Smokin’ Aces 2: Assassins’ Ball-előzetes

Rendben, egy teljesen gagyi onlydvd folytatás járt a fejembe amikor először hallottam a Smoking 2-ről, bár az első rendezője ugrott Szupercsapatozni, de aki a helyére jött (A Lost Boys: The Tribe-os csávó) megtett mindent, amit megkövetelt a haza. Konkrétan nem néz ki szarnak a folytatás (jönnek a paradicsomok). Az Onlydvd pedig stimmel, és mégsem. Nyilván nem lesz világmegváltás, de másfél óra akciófilmes szórakozásunk add meg nékünk.

Amúgy prequel, időrend szerint.

14 hozzászólás a “Smokin’ Aces 2: Assassins’ Ball-előzetes” bejegyzéshez

 1. Imádtam az első részt.. és ez is olyannak tűnik mint az volt, tehát jó lesz..:) ÉS Vinnie Jones.. nálam nézős lesz.

 2. Vinnie miatt én is megnézem majd, de az első rész cast-ja volt az igazi, nehéz lesz felülmúlni. :)

 3. nekem is oké volt az első rész annak ellenére egyszer láttam. de 990-et szerintem megért.
  a folytatást is meg fogom pillázni

 4. Hú így hirtelen azt hittem h Vinnie lett Pasquale. Aztán az imdb megmondta a tutit :) Egyébként az első részt rohadtul imádtam, kár h nem lesz benne Chris Pine. De Flanagan-nek örülök. Dvd-n tuti megnézem, nem hiszem, hogy rossz lesz.

 5. wow, a trailer bejön, a szereplőgárda nagyon király, és valahogy még a my chemical zene is illik hozzá, pedig az fura…

 6. Az első rész szerintem nem volt nagy szám, wannabe-guyrichie dolgot éreztem, de azért ezt is megnézzük:)

 7. Jaaaj, az első sem volt rossz, csak az csalódott aki mély elméleti elemeket várt, ez csak egy akciófilm, annak pedig jo (szoszo)

  És tényleg nem néz ki rosszul a 2 trailere, Vinnie Jones (az egyben nem volt benne nem? meg remélem ez a neve…) felhozza majd ha szar :D

 8. szerintem az első nem csak egy agyatlan akciófilm volt azért… gondolok főleg a végére. Nekem is kétszer kellett megnéznem, hogy rendesen megragadjon. Erre a másodikra meg kiváncsi leszek, a trailer elég hatásvadász az meg sose jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.