Kane and Lynch, a film eddig

Emberek, akkora casting hír jött a Kane and Lynchez, hogy leteszitek azt a parókát amit ez a bizonyos színész viselt a minap az új filmjében: Bruce Willis a Kane & Lynchben! Még nem tudni pontosan ki, ha ő lenne Lynch (a szemüveges a képen) az érdekes húzás lenne, és ki lehetne Kane akkor? Mondjuk tippre fordítva lesz (még nem tudni pontosan), szóval Bruce alakítja majd Kane-t, viszont akkor ki legyen Lynch? Peter Stormare?

Anno a játék trailere odavágott szerintem, a végleges mű már nem annyira. Érdekes, hogy egy olyan játékot dolgoznak fel, ami tulajdonképpen a Heatből alapozott, ami ugye minden idők legjobb akciófilmje, de minimum top 5.

A forgatást jövő tavasszal kezdik, a rendező pedig Simon Crane, aki eddig főleg kaszkadőr cuccokat tervezett akciófilmekhez, most majd megmutathatja, hogy a fő székben mit tud.

24 hozzászólás a “Kane and Lynch, a film eddig” bejegyzéshez

 1. Willis mellett elnézném Billy Bob Thortont (mint a hosszúhajú szemüveges), szerintem pont jó lenne erre a szerepre, és a Banditákban is már elég jó párost alkottak!

 2. Szerintem Bruce jó lenne a szemüveges fickó szerepére és Christopher Walken meg a sebhelyes arcú szerepére.

 3. Bocs a postfarmért, de a játék is rendesen odavágott. Nagyon hangulatos története volt. A zene komponálója is kitett magáért.

 4. Csak hogy Lynch egy szociopata állat.Peter Stormare-t el tudnám képzelni ebbe a szerepbe.Bruce bácsit meg nem nagyon.Kane szerepére meg nem igazán illik,a kűlső jegyei alapján.

 5. Kane, Lynch, meg a túsz csaj fejeit egyébként egy Dániában élő magyar srác, Kiss Balázs csinálta (a testek, ruhák fotók), szóval ennek is van hazai vonatkozása ;)

 6. Ez csak most vált hivatalossá? Csak mert régóta mondogatják hogy Bruce lesz Kaine.
  Linch meg lehet Billy Bob Thorton.

 7. Elárulom, hogy Lynch nem pozitív szereplője a történetnek, így Bruce papát el is felejthetitek Linch szerepére. Valaki egyáltalán emlékszik olyanra a közelmúltból, hogy Bruce negatív FŐSZEREPET játszott?(nehogy Planet Terrorral meg Perfect Strangerral gyertek…)
  Pár dolog Kane-ről:
  1, Ex-zsoldos
  2, Elvált vagy hasonló, van 1 lánya
  3, Elárulták
  4, Elrabolták a családját
  5, Egy pont után megtorlásba kezd csakis kézi lőfegyverek valamint puszta kéz használatával, SEMMI kínzás, csak gyors likvidálás.
  Most nézzük a tipikus Bruce karaktert az előző szempontok alapján:
  1, Lőfegyverek ismerete, közelharc (általában egyszerű módszerekkel)
  2, A mintaférj ellentéte, de utódait mindenáron védelmezi
  3, Elárulják/átverik (16 Blocks, Surrogates…—szándékosan csak ide írtam filmcímeket a többi sztem egyértelmű)
  4, visszatérő téma
  5, Minden filmben van egy pont ahol BEGURUL

  Remélem ezzel a pár gondolattal tisztáztam h, kit is fog Bruce játszani.

  ui. Az első 4-5 pályának NAGYONNAGY sztorija volt… abból filmet akarok…most…

 8. “ha ő lenne Lynch (a szemüveges a képen) az érdekes húzás lenne”

  Ezt olvastad? Elárulok valamit, pont azért lenne érdekes húzás mert Lynch egy pszihopata és negatív karakter.

  Pá Dee: igen, most, azért lett most megírva. Érdekes, nem? Tavaly óta tárgyalnak, vagy ilyesmi. Billy Bob az meg valami pletyka még mindig.

 9. Vinnie Jones kiköpött Lynch, de Peter Stormare is tökéletes lesz.
  Madsen meg Kane szerepére fasza lehetne.

 10. Vinnie Jones kikopott Lynch? Sztem kevered a ket karaktert, Vinnie Jones Kane szerepere jobb lenne. En – ne rohogjetek ki – de Jason Statham-et is el tudnam kepzelni Lynchnek, bar alkatilag nem feltetlen passzol. Kane-nek akar Travolta is bejonne nekem. Es melle Willis Lynch-nek. Mar csak a szereposztas miatt se lenne bukas igy :)

 11. Jobbat mondok:

  Bruce Willis, mint Kane – ennek így kell lennie, túl nagy a hasonlóság a fordítottjához.

  Ami Linch-et illeti, a mostani frizurájával szerintem adják Hugh Laure-nak, azzal a csinos, arcon végigszaladó sebhellyel, tapasszal az orrán és némi tréninggel a film előtt korban, tehetségére mért kihívásban épp megfelelő lenne a feladatra. Hatalmas casting fogás lenne, amint aprítja az ellent. Alkatra, a szeme színében megfelelő, a többi pedig tényleg a talentumán múlik – szerintem megérett rá.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.