Heti mozibemutatók: október 29.

A hétre jutott ez a pár film, még nem tudom mire megyek.

  • Fausta éneke (La teta asustada/The Milk of Sorrow)
  • Gamer – Játék a végsőkig – ettől a filmtől minden és mindenki óvva int, de tényleg. Az elője ugye az volt, hogy marhasokat ültek rajta, aztán a kritikák sem voltak szépek, erre kedden még külön és előben mélyen a szemembe nézve kötötte a lelkemre valaki, hogy nem ajánlom. Meg sok pénzem sincs, de lehet mégis, majd jövő szerdán?
  • Az időutazó felesége (The Time Traveler’s Wife) – hát a könyv után megnézve a trailert úgy döntöttem, hogy erre nem adok pénzt.
  • Szuperbojz – heti magyar film.
human
írta
2009. 10. 29. 21:19
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: október 29.” bejegyzéshez

  1. Ugye lesz Szuperbojz alázós kritika? Remélem, jó lenne egyet röhögni, mostanában nem nagyon voltak ilyen gagyi filmek errefelé.

  2. Nem azért Human, de az utóbbi időben nagyon lehúzod a dolgokat vagy előre ítélsz. Amúgy jók a kritikák.

  3. norbucso: ezt most mondod amikor az Up 9/10-et kapott? Mit húzok le? Még a Goods ról is jókat írtam főleg, pedig a felétől katasztrófa. Legalább az utóbbi időnél megnéznéd az utóbbi kritikákat.

    Az meg hogy előre ítélek mekkora baromság már, csak eldtöntöm, hogy van-e értelme időt és pénzt áldozni valamire. A Gamernél annyi a negatív előjel pl, hogy filózok rajta, mert addig megnézhetnék valami olyan filmet is esetleg, amiről meg jókat hallani. Nincs idő minden filmre (hetente kijön csomó, nem lehet végignézni mindet), a megnézendő kupac már 50 fölött van nekem sajnos (nem merem megszámolni).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.