Invictus-bemutató

Az év leggázabb névváltása és közben mégis Oscaresélyes? Mondom gyorsan a lényeget: Clint rendez, Matt Damon és Morgan Freeman szerepel, a játék neve meg rugby. A minap láttuk a posztert, most megérkezett az előzetes is.

Applenél HD

(A trailerek éjszakája, és Damon van mindkettőben, jaj, “ez az ember mindenhol?”, aztán közben meg vagy egy évig nem látjuk most majd ezek után.)

human
írta
2009. 10. 28. 05:08
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Invictus-bemutató” bejegyzéshez

 1. “Football is a gentleman’s game played by thugs and rugby is a thug’s game played by gentlemen – A futball az úriemberek sportja, amelyet huligánok játszanak, a rögbi a huligánok sportja, amelyet úriemberek játszanak.” Én játszom mind a kettőt, de van benne igazság;). Ez a film csak jó lehet! Ilyen szereposztással, témával, rugby-vel….

 2. Végre Matt Damon nem titkos ügynök,amugy most is beépül de nem az. Jó a sztori,jók a szinészek nézős lesz!

 3. Határozottan emlékszem egy ilyen című filmre, itthon “A legyőzhetetlen” néven futott. Abban amerikai foci volt és apa-fiú konfliktus, Alabama, szegregáció. Közben meg is van az IMDB-n. Csak nem egy feldolgozás lesz ez?

 4. Én pont multkor láttam egy rugbys filmet, Forever Strong, asszem ez volt a címe és azt kell, hogy mondjam baromi jól megcsinálták, ajánlani tudom mindenkinek, de tényleg.
  Kiváncsi vagyok erre is, elég erős a szereposztás.

 5. Clint bármit is rendez évek óta, számomra kötelező a megnézésük. Szinte nem tud hibázni az öreg. Amit letesz az asztalra, az az elejétől a végéig perfekt munka, leszögezi az ember figyelmét. Mystic River-től kezdve kihagyhatatlanok a filmjei, de előtte is villantott már (A Perfect World, Unforgiven).

 6. 8. Cooper! Minden betűddel egyetértek, azt írtad, amit én szerettem volna! Ez a filmje is kötelező lesz számomra is, ám egy kis problémám van ezzel a múvival most: Matt Damon. Sajnos útálom, mint a sz.rt!!!

 7. Taknyosabb korában még én se bírtam Matt Damont, de aztán néhány filmben való alakításával meggyőzött, hogy igenis jó színész, hitelesen el tud játszani különböző karaktereket, szal nekem semmi bajom nincs már vele.
  Az első Bourne filmet amikor néztem nekem egy kicsit fals volt pl a szerepre a film elején, de aztán abban is elhitette velem, hogy igen, ő egy titkos ügynök stb stb…
  Az a furcsa benne, hogy lassan 40 éves lesz és még most úgy néz ki, mintha a 20-as évei elején járna.

 8. valóban kötelező darabnak tűnik, várós. jó rendező, jó szereplők. Matt Damon-t megszerettem, pont annyira jött bele a színészkedésbe, amennyire a pajtija (Ben Géza Affleck) nem, mára nem lehet őket egy lapon említeni. :)

 9. Szerintem jól fognak nekik állni a szerepek, de főleg Morgennak, mint xy ország miniszterelnöke.

 10. juj, “xy ország elnökeként” aposztrofálni Nelson Mandelát azért erős. De biztos “jól fog állni neki a szerep”.

 11. engem nem fogott meg. de úgytűnik ezzel egyedül vagyok.viszont a szereposztás tényleg szépre sikeredett.

 12. Tutkó nagyon jó film lesz, mondjuk én elfogult vagyok mert rögbizek, de a téma, ami köré a film lett épitve, is szintén telitalálat. Az 1995ös rögbi világkupa Dél-Afrikában, ami hosszú évtizedek óta az első világverseny vlt, amit az ország rendezhetett.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.