Dear John,

I think i’m not gonna see your movie. A történet röviden annyi, hogy ez a John (Channing Tatum) srác eltávon van, aztán szépen beleszeret az Amanda Seyfried által alakított leánykázba, de vissza kell mennie harcolni. Aztán leveleznek, innen a Dear John ugye, mint megszólítás. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy a végén meghal a srác, és a lány összebarátkozik az apukával (neeem úgy), de a trailer során mutatták amint beteg az öreg, így lehet csak simán apuka hal meg ők meg végül egymáséi lesznek. Ezek csak tippek, aki olvasta a könyvet az SPOILEr jelzés után lelőheti.

Ja igen, a forgatókönyvet Nicholas Sparks (The Notebook) könyve alapján írta Jamie Linden (We Are Marshall). A rendező pedig többek között a Csokoládét tudhatja a portfóliójában eddig, legalábbis az a legismertebb az eddigi filmjeiből. Tehát egy profin összerakott romantikus film lesz ez a Dear John, hogy nézhető is, az még kérdéses.

human
írta
2009. 10. 16. 15:16
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Dear John,” bejegyzéshez

  1. Nekem kicsit túl “édes”. Mozijegyet nem érne meg nekem, max akkor, ha asszonykát akarnék pityeregtetni:o)
    Tipikus “ámerikai war-love-story”- nak néz ki. Csak sajnos a valóság ennek általában az ellenkezője. Lásd Jarhead.
    Lehet kaptak némi hátszelet (állami, us army, akármi)is a készítők, ezzel is árnyalva a valóságot. Gondolom jó pár érintett ember lehet odakint célközönséget tekintve. És van is pár katona, barátnő, feleség hasonló cipőben, hála az elhúzódó “béke-szabadság-…” és egyéb misszióknak.

  2. De cuki.:s

    …de eskü néznék romantikus filmet is, ha realisztikusabb lenne. Ebbe beletartozik a történet, a kiszámíthatatlanság, nagyban a karakterek és a képvilág.
    ..és ne, ne legyen már mindenhol metroszexuális, “séróm mindig pöpec, és a legmenőbb ajakbalzsamot használom” srác, és “tökéletes” “üdcsi-fürcsi-szercsi” csaj.

  3. A “Dear John letter” kifejezést az angolban a szakítólevélre használják. Mármint amiben a lány megírja a fiúnak, hogy szakítsanak. Nem tudom, ennek mennyi köze van ehhez a filmhez, de érdekességne jó.

  4. Hát az egész trailer meg minden után az egyetlen név, aki miatt megnézném, az Amanda Seyfried, de max TVben nyáron ha nem megy más.

    Lány vagyok és szeressem a romantikus filmeket de ebben semmi extra nincs ami miatt kifejezettebben vágynék rá, Nicholas Parks meg egyébként sem olyan pozitívum az én szótáramban.

  5. Nekem nagyon tetszik a trailer, már ott megvettek, hogy “From best-selling author Nicolas Sparks, author of The Notebook”. :)
    Channing Tatum nagyon szép :), Amanda Seyfried-et is szeretem, már a VM óta, Mamma Mia!-ban is édi volt.
    Én várom nagyon.

  6. Channing Tatum mindig lenyűgöz feledhetetlen színészi alakításával.. Amúgy én a lány hirtelen bekövetkező tragikus halálával operálnék. És talán egy meteorit a végére:-)

  7. Sziasztok!
    Valaki ismeri esetleg annak a számnak az előadóját és címét, ami a trailer végén megy?

  8. sirius:
    Snow Patrol & Martha Wainwright: Set the Fire to the Third Bar

    you’re friend, google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.