A Special Forces elkeni Matt Damon száját!

Megvolt a tisztára Bourne-ra hajazó Green Zone-előzetes tegnap? Akkor most nézd meg a nemzetközi trailert, ami egy ideig coolabb, aztán rengeteg benne a lövöldözés.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-GB&#038;from=sp&#038;vid=503152ef-8135-4724-b41a-e7a697035c6c" target="_new" title="EXCLUSIVE: Green Zone - Trailer">Video: EXCLUSIVE: Green Zone &#8211; Trailer</a>

human
írta
2009. 10. 29. 06:20
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A Special Forces elkeni Matt Damon száját!” bejegyzéshez

  1. Nem néz ki rossznak! Szerény véleményem szerint a “Call of Duty lázat” akarja meglovagolni. Kíváncsian várjuk!

  2. @Indestructible: nekem is épp az járt az eszemben közben, hogy pont ilyennek kell lennie egy Modern Warfare filmnek… :D

  3. Az előző trailer sokkal jobb szvsz. Ennek a bemutatónak a készítője viszont nem állt a helyzet magaslatán. Olyan amatőr szagú az egész. Viszont a legfőbb probléma mindkettővel, de főleg ezzel, hogy már az elejétől a végéig tudjuk a történéseket. Amit az elsőben nem lőttek le, azt most megtették.

  4. Nekem csak egy gond van ezzel a filmmel, pedig szeretem az akció-filmeket, na szóval hordozza magán a mostani divat minden jelét, rezgő kamera + gyors vágás + CG (elég s*ar) helikopter.
    tudom az én bajom, de ez van sajna :-)

  5. Leszámítva egy-két gagyi jelenetet egész okés. Emellett tényleg CoD utánzatnak tűnik elsőre, de a potyogó helikopterek és t.sai reménytelivé teszik a dolgot.

  6. Nekem tetszett. Most valami ujat lattam egy irakban jatszodo filmtol: amcsik az amcsik ellen… eddig csak okos es bator amcsi a hulye arabok ellen cimu sztorikat lattuk…

  7. amaz nekem bejövősebb. a film várós, érdekes arcokat fedeztem fel benne (pl.: Brendan Gleeson, Harry Potterekben, mg az In Bruges-ben láttam, Greg Kinnear, akit inkább komikusként ismerek, Jason Isaacs aka Lucius Malfoy… stb.).

    remélem jobb lesz, mint a Királyság volt, és hozza a Bourne szintjét, az utolsó nagyon bejövős volt.

  8. Szerintem ez a trailer nagyon ott vagy. Mi az a zene 1:30 perc után, a második felében, mert nagyon fasza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.