Röviden: Halloween 2

A modern, Rob Zombie-féle. Hölgyeim és uraim, ez mi a jófészkesf*asz volt? Valami művészfilm némi halállal? A H2 kezdése hiába képtelen, szerintem remek, megállíthatatlan Myers nem szarozik, agyongyakja a kórházi ápolónőt, meg a dokinénit, meg az első rész túlélőjét — és akkor bejön a baromság: egyrészt a film legjobb része csak egy álom volt, másrészt az igazi Mike meg a fehér lóval néha feltűnő anyjának akar elvégezni valamit.

Dr. Mike

Annyira megállíthatatlan a főszereplő, hogy mezőkön kell átvágnia, többször is vágóképként, mert ő megy, és megy, meg megy is. Az előző Zombie által elkövetett Halloween egész nézhető volt (ne verjetek meg nagyon), de leginkább egy olyan felvezetés, feldobott labda, amit jól is le lehetett volna csapni a folytatásban (kit érdekel, hogy meghótt az első rész végén). Ehelyett Rob Zombie fogta magát, és valami művészieskedő baromságot csinált, amiben van vér, pár felfújt cici is, — azért csak az, mert ezúttal a tinik nem paráználkodnak —, viszont semmi igazán megérdemelt halál, vagy egyáltalán izgalmas halál.

Néha jön a fehérlovas nő, ahogy mondtam, meg néha feltűnik a Malcolm McDowell, aki az előző részben történtek után könyvet írt Myersből, szenzációhajhászat méghozzá, de egy szétesett unalmas massza az egész Halloween II, gagyi folytatás (hogy a fordulatot ne is említsem, bwahaha). 3/10 max, az első 10-20 percért.

human
írta
2009. 10. 17. 03:41
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Röviden: Halloween 2” bejegyzéshez

 1. Kár érte. Nekem az első rész nagyon bejött. Azért majd ezt is megnézem, de akárhol olvastam róla, mindenhol lehúzták! :(
  Lemerem fogadni, hogy a végén magához tér a kis csaj és csak ő álmodta ezt az egészet!!

 2. Ennyire szar volt, akkor lehet mégse nézem meg. A Péntek 13 rebootja nekem nagyon bejött, hozta azt a régi Jason filinget, plusz még egy kis alagutas, texasi láncfűrészes klausztrofóbia. Reménykedtem hogy a Halloween is fogja hozni azt amit anno Carpenternél éreztem,de most megijedtem.

 3. A péntek 13 at is elba**ták még a jellegzetes zene sem volt meg.Az eredeti Halloweennek is csak az első részét szerettem.A többiben már sok volt a hülyeség.De azért ezt is megnézem.Carpentert azért még mindig csípem.

 4. Én azért kíváncsi vagyok! Jó az előző rész is olyan 5/10 volt! Akkor majd csak dvdn nézős4 remélhetőleg nem kell erre is 1 évet várni mire kijön, mint az előzőnél:(

 5. már az első rész is szar volt, egy hatalmas nagy ratyi. régen talán még elment az a hálóvín, de már minden 10 horrorból 9 elmebeteg-sorozatgyilkosos.

 6. És nézem, hogy vajon a Google Reader hülyült volna be… Aztán csak gyanús lett, hogy értelmes mondatocska jött ki belőle. :D

 7. Horror fan.

  Gyerekek megnéztem egy nagy rakás szar volt!!!
  Az első 10 perc nagyon jó volt. Aztán utána az egész egy nagy maszlag szar fos trágy szutyok !! Rob zombie elmehet a picsába! Maradjon a zenélésnél!! Csalódtam semmi köze a halloween movie-hoz. Ha megjelenik 990-ért dvd-n még akkor sem venném meg. Egy kibaszott nagy nulla!!!

 8. Tegnap sikerült megnéznem! Hát ez tényleg jóval gyengébb lett az első résznél, ami nekem kifejezetten tetszett! A fehér lovat, az anyukát, meg ezeket a látomásszerű álmokat ki kellett volna hagyni! De valaki segítsen már a végének az értelmezésében!

  SPOILER

  Most akkor Angel volt a gyilkos végig és csak képzelte, hogy Meyers visszatért? Vagy akkor miért ő jött ki a maszkban a végén?! Mert szimplán bedilizett? Ezért is zárták be??

  SPOILER vége

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.