Mo-n, így a bevételből az álag 3% helyett 25%-ot kellett volna tejelni az állam felé, a forgalmazó meg ezt már nem bírta. (Ez nem is a tiszta haszon 25%-a ha jól értem, hanem a bevételeké amitől a nettó még messze van.)

human
írta
2009. 10. 15. 01:31
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Mégsem Fűrészelnek október végén” bejegyzéshez

  1. mesés, van még valami, amit el tud szúrni a hatóság kicsiny hazánkban? mindig azt hiszem, hogy már a lista végére értek, de nem….

  2. MÉG JÓ HOGY VANNAK TORRENT-OLDALAK…..FELIRAT MEG TUTI HOGY HAMAR LESZ HOZZÁ! DE HA NEM,akkor se baj-hisz nem a duma miatt szeretjük a sorozatot…..

  3. Engem pont nemérdekelnek már a kinzások… szeretném végre megtudni mit hoznak ki belőle, szóval engem igenis a “duma” érdekel…

  4. Biztos bennem van a hiba, de az első 3 részre még úgy ahogy emlékszem, de amik utána jöttek nekem már teljesen összefolyt. Persze megnézem ezt is majd, de lehet meg kéne néznem az eddigi filmeket újra, hogy képben legyek. Szerintem jobb lett volna megállni 3-nál, már teljesen elvesztette a varázsát az egész.

  5. gratulálok ismét a hazai hatóságoknak, pedig nagyon vártam, csak azt nem értem, ha moziba nem jöhet, akkor dvdn minek jön? mikor egy 13 éves kissrác bemegy a Tescoba leemeli az IV. vagy V. részt a polcról és megveszi, nem fogják azt mondani a kasszánál, hogy túl kicsi vagy hozzá és csak 13 éves, és otthon megnézni, mondjuk 5x, hogy biztos hogy megmaradjon benne minden :DD
    de bezzeg, moziba meg jobban ki lehetne szűrni ki mehet be és ki nem, szal nem értem, most mizu? meegint az amazon.com-ról kell megrendelnem? úgy mint tavaly? mert hamarabb jött meg onnan mint ahogy a hazai mozikba került…

  6. De most miért azzal van a baj, aki besorolta a filmet? Erre a kategóriára ennyit kell fizetni, ez van. Ez innentől már pusztán üzleti döntés.

    Meg ezt se értem: “szeretném végre megtudni mit hoznak ki belőle”

    Miből mit hoznak ki? A James Wan féle első rész egy fasza kerek film volt, és ennyi. Onnantól, hogy D.L.Bousman kitalálta, hogy ő minden évben csinál egy ilyet, attól még nincs átívelő történet meg koncepció a részek között, inkább csak erőltetett átvezetések és belemagyarázások. Jó persze még a első pár folytatásnál Wan-t feltüntették a storynál, bár nem sok köze volt hozzá, azért már az V. részre eljutottak odáig, hogy harmadik kézbe került az egész project, és most megint más rendezője lesz. Persze ettől még lehet szeretni a folytatásokat is, biztos sok a fanboy, de azért nem egy nagy érvágás, hogy kihúzták a mozis menüről.

    BTW, az – amúgy nem mindig releváns – IMDB pontszáok is beszédesek:

    7.7 –> 6.8 –> 6.3 –> 6.0 –> 5.8

  7. Szerintem meg abszolút a bizottság a hibás, hogy a filmet ebbe a kategóriába sorolta. Könyörgöm, a Fűrész filmek semmivel sem durvábbak az előzőeknél, és simán elférne 18+ kategóriában. De itt szivatni kell a jónépet, aki menni szeretett volna 29-én az első napon az egyik kedvenc filmsorozatát nézni.
    K@pja be az egész hazai filmipar bizottsággal együtt, hogy ebben az országban mindig keresztbe tesznek valaminek…

    De ők akarták, marad a torrent….
    Ezt elérték, és már nem egy filmnél.

  8. Hát szerintem nem érdemes filmforgalmazással bajlódni manapság. Amikor még nem volt Internet elmentek a filmekre akár egymillióan is. Manapság óriási bravúr, ha 10 ezren megnéznek egy filmet, főleg ha magyar.

    A Budapest Filmet pedig megértem a döntés miatt. Egyrészt meg kell vennie, vagy sokszorosítania a kópiákat, feliratoztatni is kell, és akkor ne feledjük még, hogy Magyarországon a mozijegy 60!!! százaléka a MOZIKNÁL marad!!! Ergó Ha a maradék 40 százalékból még le kell vonniuk 25-öt, akkor csőd lett volna bemutatniuk a filmet.

  9. Ez már csak a végső kifáradt lépés…
    A fűrész filmeknél eddig is olyan sokára volt a bemutató, hogy még a legnagyobb “fanok” sem bírták kivárni a hazai bemutatót.

    Én inkább azt nem értem, hogy ilyen késések után egyáltalán minek bemutatni…

  10. LA: de érdemes lenne foglalkozni vele, viszont azokkal amikre van igény. Vannak filmek amiknél látszik, hogy csomóan megnézték volna, pl a Fountain-nal látszott (kurvasokan olvasták itt az írást róla) de nem hozták be a bluray előtt. Vannak amiknél természetesen még én is megértem, Funny People hatalmas bukta lett volna idén.

    A Saw szerintem sem érte volna meg, sokkal kisebbnek tűnik már az érdeklődés, viszont az egész Saw sorozat sehol sem lenne warez nélkül mostanra.

  11. Birom az ilyen lehúzó embereket hogy ilyen olyan szar a film.. öreg akkor minek nézed meg minden részét?:D hmm?:D

  12. divinity, te még nem láttál olyan filmet, amire aztán azt mondtad, hogy ez szar volt?
    Szerintem senki nem is írta, hogy szar.

  13. De Láttam! csak minden fűrészes hírhez jön egy ember aki fullra lehúzza a fűrész sorozatot. állításuk szerint, egy történet nélküli vérengzés az egész és mindjárt lehordják!

  14. Akkor én lehúzom mert szar filmek. :)
    Az 1 nem volt rossz, a 2 már erőltetett a 3-at meg végig se néztem. Most látom, hogy már 6-nál jár. :D
    Mért nem csinálnak inkább sorozatot? Minden nap megkínoznak valakit, hogy jól aludjatok. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.