Az van, hogy Halloween van

A hírfolyamok lenyugodtak, a trailerekből péntekre már nem jutott meg ilyesmi. Mindenki horrort néz, meg slutty ruhákba öltözött lányokat (a lányok a hülye ruhákba öltözött palikat, nemtom), meg bulizik odakinn.

Úgyhogy most mindenki nézze meg a Trick ‘R Treat-et például, mert hiába csak dvd-re érkezett, mégis egész szórakoztató film volt, plusz meglepő is. Annyira nem lehetett félni rajta, de ez nem baj.

Vagy itt az ideje egy Friday Night Lights darának, csak úgy.

Visszakanyarodva az ijesztegetéshez, Martin Scorsese összerántotta a szerinte legfélelmetesebb filmeket, itt olvasható a lista.

human
írta
2009. 10. 31. 16:11
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Az van, hogy Halloween van” bejegyzéshez

 1. Én Halloween tiszteletére The Big Bang Theory-t nézek. The Doppler-effect nálam az évszázad kosztümje :D

  Köszi a Scorsese listát. Pont pár napja néztem a The Entity-t. Aztán nem mertem aludni… Megkeresem a többit is (már amit még nem láttam).

 2. Én a Paranormal Activityt tartogatom estére. Remélem tényleg olyan jó lesz, mint amilyennek mondják.

 3. Én az Antichristet néztem meg. Iszonyat elmebeteg egy film. Bár nem az a zúzós horror, de nagyon durva.

 4. Megnéztem a félős filmek listáját, nemtom, én az ördögűzőt igazából végig röhögtem, de sztem csak azért mert mostanában láttam. A maga idejében lehet, hogy garantált beszarást adott.

 5. paranormal activity tegnap megvolt. most éppen a drag me to hell rendezői változata van terítéken, utána pedig csak a jó isten tudja, hogy mi következik :D

 6. Trick ‘R Treat, sokáig halogattam a megnézését – mert minek nekem megint egy buta tiniriogató az utóbbiak silány felhozatalából.

  Aztán, ahogy unalmamban ráálltam, véletlenül épp a héten Mindszentekre időzítve ezt a tétlen kedvet jött a KELLEMES MEGLEPETÉS.

  A film friss, vérmes rokonszenvet kiváltó szórakozás, sötét kifigurázása az olcsó ijesztgető fogásoknak felidézve a Mesék a kriptából legjobb pillanatait. Lazán egymásba kapcsolódó epizódokon, a Mindszentek elvékonyodó mezsgyéjén élő és túlvilági között mutatja be miben áll a rémmesék varázslata. Nem didergősen félelmetes, mert nem veszi magát komolyan, inkább tábortüzeknél elbeszélhető rémtörténet, amely feldobja a hangulatot. Tim Burton is ilyet csinálna, ha filmre akarna vinni egy rémnovellasort.

  Míg a film rémtörténetei által lassan bejár egy összefüggő kört megtudhatjuk mi történik ha gyerekek megérdemelten válnak áldozattá, ha Piroskát kiszemeled, ha egy gyermekét tanítgató apuka kertjében gödröt ás, és megszegik a szellemek éjszakájának szokásait. Három szereplő kiemelkedő igazán, Dylan Baker (legutóbb a Kings pénzembere)mint apuka, Brian Cox a zsémbes öreg szomszéd és Anna Paquin az ártatlanságát elveszteni vágyó lány szerepében jól láthatóan élvezi a szerepét. Paquin itt még egyáltalán nem Sookie, bár beilleszkedik a filmbe eleinte az ő története tűnt a leggyengébbnek, hogy aztán a legerősebbé, személyes kedvencemmé váljon a filmből.

  Nem várt élmény a Trick ‘R Treat, egyszerűen megszeretteti magát az emberrel, mert ki nem szeretné a szépen elbeszélt ijesztő történeteket, a rangsorban 8/10-es kikapcsolódás.

  A hosszú éjszakákra még sok ilyen unaloműzőt!

 7. Nálunk a Moon került programra ami nem ijesztő, de vannak benne borzongató részek. Remek film, nem okozott csalódást.

 8. túl vagyok a drag me to hell rendezői változatán, a Majd meghalnak Mandy Lane-érten és most jön a Zombieland. utána alvás. remélem legalábbis csak utána…

 9. Malachi: Én is vaciláltam, hogy Paranormal Activity vagy Moon, végül a PA lett, és nagyon megérte. Durván fosatós a film. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.