Íme az új Szupercsapat

Megjött az eső hivatalos promókép, rögtön a csapatot mutogatják. A sok forgatási kép után ez most kicsit felüdülés, és Liam mekkora ász már? Kattintva hatalmas.

Az új Szupercsapat

39 hozzászólás a “Íme az új Szupercsapat” bejegyzéshez

  1. Korábban nem úgy volt, hogy ütősebb nevek fognak játszani a filmben, Brad Pit meg ilyenek? Mert ez így Liam kivételével egyenlőre szerintem nem üt akkorát. Az ötlet jó volt, de marad a régi sorozat…

  2. Liam Neeson egészen hasonlít a régi Hannibálra és színészi képességét figyelembe véve, vele nem is lesz gond.

    Szépfiúról és Murdochról, nem tudok nyilatkozni mert még nem láttam őket filmem de bizakodok.

    Inkább csak Rosszfiútól félek, hogy túl erőltetett lesz az ami Mr.T-től teljesen természetesen jött, de remélem megbirkózik a feladattal.

    Addig is meg várom a 2.-5. évadok kiadását itthon DVD-n.

  3. Szerintem telitalálat, bár a feka csávot nem ismerem, és tényleg kicsit olyan “semmilyenebb” de Liam N. últra cool!!!!!

  4. Mr T. télleg überelhetetlen, de az öltönyön átvetett hordszíj az mien már! xD! Liam Neeson tényleg jónak tűnik, főleg ezzel a cool beállással. Murdock meg mért nem vigyorog?

  5. Szerintem ettől jobb Mr. T-t nem találhattak volna. Persze, hogy fura, de nem rakhatták be a régi öregeket. Jól van ez így. Liam meg űber! :D

  6. Szerintem nem is arra megy ki, hogy Mr.T-t vagy bárkit übereljenek. Ez egy új és modernebb A-Team akar lenni. Arra viszont kiváncsi vagyok, hogy Mr.T ékszereit kihagyják-e? Ha igen, az sem baj.

  7. Imádtam ezt a sorozatot anno…és az új tagok is tetszenek, szerintem jók lesznek. Az pedig tény, hogy Liam vissi a prímet…az a fej meg az a beállás…XD
    Megyek, letöltöm a régi részeket, kedvet kaptam hozzájuk:P

  8. Tényleg egész jó a felhozatal, bár rosszfiú nekem nem elég “rossz” kereshettek volna valami Mr T-sebb figurát, Murduck nem rossz viszont hiányzik az a bárgyú vigyor az arcáról.

  9. Liam Neeson kivételével mindegyik mellélövés, de főleg a Mr T-s arc, bár őt nehéz lenne bárkivel is helyettesíteni.
    Meglátjuk hogyan adják el magukat a filmben, Neeson felől nincs kétségem…

  10. szerintem csak Rosszfiú lesz miscast, így elsőre túl tahó feje van. a többiek teljesen rendben vannak.

  11. Liam tényleg odab*szosan néz ki és tökéletes a szerepre. De ne feledkezzünk el Bradley Cooperröl aki a Hangoverben nagyon nagy volt szerintem Szépfiú figurájával könnyen megbirkózik.

  12. George “Hannibal” Peppard is büszke lehetne arra, ahogy Liam ezen a képen átvette a karakterét. Ezt azért mégsem hittem volna erről az ír szálfáról, azt mindig tudtam, hogy nagy színész, viszont sohasem hittem, hogy legalább annyira jól leolvassa mások gesztusait, mint Jamie Foxx. Meglehet, hogy ez a fényképész beállításának érdeme, de azért mégis hatalmas gravitációja van a képen, az összes többi szereplőhöz képest.

  13. Szépfiú MR. T részemről OK. Murdock szerintem nem elég gyogyós ezen a képen… Liam pedig, a legnehezebb karaktert kapta szerintem… Olyan rossz érzésem van ezzel a filmmel kapcsolatban… na de majd meglátjuk.

  14. Mekkora kép, azt a k***va. Várós de nagyon. Nincs bajom azzal, hogy mások a szereplők, akkor is megnézem, utána meg majd ítélkezünk.

  15. “szerintem csak Rosszfiú lesz miscast, így elsőre túl tahó feje van.”

    Hát igen, Mr T.-t is mindig olyan szögből filmezték, hogy nehogy meglátszodjon a rajta doktorija molekulár biológiából. pff
    Ne várjuk meg esetleg a filmet?

  16. OMG! Rampage!! Nem is tudtam h ő lesz Rosszfiú :D
    Na erre kíváncsi leszek mit alakít majd, akár még jól is elsülhet. Nem semmi fazon egyébként, elvileg emiatt a film miatt vonult vissza.( lehet nem véglegesen, csak 31 éves)

  17. “Hát igen, Mr T.-t is mindig olyan szögből filmezték, hogy nehogy meglátszodjon a rajta doktorija molekulár biológiából. pff
    Ne várjuk meg esetleg a filmet?”

    Ez nagy volt!:)

  18. “Ne! Az agyatlan Quinton “Rampage” Jackson Mr. T szerepében, na ez érdekes.”

    Mért, milyen más karaktert kellett volna találni?
    Szerintem teljesen rendben van.

  19. [máshol flémelj, vagy írd le neked miért nem tetszik. Ilyen egyszerű, személyeskedés nélkül – a zerk.]

  20. Szerintem eddig elég szépen belenyúltak mind1ik karakterbe. Liam atom, Cooper szerintem nagyon király a szívtipró szerepében, mr D9 pedig már abban is teljesen dilis volt. Mr T miatt ugyis mindenki sírni fog, sztem ez a kis izompacsirta fogja hozni a szerepet.

  21. nem értem miért ilyen félkész fotosoppos posztert kellett csinálni. a furgon kéne rendesen a háttérbe meg némi por. nem hiszem, hogy ez olyan teljesíthetetlen lenne.

  22. ennyire jól felfrissített szereplőgárdát utoljára a Star Trekben láttam…
    Liam Neeson tisztára olyan, mint Karl Urban…
    Mármint nem úgy néz ki, hanem annyira jól hozza Hannibal gesztusait (kép alapján), mint Urban DeForest Kelley-ét…
    RF szerepére meg jobb embert nem is tudtak volna választani.
    Amúgy meg ez nem poszter, csak egy sima fotó egy kis Ps-al…
    Én várom a filmet, ha sikeres lesz, akkor sztem nem lesz akadály a többi legenda előtt sem (KR, Magnum, MG…)

  23. Bradley Cooper sztem jó választás Faceman-nek, Liam üt mint Hannibal.
    A másik kettőről viszont életemben nem hallottam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.