The Cup of Tears-előzetes

Szamurájos scifi zsebpénzből. A Spirit, Sin City satöbbi nyomdokain, és trailer közepéig eégsz coolan, aztán meglátod, hogy mennyire nem volt benne pénz. Valahol érdekes lehet, de közben meg Asylum-film hangulata is van bőven ebben a 2 percben.

21 hozzászólás a “The Cup of Tears-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ez amolyan keleti 300. Jó lenne a stilizált stílus, de hogy a csésze is cgi, arra nincs mentség.

 2. Komolyan ne legyen igazam, de ez előrevetíthette, milyen lehet anime stílusból élőszereplős filmet facsarni. Cowboy Bebop-ot nem tudom mennyiből csinálják, de a kameramozgásoknak, effekteknek, zusammen az egész kivitelezésnek nagyon hasonlónak kell lennie ehhez, már ha minimálisan is hasonlítani akar az eredetihez. Nem igazán gondolom, hogy a pénz számítana akkor, ha egyszerűen bántó a szemnek ez a típusú mozgás. Lásd Speed Racer szvsz-ahol baromira bántotta a szemem a folyamatos nézőpontváltogatás. Peddig ott volt zsé bőven. Eccómincáz, tartom magam a véleményemhez, miszerint “Why-why! Leave anime alone!” Ettől függetlenül kíváncsiságból lehet megnézem ;). Human: mennyi az a “zsebpénz”?

 3. Első ránézésre nagyon nem tetszik,de lehet majd idővel változik a véleményem,bár ezt igencsak kétlem.

 4. [I]”….aztán meglátod, hogy mennyire nem volt benne pénz.”[/I]
  Hát nem vagyok nagy filmszakértő, mert ami nekem tetszik, azt itt általában nagyon lehúzzák, tehát ha azt állítják a szakértőbbek, hogy ez gagyi, akkor legyen nekik igazuk….de első ránézésre, nekem nagyon bejön ez a kis szösszenet. Nagyon sasoltam, de nem vettem észre, hol “fogyot” el a pénz:D

 5. Nem látok különbséget az első fele és a második fele között. Ha egy korrekt kis sztorival látják el a filmet, akkor a hangulata elviszi majd a hátán. Csak ne akarjanak túl sokat.

 6. hmm.

  Csak nekem ugrott be a trailer láttán a Casshern?

  De akár én is Daprince-el értek egyet.
  Samurai Jack in (half) Sin city.
  vagymittomén.

 7. Tiszta Sin City (Spirit Town?). Egész hangulatos, csak kicsit túlzás (Úristen mit keres ott az az űrhajó ?!).

 8. hát nekem gagyinak tűnik,nemis szeretem azilyen szamurájos nindzsás tökömtudja miket. és én speciel észrevettem hol ‘fogyott el a pénz’

 9. Volt már valami hasonló kínai film, amiben valami halhatatlan szerelmes lett egy nőbe, és aztán harcoltak a nőért és a kapcsolatukért a többi konzervatív halhatatlannal – de a végén már űrhajók meg mátrix3-as védőrobotos izék is voltak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.