Érdekelnek a Magyar filmek?

Pénzt viszont nem adnál értük? Akkor azt hiszem az indavideó által összehozott film-inda nem lesz ellenedre. Ingyen lehet nézni csomó magyar filmet, és nem is csak a teljesen szarokat amikre senki nem kíváncsi, hanem érdekesebbeket is. Ott van rögtön a Fehér tenyér, amiről nem is annyira rosszakat hallani, vagy a Díler amiről viszont igen, vagy a Fekete kefe… izé, értitek.

human
írta
2009. 11. 03. 20:01
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Érdekelnek a Magyar filmek?” bejegyzéshez

 1. Hát a Fekete kefe az egy csoda film!Arról egy rossz szót se.Ha olyan állapotban vagy(nem alkohol),akkor az nagyon behasít.A Díler meg csak egy picit hosszabb a kelleténél,de egy reális és elgondolkodtató film.

 2. ez egy remek kezdeményezés
  és igen, a fehér tenyér kifejezetten jó

  olvasom az oldalon, hogy lesz újabb kínálat is; ezt szimplán bővítéssel vagy a mostaniak cseréjével oldják meg vajon? erről van valakinek infója?

  még ilyeneket szívesen látna az ember

  minőség is jó, bár a fehér tenyérhez sztem jó lenne egy felirat azoknak akik nem tudnak angolul (tudom, eléggé alap angol van benne…)

 3. a dílerről rosszakat hallani? hol? akivel én beszéltem róla és látta is, annak tetszett. sztem amúgy is egy maradandó (emlékű) film.
  de ez jó, ha nem hal be majd az oldal, akárhányszor rányomok a play-re, akkor csakis üdvözölni tudom.

 4. Fehér tenyér szerintem kötelező. Én anno az HBO-n láttam, de ha nem tudom, hogy magyar film biztos nem esik le rögtön és elég gáz, hogy ez nagy-nagy pozitívum!

 5. dilerrel azabaj h mar annyira realisztikus h a muvesziesseg a szorakoztatas karara megy. anno mikor neztem a muvesz (!) moziban 30bal mindossze 6an nem mentek ki a film vege elott:S en azert vegig birtam.

 6. Na, ez a honlap egy igazán örvendetes kezdeményezés.

  Ajánlanám a jelenlegi szűk felhozatalból a Kis utazás című remek ifjúsági/nosztalgia/feelgood jóságot, illetve az eléggé lassú és tömény, de mindenképp ajánlott Van-e élet a halál előtt című portréfilmet Feldmár Andrásról.

  Na én meg bepótolom most az Overnight-ot, mert moziban anno lemaradtam róla, pedig érdekelt.

 7. A Fehér tenyér az új évezred hazai filmgyártásának egyik ékköve (nem sok ilyen van), Hajdu Szabolcs pedig Pálfi György mellett a legjobb hazai rendezőnk. A Dealer 2 lemezes kiadása már vagy másfél éve ott pihen a polcon, valahogy még nem volt hozzá hangulatom, pedig jókat hallottam róla. Örülök, hogy végre itthon is kezdik felfedezni az internet által nyújtott lehetőségeket, egy ilyen kezdeményezéssel sokat lehetne javítani a magyar filmnek gyászos megítélésén.

 8. Én sem hallottam még senkiröl, akinek a Díler ne tetszett volna, szerintem is nagyon jó film.

 9. Pisketi: az itteni 11 kommentben volt már negatív, szóval elég érdekes körökben mozoghatsz :)

 10. Régóta vártam egy hasonló kezdeményezésre, üdvözlendő.

  Igaz vagy 10 perce várok, hogy elinduljon, de nem teszi, plusz az előnézeti kép alapján a minőség is gyenge (azért még tűréshatár felett), de ezektől függetlenül is tetszik a kezdeményezés.

  Én akár még havi párszáz forintot is simán kifizetnék egy hasonló szolgáltatásért, ha mondjuk garantáltan jönnének a normális filmek (értsd: nem csak totál gagyi bukták vagy a forgalmazásig eljutni esélytelen béna amatőr filmek).

  De a legjobb lenne, ha kapnánk Netflixet meg Hulut, azok be tudják aranyozni az ember életét. :)

 11. a Dílert csak kb a felétől kaptam el egyszer a tv-ben, és nem tudtam teljes figyelemmel nézni, mert nyüzsgés volt körülöttem, de az utolsó hosszú jelenet képe beégett az agyamba, és most is feláll a szőr a hátamon, ha eszembejut… szóval tutira van benne valami

 12. A fehér tenyér iszonyú jó film, bárcsak több ehhez hasonló színvonalú filmet csinálnának Mo-n.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.