Dylan Baker a Spiderman 4-ben

Az eddigi szerepében, Dr. Curt Connors-ként tér vissza a folytatásra. Ez azért nagy szó, mert megindultak a találgatások, hogy akkor most végre tényleg Lizard lész-e belőle. Azért találgatások, mert erről persze kussolt. Amúgy mi volt a Lizard magyar neve a képregényekben?

18 hozzászólás a “Dylan Baker a Spiderman 4-ben” bejegyzéshez

 1. Attol hogy Dr. curt connorsként tér vissza attol még lehet benne gyík. hogy mondjuk majd a film felénél átalakul gyíkká.

 2. Gyík :D jaja az volt mindig is. egyszerűen voltak kreatívak ezzel a névvel. azért csakcsak kiváncsi leszek erre is

 3. zorro: aduász? mármint a vezér? őt ellőtte a daredevil-film sajnos, meg talán csak “feleslegesen” bonyolítaná a sztorit. vészmanót meg én is szeretném, de mondhatja a stúdió, h egy manót már ellőttek (és lámpás jack sem sehol, pedig együtt oltanának) meg vízember meg rhino a baljós brigáddal, meg mr. hyde meg a buldózer.. na ilyen pókember-film nem lesz. és torpedóról (namor herceg) sincs szó (állítólag lesz külön film), pedig aztán őt sem lehet megkerülni ha pókemberről van szó

 4. Hogy tizedikként is megerősítsem: szimplán Gyík volt a neve. Én különben Vérontót (Carnage) vártam következőnek. Bár ő talán már módosítaná a korhatárt.

  @betegesh
  A Baljós brigád valóban nem lenne rossz, de Homokembert és Octopus Dokit már hozták belőle.
  Viszont Namor herceg terén tájékozatlan vagyok. Mért olyan fontos ő Pókemberrel kapcsolatban? Meg hát ő “jó fiú”.

 5. paranoid: baljós brigádban sem a homokember sem octopus nincs benne a képregény szerint, rhino, ámokfutó, bumeráng, a bogár és a vízember vannak benne.

  namor meg csak azért, mert az egyik legelső klasszikus olyan ellensége, aki aztán szövetségese lesz. ez a “szál” gondolom a homokemberrel a 3-ban el lett lőve (már h először ellenség, később “barát”), pedig namorral elég sok közös ellenségük lett. vízember, homokember, meg varázsló, szóval ha a 4-ben az lenne újítás, h újabb vkit odarakni pókember mellé, akkor torpedó tökéletes volna.

 6. (persze erre semmi esély, hiszen nem valószínű, h víz közelben játszódik majd :P, inkább ez a morvius-lizard vonal lesz.)

 7. morvius tényleg jó lenne.Meg azt se bánnám ha Vérontó lenne benne (akkor már felvihetnék 16-ra a korhatárt).Bár azt biztos nem fogják mert valószínűleg nem 1-2 kisebb gyerek nézné meg

 8. betegesh: akkor tévedtem a baljós brigáddal kapcsolatban, bár meg mertem volna esküdni, hogy Octopus, Homokember, Kraven, Keselyű, Mysterio, Electro, a tagjai. Bár lehet, hogy összekeverem valamivel.
  Namor hercegről az infót meg köszönöm.

 9. …de nem pazarolta el Carnage-t (Vérontót), csak akkor biztos nem lesz PG13, bár azt Venommal sem tudtam elképzelni :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.