Green Zone-trailer

És akkor egy kis A-kategóriás akció, katonákkal. Matt Damon el akarja kapni “Magellánt”, ezért kurvasoka tkell nyomozni, meg lövöldöznie, meg újságírónővel flörtölnie. Mindezt a Bourne 2-3 rendezőjétől, Paul Greengrasstól. Ja és közben üldözi a saját hadserege, meg magányosfarkasozik.

Yahoonál HD

Amúgy SPOILERES találgatás, csak az előzetest láttam, mégis csak olyanok olvassanak tovább akik esetleg nem bánják ha telitalálat.

Szóval nem úgy tűnik az előzetes alapján, hogy lelőtték Magellán kilétét, mégpedig valami amerikai csoport/ember lesz, aki csinálja a kamukonfliktust ott, hogy a katonaság beavatkozhasson?

human
írta
2009. 10. 28. 05:11
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Green Zone-trailer” bejegyzéshez

 1. Jó kis fegyverorientált akciófilm, jó rendezővel, jó főszereplővel.. eddig nagyon jó, nézős lehet

 2. Ez egy Bourne film háborús zónában…
  Az alapját tekintve, amit ki lehet venni ebből a trailerből, uaz mint a Bourne filmek. Damont kiküldik terepre, cserbenhagyják, üldözik, de ő juszt is teljesíti a feladatát! Azért egy sima akciónak lehet nem lesz rossz, ha lesznek benne jó jelenetek és hát van rá garancia.

 3. Jó lesz ez. Csak szegény rendező úgy látom itt is szereti rángattatni a kamerát az operatőrrel. Ezért viszont ki nem állhatom. Ultimátumból is alig lehetett látni valamit úgy rángatózott a kamera.

 4. ez megint kispolszkival (na jó, mini) üldözős démon-film lesz, ami gyorsabb, mint az audi, citroen, v bármi :)

 5. Hirtelen a semmiből várós lett ez a film.
  OFF:
  A zene a trailer alatt ezúttal nem Moby, hanem Crystal Methodtól a Keep Hope Alive (Trip Hope Mix). :)

 6. Spoiler kérdésben egyetértek humannal. Mondjuk innentől nem is érdekel különösebben ez a mozi.

 7. Szerintem megint ráhajtanak a védelmi hivatalok privatizálásával magánháborúkat indító Kockázatkezelő Konzorciumokra, mintegy a Blackwater visszhangja után aktualizálva az új összeesküvés témát. A dolgok állása már pedzette a dolgot Russel Crowe-val.

  SPOILER veszély zóna alább.

  Humannak igaza lehet, ehhez annyit tennék hozzá, hogy Magelán talán nem egy gonosz társulást, inkább egy hamis informátort jelölhet, amely valótlan állításaival eszközöl ki katonai szerződéseket. Damon rájön, mint örökmozgó kisokos fejvadász, hogy szellemet vett célba és maga is célponttá válik a félkatonai rosszfiúk számára. Az összeesküvés elméletek közül ez még egész helytállónak tűnne ehhez a valószínűleg felszínes és élvezetes akciófilmhez.

 8. Oh boy, just look how cool he looks in that USMC Woodland Camo Combat Armor! With that frickin’ pair of SUNGLASSES!!

  lol

  Am télleg A+ trailer, tuti nézősdi. Ha már USMC >=D

 9. Figyelmetlenségemben egy véleményre jutottunk. Egyébként tényleg olyan az egész mintha a Hazugságok hálóját gyúrták volna egybe A dolgok állásával Bourne mixeléssel, szerencsés esetben némi Syriana aláfestéssel. Várós, ínyencségnek tűnik az eddigi megközelítésekhez képest.

 10. Uhhh, mostanában mindig ilyesmi filmet akartam nézni, ebbe ráadásul bennevan Damon is :D. Nektek nem jött elő egy kis Hazugságok Hálója feeling ? arra emlékeztet amúgy..

 11. hmmm… még nem biztos hogy mozis lesz, mert egyszerűen irritál ez a kamerarángatás, de komolyan néha tök ideges leszek tőle, hogy egy jelenetet ami akár egy mozdulatlan kamerán is tökéletes lenne elcsesznek egy idegbeteg operatőrrel, hogy aztán elmondhassák hogy az ablakon dobtak ki egy talicska pénzt amit a helyszín tökéletesen hihetőre alakítására fordítottak, amiből úgysem látszik semmi… brrrr…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.