13 hozzászólás a “The Spy Next Door-előzetes, Chan süllyedése megállíthatatlan?” bejegyzéshez

 1. hogy meghízott és megöregedett:D hiába nem mai csirke – izé kakas már ő sem:D a film viszont abszolúte nem érdekel…

 2. és még hannah montana apukája is benne van!
  mindent félretéve jackie chan akkoris minden idők egyik legjobb kaszkadőre

 3. Inkább menne haza Hong-Kongba és csinálná azt amit régen, halivúdi ténykedése egyre szánalmasabb.
  Pedig imádom a filmjeit és sok mindent elnézek neki (újabb Karate Kid) de ez a trailer egy (és a film) f*s, bocs Jackie.
  Nem baj, majd Stallone felkarolja :-)

 4. az a baj, h 1et kell értsek sandor8206-al, ez a pali nagyságrendekkel többet tud ennél. az az érzésem, mintha egyre inkább gyerekeknek forgatna filmet, elfogadva az akár ultragyenge, gagyi minőséget is. pedig mekkora flash lenne, ha Slyhoz hasonlóan kimászna a fosmocsárból, és elkezdene komoly, akár drámaibb akciókat nyomni.

 5. OK, eddig azt mondtam, nagy ívben teszek rá, milyen történeti keretbe rakják be JC páratlan akciójeleneteit. Eddig. Mot már durván inog ez a meglátásom. Ha legalább 50%-ban fog tartalmazni kreatív seggberúgásokat, akkor most még megbocsájtok neki, utoljára :)!

 6. Azért ne felejtsük el, hogy idén egyszer már rendbetette a fejét és hazautazott egy igazán jó filmet csinálni :) A Shinjuku Incident nem kicsit lett jó gengszterdráma.
  Na, de a többi… sosem kellett volna halivúdba mennie (ahogyan Jet Li-nek sem :)), ez nagyon nagy baromságnak tűnik

 7. semmi baj nincsen a jackie tevékenységével. főleg addig, amíg sztem egyáltalán nem veszi komolyan magát. ellentétben a dízel gorillabácsijával, ami még szánalmasabb volt, mint a “drámai” szerepei. szóval jackie chanből (bár hangsúlyozom, nem kedvenc különösebben) egy van, és azt csinálja, amihez kedve van. ha gyerekeknek, akkor nekik – és a legfontosabb: nem pénzért. ezt nemtom mértkell elfelejteni.

 8. végülis…. erre is költöttek pénzt, ezért is fizetést kapott a stáb… én nem sajnálom tőlük, a gyereknek/kutyának enni kell adni vmiből

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.