10 hozzászólás a “Poszter is jár az új Holmes-előzetes mellé” bejegyzéshez

 1. úgy érzem robert feje mindjárt le esik a képről. miért kell mindent szétcseszni fotosoppal?

 2. Hát tipikus olyan, ahol rámennek a főszereplők sármjára és semmi más:S
  Ha nem lenne odaírva, hogy Sherlock Holmes akkor akár egy korabeli romantikus vígjátéknak is elmenne ezekkel a mosolyokkal meg arcokkal meg kutyával meg rosszfiúval…

 3. remélem nem cseszik el a filmet. “Holmes” filmcím alatt egész jó sztorikat lehetne kihozni, tehát remélem nemlesz csalódás, bár a poszterről nem sugárzik a homes-feeling :)

 4. Hat ummm, ezen Law siman karakteresebb mint RDJ. De a filmet szerintem elviszik majd szepen ketten, humorfaktor es maris mindent elnezel nekik :)

 5. Nekem robert j.r.nem igazi angol úriember.ráadásul ezzel a hajjal.kb olyan,mint barbár ikrek voltak a derékig érő melírozott hajukkal a 70-es években.ja és kicsit kevesebb szoli is jó lett volna.ezek a részletek tönkre tehetik az egész filmet.mondjuk a drogfüggőt legalább elsőkézből,hitelesen tudja alakítani.félek ettől a filmtől,hogy tényleg csak a címe lesz Holmes.

 6. Ez csak 1 plakát még nem a film.azt meg kötve hiszem hogy a színészi játékot vagy a filmet elrontaná az hogy milyen Robert Downey Jr. haja…

 7. Nekem olyan érzésem támadt a posztert nézve mint ami a Grimmnél is történt!
  Könnyen lehet ez is egy nagy csalódás….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.