Itt az új Holmes-előzetes

Nagyon úgy tűnik, hogy kicsit korán lőtték el az első trailert, aztán szép lassan kifogyott a puskapor, most meg izé. Nyilván pakoltak ebben az új trailerbe sok minden jóságot, a már látott képsorok mellé, de még mindig vagy 2 hónap van hátra a premierig, és jelenleg csak az emlékeztető “héé, ez is lesz decemberben srácok, ne feledjétek lécci” dolgot tudják művelni.

14 hozzászólás a “Itt az új Holmes-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ez elég messze van attól amit eddig Holmes-szal láthattunk, finom szólva is újraértelmezi a karaktert…remélem azért az ügy is elég érdekes lesz és nem azt kell nézni ahogy Holmes Mortal Kombatozik meg robbantgat 1-2 órán át, gondolom lovaskocsis üldözés is lesz :). Majd meglátjuk mi sül ki belőle a végén…én biztos meg fogom nézni.

 2. Mindig sejtettem, hogy Watson sokmindenről jóhiszeműen hazudott barátjáról kézirataiban. Hiszen Holmes a hűvös, nyurga külső mögött valójában több volt, mint az elme embere. Miszerint ivott, verekedett, nőzött gyakorló kokainfüggősége mellett és alig nőtt nagyobbra egy hátas póninál. Guy végre letesz valamit az asztalra – talán?

 3. [ne terjeszd ezt a baromságot, legalábbis itt felesleges fárasztanod magad vele, nyilván azért csajozik Holmes a trailerben is mert egymást akarják nyalogatni – a zerk.]

 4. Robert D J ismét nagyon jót alakít az eddig látottak alapján. Tuti nézős, nagyon várós.
  Jó effektek, és a sztori is jónak ígérkezik!

 5. Huhh.. ez nagyon várós!!!

  symor: én is remélem, hogy csak viccelsz azzal, hogy G.R. végre letesz valamit az asztalra. Szerintem korunk egyik legbriliánsabb rendezője, és eddig igazából csak a “Swept Away” (vagy mi) volt rossz tőle. Ez nem is olyem rossz arány… Pl., jobb mint Coppolájé… :-)))

 6. Kifejtettem miért gondolom, hogy Guy munkássága miért nem meggyőző eddig a számomra és miért féltették többen tőle ezt a produkciót. A szűrön viszont nem csúszott át, talán túlságosan elterelte volna a témát, amikor az előzetes a hír, de Coppola?!

  Human, a filmistenek nevében remélem ideengedi ezt: slowclub eszednél vagy? Coppola talán ellustult öregúr lett, de NEM, ismétlem NEM ugyanazon a mércén mozog, mint Ritchi. Mozgóképörökségét és “arányait” illetően sem. A véleményed komolyságát minősítetted ezzel.

  Ritchi-nek remek indulása volt, jelenleg kétes megítélésű. A Holmes által ez változhat, eddig reményteljes.

 7. Eh.. ezt hogy nevezhetik Holmes filmnek???? elmondom szerintem mi lesz: Irreális akció jelenetek, gyenge humor (erőltetett ..) oda nem illő szinészi játék… most komolyan.. ezt nNEM kéne Holmes filmenk nevezni!!! nem muszály egy iloyen komolytalan filmmel “bemocskolni” a karaktert…-PERSZE LEHET HOGY TÉVEDEK ÉS JÓ LESZ A FILM EZE ESETBEN ELŐRE IS BOCSÁNATOT KÉREK…-

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.