What Boys Want? Az év leghülyébb berendelése

Akkora fantasyfilmet fog készíteni a New Line, hogy az oda fog b*aszni. Mondom is, hogy mit kell tudni a filmről eddig. A főszereplő Selena Gomez, még nem 18 a csaj, ezért a kinézetét hagyjuk, de bombázó lesz belőle, az ötlettel pedig Amy Andelson és Emily Meyer házalt mindenfelé.

Most jön a fantasy: komédiát akarnak forgatni a What Women Wants megfordításából, azaz egy 17 éves lány hallja amit a fiúk gondolnak. Mi ebben a fantasy rész? Valószínűleg PG-13-ra tervezik. BWAHAHAHAHA(hosszú röhögés). Most tényleg gondoljunk bele, hogy 17 éves fiúk min filózhatnak, miközben tombolnak a hormonjaik? Még ha nem is minden percben a szexen jár az eszük, van ilyen, akkor is khm, szóval kihagyhatatlan lenne a filmből. Bár valszeg nem is fogják kihagyni, de felnőttek által elképzelt pirulós poénok lesznek. Ez persze csak tipp.

Az egészet baromi jól bemutatta Dave Chappelle (modern standupzseni) sok éve. A videó kötelező.

Nem kell védekezni srácok, ez komédiavideó, nyilván túloz egy picit.

12 hozzászólás a “What Boys Want? Az év leghülyébb berendelése” bejegyzéshez

  1. Uffff Selena Gomez jó nő lesz de még most csak mindent a szemnek xD “not legal”
    A sztoriról persze nem sokat tudni de ha ragaszkodnak a pg13hoz akkor max egy amcsi pite light lehet.
    Ha csak magamból indulok ki akkor szerintem voltak olyan perceim amikor nem “arra” gondoltam xDDD DE ha pg17 akkor lehet egy “Miért ciki a sex 2” is(jó ungárise cim)

  2. Ebben a témában teljesen kompetensként mondom, nem lehet pg13-ra megcsinálni úgy, hogy hiteles legyen:) Még ha épp nem is az a téma gondolatban, akkor sem mindig fér bele az említett kategóriába.:D

  3. Ide mondom, lesz egy olyan jelenet, amikor erősen koncentrál a csaj valami csávó gondolataira, de semmit nem fog hallani. :)

  4. esélytelen a pg 13 ! ez kőkeményen 18++ lenne, mert hát már nem is azért, de így vicc :D ha 100% pg13 lesz akkor szar lesz nagyon sztem

  5. Az alapgondolat nagyon jó volt a Mel Gibson filmben, de ott ugye tettek köre valami egész tűrhető sztorit + tanulságokat, jellemfejlődést stb.

    A megfordított verzióban is lenne kakaó (nem minden férfi disznó stb.), de hozzátenném, ebben, így jóval kevesebb lehetőség rejlik. Egyrészt a környezetválasztás nagyon rossz. Miért középiskola? Miért nem főiskola? Na ott össze lehetne hozni egy elég ütős altesti humorral tűzdelt vígjátékot. Miért PG13? brianaspirin írta le. Hamburger hús, ketchup és mustár nélkül, uborkával és bio salátával. Súlytalan tinivígjáték pirulós középiskolás lánykával, és olyan 16-17 éves fiúkkal , amelyek közül egyik sem fogja azt gondolni : ” Húúúú de meghúznám.”, ami ugye kapásból idiótaság.

    Kihagyott helyzet. Méghozzá nagy. Ráadásul, most, hogy ezt így ellövik (és gyenge lesz 100% ), akkor már ugyanezt a témát normálisan nem valószínü, hogy bárki el tudja majd adni.

  6. Gabesz83-mal értek egyet. Kb ilyen lesz a film: “Súlytalan tinivígjáték pirulós középiskolás lánykával, és olyan 16-17 éves fiúkkal , amelyek közül egyik sem fogja azt gondolni : ” Húúúú de meghúznám.”, ami ugye kapásból idiótaság.”

    A videó meg nagyon nagy :)

  7. hát ez a videó óriási, ha a film is vmi hasonló szatírikus jellegel bírna vevő lennék rá

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.