Gossip Boy: Jackie Earle Haley

Úgy néz ki, hogy Jackie Earle Haley miután letudta Freddy szerepét a Elm-remakeben újra rosszfiú lesz? Mert a madarak ezt suttogják mostanában. Hogy miben? Hát a Green Lantern filmben, ahogy Ryan Reynolds a jófiú. Haley elvileg Sinestro-t fogja alakítani, aki a főszereplő mentora volt, de aztán átállt a sötét, bocsánat, sárga oldalra, mert neki olyan gyűrűje lesz.

5 hozzászólás a “Gossip Boy: Jackie Earle Haley” bejegyzéshez

  1. Az a The Green Hornet :D Mindig keverik a két címet :)
    Asszem oda Nic Cage helyére szállt be.

  2. Nem kellene már az első részben ellőniük Sinestro-t, ő egy igazi archenemy…
    Namost a “sárgákat” meg csakúgy odavágni a filmbe a többi szín nélkül (amik még a Geoff Johns féle rebootnak köszönhetőek) nem sok következetességre vall.

  3. Úgy néz ki Rorscarh után (aki azért nem egy Szuperman féle cserkész fiu, hős) úgy néz ki ő lesz az ügyeletes elmaszkírozott rosszfiú, végül is jól áll neki.

  4. Sinestro pont az archenemy-sége miatt lesz benne a filmben. Ha megnézzük, a képregénnyel szemben nem volt még olyan green lantern tv-produkció, amiben ne lett volna sinestro is (Superman TAS, Batman sorozatok, meg a mostani Green Lantern rajzfilm).
    Viszont szerintem Sinestro azért nem volt annyira ronda képű, mint a nevezet személy, úgyhogy erős kétségeim vannak. Mondjuk ha el lesz rontva a film, akkor nem ezen fog múlni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.