Szabadon eresztették Blomkampot

Még nincs címe a következő filmjének, viszont azt már tudni, hogy 2010 közepén kezdik majd a munkálatokat, addig pedig görnyed a forgatókönyv és a vizuális rész tervei fölött. Mindezt úgy, hogy a D9-nál több pénzt kap, de nem többszáz milliókat. Nem is vágyik annyira rá, ezt így konkrétan nyilatkozta. Nyilván megvan ennek is az oka, például így nagyobb szabadságot kaphat, hiszen kisebb a bukás is, ha esetleg nem üt be a film. És hát meg is kapta a szabadságot. A D9-nál még jackson segítgette, Neill első filmje meg minden, de most szabadon garázdálkodik majd. Szerinte az ötletben, az elképzelésben megvan a kereskedelmi potenciál is azért, nem köldöknézős akármit tervez.

“Media Rights Capital is letting me make the film I want to make and that is by far the most important thing here,” Blomkamp said.

A District 10-ről semmi szó nincs még, de ez nem is baj egyelőre.

human
írta
2009. 10. 23. 16:36
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “Szabadon eresztették Blomkampot” bejegyzéshez

  1. Helyes.Ha megtalálja az egyensúlyt a látvány és történet között akkor lehet hogy születik egy 80évekbeli Lucas vagy Spielberg akit valjuk be a filmjeiket nagyon szeretjük.Nem mintha baj lenne a mostaniakkal de3 tényleg nagyon rákattantak a látványra a történet (humor,dráma egyremegy) helyett.(reméljük ö nem erőszakolja meg Indiana Jonest vagy D9-t xD )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.