Black Lightning-előzetes

A rendező Dmitriy Kiselev és Alexandr Voitinsky, viszont aki bemutatja az meg Timur Bekmambetov, aki Éjszakai őrségezett és Wantedozott. Repülő kocsi, rendben, de hogy milyen látványt löktek ki 8 millióból az oroszok, az durva. (rakjátok fullscreenre, úgy el lehet olvasni a feliratot)

35 hozzászólás a “Black Lightning-előzetes” bejegyzéshez

  1. Hát nemtom… kétkedve fogadok mindent ami orosz. Már a nyelvtől is hülyét kapok, de ez lehet csak régi beidegződés.
    Azért ennyi pénzből tényleg nem rossz.

  2. Ezt nekünk is meg kell játszanunk, koprodukcióban a németekkel, a mi kis repülő Trabantunkkal a főszerepben és a Beugró szuperhősstábjával felvértezve.

  3. Amíg a trailerben nem írták, nem mertem elhinni, hogy tényleg egy Volga repked mindenfelé. :D

  4. Azt hittem eddig, hogy már nem lehet új témát kitalálni..:)
    (Ja és csak azért ilyen olcsó, mert az nem digitális trükk, hisz tényleg repül:D)

  5. Durván néz ki, de a sztori eléggé.. “izének” tűnik!:)
    Mondjuk én is inkább örülnék az Éjszakai őrjárat 3. részének (bár a könyv 4 részes).
    Viszont hozza a kellemes orosz képi világot, amit az Őrjárat filmekben is szerettem, meg a Bourne odavágó részeinél is.

    Mondjuk az a vicces, hogy nemrég jelent meg egy orosz film itthon (azt hiszem Az admirális), amit minden idők leglátványosabb orosz filmjének neveztek.
    Nem láttam a filmet,de a nagy fenéket, az Őrjárat filmek látványát semmi nem tudja verni, és azért ennek is elég ütős a látványa!:)

  6. Úgy sincs olyan sok orosz film, én megnézem h mit tudnak az oroszok. Kiváncsi vagyok h mikor másolják le az Amerikaiak.

  7. Hunibacsi:
    jövőre repkedő Mustangot látunk majd a la Disney, Dwayne “The Rock” Johnsonnal:D

  8. Hunibacsi: Van egy lány, akinél esélyem sincs, mert ő a f@szkópét preferálja Apuci mercijével (ki se írom, mennyi filmmel klappol). Faterom ad nekem egy lepukkant M21-est, ami valójában egy szupermasina (Transformers, Herbie…). Fater meghal (Pókember, tudom ott nagybácsi…) belenézek a kamerába és szuperhősös dolgokat cselekszek az autó gonosz ikertesója ellen (szintén Herbie, Knight Rider…). Nekem ez eléggé Hollywood, így is, de nyilván ilyen filmekkel lehet betörni a külföldi piacra is.

    Ez nem flame akart lenni, engem is nagyon érdekel a film, a 8 millás költségvetés meg beszarás.

  9. Kíváncsi lennék, hogy mennyien szeretnék megnézni ezt eredeti nyelven magyar felirattal (vagy nélkül), és hogy mennyien magyar szinkronnal. :P

  10. Amikor az autó repül nekem a Vissza a jövőbe ugrott be rögtön még a kerekek is úgy állnak be mint ott!

  11. Aki akar egy jó orosz háborús filmet nézni, annak a 9 rota (the 9th company az angol címe) c. filmet ajánlom. A szovjet afganisztáni háborúról szól, elég látványos, valamint a sztorija is elég jó.

  12. és én még a district nine 30 milláján voltam meglepődve…
    amúgy nagyon jónak tűnik a film, kicsit tényleg amerikai hatású, de ahogy vki írta, így lehet betörni a piacra.

  13. Nemtom mért, de a Red Alert jutott eszembe, miközben a trailert néztem. Sztem meg fogom nézni, mégpedig feliratosan :D

  14. Spider-Man eredettörténet (lúzer csávó, apucit elkapják, az áhított csaj megszerzése, szuperhős leszek) vs. Marty McFly (repülő autó)

    de jól néz ki, és nem kell mindig az amerikaiaknak szuperhősös filmet csinálni, ráállhatnak végre más nemzetek is

  15. Tyű a mindenit. Nem semmi látvány! Komoly ez a 8 millió? De hogy??! Le a kalappal!
    (remélem nem fog ez a film is a REC, meg a többi film sorsára jutni, hogy 2 év múlva ugyanez csak amerikánus színészekkel…)

  16. Black Lightning–> kötelező darab lesz úgyérzem:-D

    Mindezt 8 millióból, az beszarás, de lehet h Kalasnyikovval álltak a CG-gyártó szakemberek mögött:D

    Oroszul a tuti , mert az Őrség is úgy volt jó, az angol szinkronjától egyszerűen elsírtam magam, azzal vesztett a varázsból…

  17. én nem lepődők meg a 8 milkán, mert amerikában is nem azért kerülnek rohadt drágába a filmek, mert az alapanyag drága (egy zöld vászon, szg-ek áramfogyazstása), hanem a kifizetettt munkaórák, pláne a sok manus aki a gép elött rajzolgatja a cgi-t azok is megkérik az árukat, mível számítógépes szakembernek számítanak amcsiban. az olyan oroszok, akik tényleg munkát végeznek meg nyílván nem nagy fizetésekből élnek, és ott a cgi rajzolok gondolom örülnek, hogy ők is alkothatnak valamit, ráadásul, szerintem az átlagember gázsiját kapják meg, (ennyi idő a gép előtt ennyi pénz), és ez tisztes megélhetésnek számíthat ott.

  18. Nekem elsőre a HP2 jutott eszembe, de akkor is nézős..:) Pörgős előzetes, meg ha hozzák a színészek a témát és a háttérsztori okés lesz, akkor már jó. :D

  19. Tetszik a látvány, pláne ennyi pénzből. De a sztori annyira nem fogott meg. Olyan “gyerekes”.
    A jó látvány kis pénzből meg nem akkora csoda oroszoknál, van ott nem kevés 3D-s és egyéb számtek zseni tonnaszám…
    Roosevelthez hasonlóan, ajánlanám én is a 9 Rota filmet.
    Az is “kispénzű-orosz-látványos” mozi, jó tartalommal.
    Már ha valakinek bejönnek a háborús filmek.

  20. Na ez az a film, ami ha amerikai lenne, csak röhögnék rajta, hogy milyen szar. De van valami orosz feelingje, és ettől már nézős. Lehet hogy az éjszakai őrség utóhatása, ott is az fogott meg, hogy végre valami más, nem egy 1001. amerikai szuperhősös rettenet.

  21. Wow, pont a héten néztem meg dvd-n a Стиляги filmet (kb. mint nálunk a Made in hungária), abban is Sergei Garmash az apa. De a kicsit régebbi Охота на пиранью-ban is jól nyomta az öreg.
    Remélem ez a film is hozza a Бумер, 9 Рота és a Дозор filmek szinvonalát, mert az Admirális nagyon gagyi lett.

  22. Az éjszakai őrségtől kis híján ledöftem magam egy késsel, annyira fos volt az a film! Értelmetlen idiótaság, rosszabbnál-rosszabb orosz színészekkel. Nekem nagyon nem jött be. Ugyan ezt teszik majd ezzel az izével is, az előzetest jól felnyomják, mint az éjszakai őrség esetében, hogy a látványon legyen a hangsúly, de a film alatt komoly depibe esel… További negatívum, hogy néhány színész ebben a filmben is szerpel majd, ami nálam nem nyerő. Ez a Pókemberes cucc a végén, meg a Verdákból lopott logó nagyon lopott ötletnek tűnik. A repülő autóról meg kapásból Harry Potter jutott eszembe. Nekik is valami hasonló régmúlt járgányuk volt a Titkok kamrája és a Bölcsek kövében. A fekete szín pedig mélyen a kommunizmusra utal szerintem, de talán ez hülyeség… A lényeg a mondanivalómnak az, hogy ez a film is csak magamutogatásként született meg, jó effektekkel ugyan, de nagyon rossz ötlet alapján, a nyugat majmolása nyomán. Én biztos, hogy kihagyom, az ziher!

  23. “Az éjszakai őrségtől kis híján ledöftem magam egy késsel…”
    Nézd meg a Nappali Őrséget, hátha sikerül.
    Amúgy a trailerből nekem is az jött le elsőre, hogy nézdmá fekete kocsi, ez akkor komcsi film, de szerencsére engem már kezelnek.
    Komolyra fordítva a szót belátható, hogy az ilyen akcióhülyeségek egy jó szinész hátán még elmennek, lásd Ironman, sajna nem hiszem hogy itt a főszereplő RDJr.-hoz mérhető lenne.

  24. A latvany nagyon jo, csak valahogy az orosz szineszek annyira csunyak, hogy az faj. Egyebkent a 8 millio dolcsi pont a Hidember koltsegvetese volt… Hat nekunk olyan jutott, az oroszoknak meg ilyen… hihetetlen, hogy ezt ennyibol lenyomtak. A magyar Kameleon kerult asszem 3-3.5 millio dollarba…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.