Ezek a Maják tényleg tudtak valamit

Így megjósolták sok-sok éve, hogy mi lesz. Az még nem tudjuk, hogy a 21012-es világvégében igazuk lesz-e, de idénre is volt egy időpontjuk:

Scholars of the Mesoamerican Long Count calendar warned Monday that, according to ancient Mayan calculations, a devastating film by German director Roland Emmerich is set to occur on Nov. 13, 2009. “On this date, near the end of the 13th baktun cycle, when the sun will converge with the centerline of the Milky Way, we will see the release of an overblown ensemble epic by the man responsible for Godzilla and 10,000 BC that could very well end John Cusack’s career as we know it”

Természetesen az Onion ötölte ki ez a barom hírt. Így is lehet humorizálni.

human
írta
2009. 10. 19. 20:58
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Ezek a Maják tényleg tudtak valamit” bejegyzéshez

  1. “all we can do is hope and pray that the high priests were wrong and the running time is less than 143 minutes.” :D

  2. a majáknak már amúgy is elegük van a világvége hisztériából. azt mondják, hogy ezt csak a nyugati kultúra vízionálta bele a naptáruk szerkezetébe. és semmi nem fog történni 2012-ben

  3. Hallottam én is a pletykát, hogy majd valamikor NAGY BAJ lesz a Földdel meg ilyesmi… Niribu, Niburu, X-planet. Ezzel a nevekkel illették azt a bizonyos nagy tömegvonzású bolygót, ami 3600 évenként éri el a mi Naprendszerünket és a Napot megkerülve elhagyja azt. Hogy mit tudtak a maják, az nem rám tartozik. De azt azért kicsit durvának tartom, hogy a majáknál voltak olyan nagy-nagy koponyák, akik ki tudták számolni ennek a bizonyos Niribu bolygónak a pályáját és napra pontosan (2012.12.23.) belőtték a világvége dátumot is. Aztán meg felszívódtak… Igazából az őserdő terjeszkedése söpörte ki őket onnét, ahol éltek és lett vége a barbár Egyisten hitű világnak is (Mel Gibson-Apocalipto).

    A Neten olvastam pár cikket erről és a sok idióta írkált össze-vissza, mindenféle baromságot, hogy Ők bizony komolyan elhiszk, hogy a világvée 2012-ben érkezik el, karácsony előtt egy nappal vagy mi. Persze. De a mai technológiák egyike sem alkalmas arra, hogy elcsípjék a Nibiru jelenlétét az Univerzumban?! Baromság. A maják tudása együttvége sem haladhatta meg egy mai otthoni felhasználásra szánt számítógép tudását. Szerintem ezzel egyetértekek velem és szerintem abban is, hogy ha a NASA nem képes belőni a Nibiru helyzetét távcsöveivel vagy az oroszok, japánok, akkor a majáknak ez hogy sikerült?

    A 2012-es mozi csak a profitról szól és nem arról, hogy az embereket megrémissze. Ha a helyzet valóban komoly lenne, arról már régen tudnánk a médiából, ráadásul a filmet szerintem nem is engedték volna játszani a mozikban. :)

  4. vagy tudják nagyon jól, csak nem akarnak pánikot kelteni :DD “Ne szólj száj, nem fáj fejed” szokták volt mondani. mondjuk ezt a világvége dolgot mondjuk én is baromságnak tartom..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.