Az eddigi legjobb Alice-előzetes!

Burton, Alice csodaországban, kicsinyítőital, American McGee. Upsz, ez az utóbbi nem, de igazából mindenki tud már mindent, meg látta az eddigi trailert, viszont ez most jobb lett nála. A film mindenképpen város. Egy.

14 hozzászólás a “Az eddigi legjobb Alice-előzetes!” bejegyzéshez

  1. Azért ez 95%-ban minimum a korábbi trailerek kockáiból táplálkozik, persze ez nem baj, de én még nem érzem azt a minőségi javulást. Egyik kedvenc könyvem, történetem, rendezőm, remek szereposztással, csak sajnos mindig is féltem attól, hogy a Disney keze belelógott a húsosfazékba, mert így Tim Burton ide vagy oda, inkább a rajzfilmjük fog idomulni az egész, mint az eredeti könyvhöz, ami azért jóval sötétebb és elborultabb. Persze így is marhára várós, de nem igen tudom megemészteni, hogy az ehhez hasonló projectek mindig megsínylik a korhatár lejebb tornászását. Persze van erre ellenpélda is, a Stardust, ami azért letudta magáról vetkőzni a giccset, remélem ez is beáll mögé a sorba, de egyelőre tartok tőle, hogy nem így lesz, bár ne legyen igazam.

  2. Nem igazán értem hogy miben érzed ezt a hatalmas áttörést. Egyrészt mert “trailerekről” ahogy emlegetted nem igazán beszélhetünk, pláne hogy EGY darab teaser jött csak ki eddig. Másrészről..ez annak a teasernek a kicsit átszerkesztett változata, ami kb. annyiból áll hogy más sorrendben jönnek a jelenetek. A fő különbség az h most kevesebb jelenet van mint a teaserben…és van egy darab új jelenet Johnny Deppel ami kb 2 másodperc. ez tényleng bámulatos…már már hihetetlen, egyenesen lenyűgöző……vagy nem.

  3. nekem várós:)

    (egyébként a zene nem a lemony snicketből van? vagy csak én hallom rosszul…)

  4. igenigen, prájszlessz, bedessz meg minde essz, igenigen, tyű, naon aggya ez nekem, naon ^^

  5. “Szeretem Burton filmjeit, de ez a latvany sztem meg hozza merten is kicsit “sok”.”

    Hozzá mérten is kicsit sok? Ezt most hogy gondoltad?:D Szerintem ha a sztori hű az eredeti történethez, és a jelenetek is passzolnak akkor akármekkora badass látvány jöhet. Plána Burtontol.

  6. RynnYumako: háát, nem, Danny Elfman írja a zenét (mily meglepő!), nekem inkább a Charlie és a csokigyárra hajaz.

    CyClotroniC: Abszolút egyetértek. Eleve a Disney összemosta a csodaországot meg a tükörországot. Mindegy, Burtonnél úgyis a látvány a lényeg nem a sztori.
    Johnny hihetetlen, imádom. ^^
    Váróóóós :)

  7. Nekem kicsit színes Burtonhöz. És az összhatás sem túl darkos! Lehet, hogy Disney megkötötte a kezét? :) Pedig ez a téma eléggé fekszik Burtonnek. De azért nagyon várós

  8. Tegnap az Avatar 3D (sima, nem IMAX) előtt volt ez a trailer, és már az eleje is nagyon durva volt (mikor zuhan az üregben…), de a háromnegyedénél mikor a macska kilibeg a képernyőből és konkrétan az orrod előtt lebegve elvigyorodik…
    Na hát első 3D-mozis élményből nagyon odab*szott =)
    Johnny Deppnek meg továbbra is jól állnak ezek a “megsütötte-a-nap” karakterek szvsz :D

  9. flaki: pont ez a gimmick 3d, amikor valami kijön a vászonból cska azért, hogy kijöjjön. Mondjuk nekem is tetszett a 3d előzetes, mert annyira drogos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.