Amikor Joss Whedon nem vicces

Végre bemutatta ezt az oldalát is. Önirónikus is akart lenni szerintem, de nem igazán sikerült. Ez itt egy nyílt levél, amit a Terminátor franchise kiárusításáre reagált.

Dear Sirs/Ma’ams,

joss whedonI am Joss Whedon, the mastermind behind Titan A.E., Parenthood (not the movie) (or the new series) (or the one where ‘hood’ was capitalized ’cause it was a pun), and myriad other legendary tales. I have heard through the ‘grapevine’ that the Terminator franchise is for sale, and I am prepared to make a pre-emptive bid RIGHT NOW to wrap this dealio up. This is not a joke, this is not a scam, this is not available on TV. I will write a check TODAY for $10,000, and viola! Terminator off your hands.

Folyatódik

human
írta
2009. 11. 03. 05:52
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Amikor Joss Whedon nem vicces” bejegyzéshez

  1. Csak én érzem, hogy Whedon neheztel Summerre? Vagy félreértettem?

    Ha igen miért? Lett volna Joss-nak vmi projektje amiben nem lehetett a Terminator miatt?

    Egyébként le vagyok maradva. Sejtettem, hogy a sorozat meghalt, amit egyébként néztem. Nem volt minden rész nézhető, de megnéztem.

    Nem világosítana valaki fel? Human? Vagy adna egy linket vagy valami?

  2. IMI én úgy tudom ő játszott volna a Dollhouse sorozatba de akkor még ment a Terminator : Sara C.C. és így más kapta a szerepet. Lehetséges h ez lett a rendező prOblémája…:D

  3. Nem tudom mi bajotok ezzel a levéllel, és rommá röhögtem magam rajta. (Ahogy CyClotroniC is mondta: “oltás”!) Ja, hogy sértegetni merészel néhány olyan remekbe szabott filmalkotást, mint a Terminator Salvation meg a Lord of the Rings? Hááát, van ilyen… :) Szerintem elég rendesen rávilágít arra, hogyan működik ma Hollywood és mi a legnagyobb probléma jelen korunk blockbustereivel, ami miatt én is rendszeresen panaszkodni szoktam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.