16 hozzászólás a “Rövidfilm: We Were Once A Fairytale” bejegyzéshez

 1. Yo, human, I’m really happy for you and imma let you finish, but Spike Jonze makes the best short movies of all time. OF ALL TIME!

 2. Ez fasza! Rühellem Westet nagyon, de ezzel egy ponttal feljebb lépett, Jonze meg egyenesen zseni.

 3. kanye-nak volt pár agymenése ebben az évben, amik ennek a “démonnak” voltak köszönhetőek. (napersze :D) gondolom azt akarta reprezentálni, hogy most már vége, felhagy az eddigi szarságaival és normális lesz. szerintem. nemrossz de elég bizarr.

 4. wtf?!
  a végén amikor a kezében van az a kis migyó féltem, h még meglépnek egy erős tarantinós húzást és mondjuk leharapja a fejét vagy ilyesmi…

 5. Hátőőő igazából nem is tudom hogy mit érzek… most ugy kevereg bennem hogy ekkora sz@rt még nem láttam de egyben az is igaz hogy elvonatkoztatva a fószertől van a filmben valami ami megfog… belső démon stb… nemtom… nem merem kijelenteni hogy tetszett de nem volt annyira rossz.

  (hát ennek rohadtul nem lett értelme :D:D)

 6. És a videó úgy folytatódna, hogy a kis gnómból kibújik a West, ez a dísznigger nem fog megváltozni és csak azért, mert szegény őseinek gyapotot kellett szedniük, attól ő még egy életre s*ggfej marad, tőlem nem kap feloldozást.

 7. Valamelyik legutóbbi számának a klippjében egy jól megtermett bikinis nő is alaposan ellátja a baját egy ásóval egy kocsi csomagtartójába dobott, összeközötött Kanye barátunknak. Do you want to tell us something, Kanye?.
  Az a klip is Spike Jonze munka.

 8. Nagyon régi álmom teljesült azzal,hogy Kanye Westet filmen láttam.És az igazat megvallva jobb volt mint amire számítottam.Már megijedtem,hogy a végén benyomnak egy Inside all of us is a Wild Thing feliratot…De ez így nagyon jó volt.

 9. This video is no longer available due to a copyright claim by Kanye West. – a google vicces

 10. miért is? Honnan tudod, hogy Kanye West-nek nincs copyrightja a művön? Akár a zene miatt is leszedethette volna. Hogy nem cégnév van ott az semmi extra.

 11. youtube-on még mindig meg lehet találni.Bár az elejéről hiányzik a két pincérnő(14 másodperc),azért még úgy is nézhető és élvezhető.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.